kempes79 28.06.13, 23:16 Nie wiem czy wiecie, ale pomiędzy Zegrzyńską a Królewską lidla budują... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam.adam27 Re: LIDL 29.06.13, 00:35 Tak wiemy. LIDL jest konkurencją dla naszych dotychczasowych sklepów/marketów. Dobrze zatem , ze powstaje, może rybki będą tańsze Pozdrówki dla czytających Odpowiedz Link
rajski_ogrodnik Re: LIDL 05.07.13, 21:18 No i bardzo dobrze Lidl, Biedronka, w końcu konkurencja na Kartoflandu, który od dawna ma coraz mniej do zaproponowania, ale jest "jedyny". Odpowiedz Link
tanie_wino Re: LIDL 05.07.13, 22:00 Nareszcie będzie można powiedzieć "na kaufa mam wyjebane" Odpowiedz Link
iwus1982 Re: LIDL 06.08.13, 23:38 tanie_wino napisał: > Nareszcie będzie można powiedzieć "na kaufa mam wyjebane" fakt! Tyle, że ja od pewnego czasu zauważyłam wiele pozytywnych zmian w kaufie.. Szkoda, ze musiała powstać konkurencja by zrozumieli, że to klient jest najważniejszy. Ale to juz nie nasz problem A ktoś moze wie kiedy są planowane otwarcia Lidla i Biedrony? Pozdrawiam, Iwona Odpowiedz Link