Dodaj do ulubionych

ogrzewanie

25.09.11, 08:08
Czy tylko u mnie w domu jest tak zimno, czy może mi sie wydaje. W nocy temperatura nawet poniżej 10 st. , a do ogrzania mieszkań nikt sie nie spieszy. Administracja stwierdziła, że czeka na decyzje zarządów. Wiec niech może Zarządy sie pośpieszą z tą trudną decyzją.
Obserwuj wątek
    • robb80 Re: ogrzewanie 25.09.11, 14:27
      w nocy jest chłodniej, ale u mnie wystarcza na noc okna zamknąć
      • elwirra28 Re: ogrzewanie 25.09.11, 17:34
        Ja mam oczywiście okna zamknięte w nocy. Najgorzej jest w pokoju u dziecka, tam jest najzimniej i właściwie na ogrzaniu tej części mieszkania najbardziej mi zależy. Mam nadzieje, że Zarząd w końcu sie ulituje, bo o ile w dzień jest jeszcze ciepło, o tyle w nocy jest po prostu ziąb.
        • rajski_sadownik Re: ogrzewanie 25.09.11, 18:47
          Szczerze mówiąc nie zauważyłem żeby temp. u mnie spadła poniżej 23stopni a to ciepło smile
          • a_i_m.p Re: ogrzewanie 26.09.11, 17:42
            u nas tez ciepło mimo że mieszkanie szczytowe i okna na noc rozszczelnione ale 20 stopni jest
    • wiorol Re: ogrzewanie 15.10.11, 20:19
      Mam pytanie do drogich sąsiadów. Czy u Was w mieszkaniach grzeją już? Na klatce kaloryfer ciepły a w mieszkaniu ani troszkę.

Z góry dziękuję za odpowiedź
      • robb80 Re: ogrzewanie 15.10.11, 21:22
        u mnie w pokojach tak. w łazience nie sprawdzałem, ponieważ jeszcze nie jest tak zimno i nie miałem potrzeby takiej by odkręcać kaloryfer
      • mablo36 Re: ogrzewanie 15.10.11, 22:41
        Proszę sprawdzić ,czy otwarty jest zawór/na klatce schodowej/.W niektórych blokach wymieniano niedawno ciepłomierze i być może zakręcono zawór.
        • olinda_1986 Re: ogrzewanie 17.10.11, 13:02
          Na Krąselki grzeją już kilka dni w całym mieszkaniu...
          • mmmieszkaniec Re: ogrzewanie 17.10.11, 15:35
            Przypomni ktoś, jak te nasze wypaśne grzejniczki się odpowietrza?
            • fotoszymi Re: ogrzewanie 17.10.11, 20:21
              po lewej stronie każdego grzejnika masz takie białe pokrętełko. W środku jest śrubka na płaski śrubokręt - kręć i obserwuj. Aha i miskę weź smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka