calineczka820 21.02.11, 20:09 Kupię garaż w okolicy ulicy Grabsztyny, Krąselki lub Koszteli tel. 669-900-421 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gorik79 Re: KUPIĘ GARAŻ 06.03.11, 07:27 bardzo ciezko kupic garaz na naszym osiedlu ja szukam juz pare miesiecy Odpowiedz Link
donpedr Re: KUPIĘ GARAŻ 06.03.11, 20:47 zuzek17 napisała: > A jakie mogą być aktualne ceny za garaż? Ceny transakcyjne, jakie widziałem przy dwóch garażach w przeciągu ostatniego roku to 36 i 40 tys. zł. Przy tych cenach garaż był sprzedawany w przeciągu 1-2 dni od ogłoszenia. Pozdrawiam, Krzysztof Odpowiedz Link
rajski_sadownik Re: KUPIĘ GARAŻ 07.03.11, 13:18 50 tys. to tez dobra cena zwazywszy ze za 1 razem masz de facto 2 miejsca parkingowe a samochodów przybywa w końcu problem parkowania ktoś rozwiąże ten zarzad jest nieudolny ale następny moze podjąc ostateczne decyzje a te mogą być tylko jedne 1 miejsce-1 samochód brak wykupionego miejaca brak miejsca do parkowania to przecież logiczne i proste jak drut. Odpowiedz Link
olsenik.pl Re: KUPIĘ GARAŻ 07.03.11, 14:53 Ale jak wiesz zarząd wyraził się jasno ze przed garażem nie wolno parkować bo to część wspólna ale zimą odśnieżaj sobie sam buhahahaha , więc ten co ma 2 auta zajmuje jedno miejsce temu co go niema . I tak własnie narasta problem . Tak jak spadające bryły lodu z dachu wielkości piłki nożnej . Odpowiedz Link
agus256 Re: KUPIĘ GARAŻ 09.03.11, 15:46 Co Sąsiedzi dokładnie mają na myśli pisząc o regulacji kwestii parkigu? Miejsc raczej nie przybędzie bo nie ma gdzie ich stworzyć . Nie przestawimy ogrodzenia i nie powiększymy osiedla. Zrezygnujemy z zieleni na rzecz parkingu?-nie ma mowy!!! Niestety jak nie ma gdzie postawić samochodu trzeba pofatygować się za osiedle a nie stawiać na czyimś miejscu albo w miejscu zagrażającym bezpieczeństwu (dla mnie to logiczne i tak bym robiła). OBI nie jest daleko a tam dużo miejsca jest wieczorem. Ale cóż takie czasy, że społeczeństwo robi sie wygodnickie (i często bezmyślne). 40-50 tys za garaż.......? to bardzo dużo, aczkolwiek mając autko trzeba liczyć się z kosztami. Odpowiedz Link
zuzek17 Re: KUPIĘ GARAŻ 19.03.11, 22:36 Jeśli piszesz serio to mam na sprzedaż garaż na sadowej 4. Odpowiedz Link
zuzek17 Re: KUPIĘ GARAŻ 19.03.11, 22:38 zgnila_jablon napisała: > Kupię garaż do 80 000 zł. Jeśli piszesz na serio to mam na sprzedaż na sadowej 4 Odpowiedz Link