Dodaj do ulubionych

Atest na drzwi

14.06.12, 21:21
Witam,

mieszkam w budynku z III etapu (Sadowa 12, 14) i mam pytanie. Czy dostaliście przy odbiorze dokument potwierdzający ze macie atest na drzwi? Wiem że drzwi atest posiadają bo znalazłem w papierach dokument w którym był wykaz składników mieszkania i była tam pozycja "drzwi w pełni atestowane". Ja natomiast atestu nie mam. Potrzebny mi jest do ubezpieczenia mieszkania tak więc pytanie czy macie atest, może nie mieliście a zdobyliście itd. Pomocy smile,

z góry dziękuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • tanie_wino Re: Atest na drzwi 15.06.12, 12:51
      Sadowa 10 - ja również nie dostałem takiego atestu.
      • szwejas Re: Atest na drzwi 15.06.12, 15:52
        tak więc wygląda na to że takowe atesty nie były wydawane. Natomiast dzwoniłem do firmy która zakładała drzwi, a tak mi się przynajmniej wydaje, ich namiary są nalepione na drzwi:

witex-sl.pl/
        i Pani powiedziała aby spisać informacje z tabliczki znamionowej która znajduje się na drzwiach, przesłać mailem a oni podeślą jakiś skan również mailem. Mam nadzieję że to będzie to!

pozdrawiam

PS: polska - czechy 2:0!!! smile
        • robb80 Re: Atest na drzwi 15.06.12, 19:18
          szwejas: oby smile potem pojedziemy niemców smile
        • rajski_man Re: Atest na drzwi 25.10.12, 15:12
          faktycznie i ja też nie mam, ale ubezpieczyciel nie wymagał atestu /zrobił tylko zdjęcie /. Może jednak warto miec bo moge trafic na b. gorliwego ubezpieczyciel .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka