Dodaj do ulubionych

KUPIĘ GARAŻ

21.02.11, 20:09
Kupię garaż w okolicy ulicy Grabsztyny, Krąselki lub Koszteli
tel. 669-900-421
Obserwuj wątek
    • gorik79 Re: KUPIĘ GARAŻ 06.03.11, 07:27
      bardzo ciezko kupic garaz na naszym osiedlu ja szukam juz pare miesiecy
      • zuzek17 Re: KUPIĘ GARAŻ 06.03.11, 09:09
        A jakie mogą być aktualne ceny za garaż?
        • donpedr Re: KUPIĘ GARAŻ 06.03.11, 20:47
          zuzek17 napisała:
          > A jakie mogą być aktualne ceny za garaż?

Ceny transakcyjne, jakie widziałem przy dwóch garażach w przeciągu ostatniego roku to 36 i 40 tys. zł. Przy tych cenach garaż był sprzedawany w przeciągu 1-2 dni od ogłoszenia.

Pozdrawiam,
          Krzysztof
          • rajski_sadownik Re: KUPIĘ GARAŻ 07.03.11, 13:18
            50 tys. to tez dobra cena zwazywszy ze za 1 razem masz de facto 2 miejsca parkingowesmile a samochodów przybywa w końcu problem parkowania ktoś rozwiąże ten zarzad jest nieudolny ale następny moze podjąc ostateczne decyzje a te mogą być tylko jedne 1 miejsce-1 samochód brak wykupionego miejaca brak miejsca do parkowania to przecież logiczne i proste jak drut.
            • olsenik.pl Re: KUPIĘ GARAŻ 07.03.11, 14:53
              Ale jak wiesz zarząd wyraził się jasno ze przed garażem nie wolno parkować bo to część wspólna ale zimą odśnieżaj sobie sam buhahahaha , więc ten co ma 2 auta zajmuje jedno miejsce temu co go niema . I tak własnie narasta problem . Tak jak spadające bryły lodu z dachu wielkości piłki nożnej .
              • agus256 Re: KUPIĘ GARAŻ 09.03.11, 15:46
                Co Sąsiedzi dokładnie mają na myśli pisząc o regulacji kwestii parkigu? Miejsc raczej nie przybędzie bo nie ma gdzie ich stworzyć . Nie przestawimy ogrodzenia i nie powiększymy osiedla. Zrezygnujemy z zieleni na rzecz parkingu?-nie ma mowy!!!
                Niestety jak nie ma gdzie postawić samochodu trzeba pofatygować się za osiedle a nie stawiać na czyimś miejscu albo w miejscu zagrażającym bezpieczeństwu (dla mnie to logiczne i tak bym robiła). OBI nie jest daleko a tam dużo miejsca jest wieczorem. Ale cóż takie czasy, że społeczeństwo robi sie wygodnickie (i często bezmyślne).
                40-50 tys za garaż.......? to bardzo dużo, aczkolwiek mając autko trzeba liczyć się z kosztami.
                • zgnila_jablon Re: KUPIĘ GARAŻ 17.03.11, 23:33
                  Kupię garaż do 80 000 zł.
                  • piran1 Re: KUPIĘ GARAŻ 18.03.11, 08:48
                    Mało ,bo mam płytki na podłodze.
                  • zuzek17 Re: KUPIĘ GARAŻ 19.03.11, 22:36
                    Jeśli piszesz serio to mam na sprzedaż garaż na sadowej 4.
                  • zuzek17 Re: KUPIĘ GARAŻ 19.03.11, 22:38
                    zgnila_jablon napisała:

> Kupię garaż do 80 000 zł.
                    Jeśli piszesz na serio to mam na sprzedaż na sadowej 4
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka