magbur Salon de Beaute ul. Strumykowa 40A 07.05.12, 13:11 Gdzie się przeniosła Pani Marlena lub Marzenka z zakładu fryzjerskiego Salon de Beaute przy ul. Strumykowej 40A? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxy Re: Salon de Beaute ul. Strumykowa 40A IP: 91.210.237.* 07.08.12, 14:44 wiem, że Marzenka wyjechała do Londynu :( a Marlena nie wiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Salon de Beaute ul. Strumykowa 40A IP: *.warszawa.vectranet.pl 09.09.12, 14:25 Jak ma na nazwisko pan Krystian z salonu na strumykowej?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Pan Artur w Carrefourze przy Światowida. 07.05.12, 14:37 Gościu bardzo OK - porządnie i miło. Tyle, że trzeba się wcześniej umawiać - pozostałe pracujące tam lalki się nudzą, a do Artura klienci walą drzwiami i oknami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: Pan Artur w Carrefourze przy Światowida. IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.05.12, 15:50 Zgadzam sie pracujące tam Panie to porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annaR. Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.05.12, 15:49 Witam Szczerze odradzam fryzjera w carrefour na Białołęce A w szczególności Pania Asie i Laure Jestem bardzo ale to bardzo niezadowolona Na początku byłam u Laury Czytałam kiedys o tym zakładzie dobre opinie i umowiono mnie do Laury Jedna strone włosów miałam krótsza od drugiej grzywkę wycięta Dobrze ze wtedy było chłodno to przez 2 mies chodziłam w czapce ;( Pani chyba zapomniała ze po wysuszeniu włosów one sie unosza nieco do góry Potem przeczytałam o Asi wiec pomyslałam spróbuje Delikatnie zrównała moje krotkie podkreślając krotkie włosy a zapłaciłam jak za srednie 35 zlotych ;( Ponadto jakas inna Pani umyła mi włosy i na fotelu z mokrymi włosami czekałam na Pania Asie jakies 5 minut bo rozmawiała przez telefon ;( Kompletne lekcewazenie klienta niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.06.12, 16:06 Zgadzam sie - carrefour to pomyłka. Panie powinny wybrac inny zawód. Ostatnio bylam w Enzzo, w osiedlu obok bomi. Panuje tam zasada- dopieszczamy klienta :) Polecam pania Anete. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.17, 07:06 Podzielam re wrażenia. Słabo bardzo slabo. Noszę krótkie włosy ale ze Studia Metamorfoz wyszłam odcięta jak mężczyzna. Pani Laura bardzo wyluzowana ale umiejętności i zaangażowania zupełny brak. Salon brudny wszedzie włosy , reczniki ogólny bałagan. NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
svmt Re: Dobry fryzjer - Tarchomin 21.06.12, 15:20 polecam salon w Osiedlu Klasyków ( dla niepoznaki przy ul. Klasyków :) ) Super miejscówka Odpowiedz Link Zgłoś
mamaprzedszkolaka3 Re: Dobry fryzjer - Tarchomin 22.06.12, 10:16 Byłam w salonie przy Klasyków zlokalizowanym w pasażu przy Osiedlu. Ten salon przeniósł się z lokalizacji przy torach przy tej samej ulicy. Chiałam zeby pani zrobiła mi kilka relfeksów blond żeby rozjaśnić kolor. Za kilka maźnieć farbą (dokładnie chyba z 6) i za 20 minut wizyty zapłaciłam 120 zł. Jak dla mnie trochę drogo. Za to mogę polecić panią kosmetyczkę z tego salonu. Ja chodzę do niej na manicure, ale wiem że wykonuje ona też zabiegi kosmetyczne. W głebi salonu jest gabinet. Jest konkretna i rzeczowa. Jak zapytałam o jakieś zabiegi kosmetyczne odchudzające ze szczerością odparła ze cudów nie ma. Takie zabiegi owszem ujędrnią skórę ale na pewno widocznie nie odchudzą. Ja nadal szukam dobrego salonu. Zwiedziłam już mnóstwo w naszej wspaniałej dzielnicy. Jak na razie najlepiej i jakościowo i cenowo wypada Wsuwka i bodajże p. Sylwia (nie wiem czy nie pomyliłam imienia). Chyba do niej wrócę. byłam dwa razy. Zresztą poszłam do niej właśnie po wpisach na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga z książkowej Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: 178.73.49.* 28.06.12, 22:03 ja polecam salon soho korzystam z ich usług już prawie dwa lata i za każdym razem jestem zadowolona:) został przeniesiony z książkowej na modlińską za sklepem amk meble. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DARIA Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.play-internet.pl 08.09.12, 00:35 Polecam salon SOTHYS na Świderskiej 109H. Pani Ela jest niezastąpiona! Mam telefon - 228892778. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxim Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.13, 11:22 Telefon nieaktualny. Do p. Eli powinno być 607 678 854. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutejsza Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.107.datacomsa.pl 27.09.12, 15:56 Polecam nowe Studio Urody ANADEMA ul. Ceramiczna 9 ( obok Poczty ) .Właścicielka P.Małgosia przeniosła się tu z Jelonek. Pracuje od 20 lat w zawodzie. Ja jestem w pełni szczęśliwa bo nie muszę już gonić na drugi koniec miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.09.12, 18:13 P. Małgosia tylko kobiety obcina? a jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutejsza Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.centertel.pl 27.09.12, 18:48 Panie, Panów i dzieci a ceny przystępne jak dla mnie.Wiem że są teraz promocje w związku z otwarciem. Można zadzwonić i zapytać o szczegóły tel. 22 212 80 39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tubylec Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.jmdi.pl 10.10.12, 12:04 Polecam salonik na ul. Majolikowej 29, w wolnostojącym białym 2.piętrowym budynku. Fryzjerka p. Ela. Po schodkach na 1. pietro. Przystępne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubylec Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.jmdi.pl 12.11.12, 14:43 Ta sama P. Ela, która pracowała w saloniku urody na Myśliborskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Wiśniewsk Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.mos.gov.pl 16.07.13, 10:05 Salon Anadema wygląda ładnie czym z pewnością zachęca. Niestety na tym się plusy kończą. Cena z kosmosu, za farbę (jeden kolor) na włosy do ramion zapłaciłam 200 zł (bez strzyżenia!!!) kolor oczywiście zupełnie inny niż wybrałam. a to tylko jeden ton jaśniejsze włosy niż miałam przed farbowaniem. wyszło coś zupełnie innego. Paletę kolorów zobaczyłam tylko po tym jak o nią poprosiłam chociaż już Panie zdążyły przygotować mnie na farbowanie. Nieco dziwne bo chyba najpierw rozmawia się z klientem o wizji fryzury. Poza tym właścicielka salonu jest niebywale wścibska wszystkich wypytuje o życie prywatne. Efekt końcowy farbowania taki sam jak po zastosowaniu zwykłej farby ze sklepu tylko, że zaoszczędziłabym 170 zł. Nigdy więcej tam nie wrócę i odradzam każdemu. Ceny jak u profesjonalistów a jakość gorsza niż farbowanie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.12, 22:59 Polecam Anademę przy Ceramicznej (chyba niedawno otworzyli), fajny nowoczesny salon, bardzo miła obsługa, kawka/herbatka, masaż pleców podczas mycia włosów gratis ;) Po za tym mają bardzo dobre przepięknie pachnące kosmetyki. Bałam w paru zakładach fryzjerskich w okolicy Tarchomina i do żadnego nie miałam ochoty wrócić, ten jest pierwszy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.10.12, 09:23 A ja nie polecam, najpierw trzeba coś potrafić, to że lokal ładny o niczym nie świadczy, no ale cóż teraz my klienci będziemy za to płacić, ceny z kosmosu nie adekwatne do wykonanej pracy...jeszcze raz ZAWIEDZIONA a może poprostu sam się tu ktoś reklamuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.ip.netia.com.pl 12.11.12, 13:42 oczywiście że się reklamują.; Piszą "przystępne ceny" a jak zapytuje o podanie rzeczywistej ceny to .... cisza..... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaprzedszkolaka3 Re: Dobry fryzjer - Tarchomin 02.01.13, 15:03 Znowu byłam u p. Sylwii w "Wsuwce". Jestem zadowolona kolejny raz więc piszę, żeby znowu nie oskarżano jej na forum że sama wypisuje o salonie dobre rzeczy. Byłam u niej już 4 razy, w tym tylko jeden raz nie bylam zadowolona (ale teraz myślę że dlatego że sama nie wiedziałam czego chcę:) Naprawdę mogę polecić ten salon. Wiem tez że p. Renata już wróciła do pracy (chyba niedawno urodziła dziecko). Z tego co widziałam to jest chyba jakas nowa pani od manicure ale nie korzystałam, więc nie mam co o niej pisać. Miałam farbowanie i lekkie cięcie. Wyszłam zadowolona. Na pewno tam wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tragedia enzzo Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: 178.73.36.* 15.01.13, 00:23 a ja nigdy nie pójdę do salonu ENZZO na Pasłęckiej z jednego względu najlepsza kosmetyczka odeszła i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojoj Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: 212.160.172.* 06.03.13, 14:01 kochana mylisz się najlepsza kosmetyczka w Enzzo została. Pani Małgosia to profesjonalista w tym co robi natomiast Pani Magda niestety - sam jej wygląd nie zachęcał do położenia się na zabieg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.jmdi.pl 07.12.13, 13:56 Dziewczyny potrzebuję fryzjerki co nie zniszczy mi włosów przy farbowaniu,kreatywnej co sama mi cos zaproponuje ..w salonach przy zajezdni nowowdwory.... konkretne osoby :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.14, 18:12 Polecam salon w galerii odkryta fajny team super klimat i mega nowoczesny słyszałam ze Pani Ewa jest bardzo dobra moja znajoma u niej była kilka razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.14, 21:43 Ja polecam Panią Wiole z salonu Hair Styling Team w Galerii Odkryta jest swietnym fryzjerem ,cicha spokojna ale bardzo dokładna i potrafi doradzic a ja jestem wymagającym klientem a jestem bardzo zadowolona ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 09.01.14, 21:53 Również z wielkim uznaniem polecam Panią Wiolę z Odkrytej... Jest bardzo miłą osobą z wielkim talentem.... z przyjemnością wrócę nie jeden raz do tej Pani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktoria Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: 83.1.96.* 11.01.14, 07:49 Polecam Panią Ule z salonu w galerii odkryta niestety bardzo rzadko bywa w tym salonie ale udało mi sie ja złapac na sadybie wyszłam zmieniona kolezanka miała racje jest bardzo dobrym fryzjerem tylko mam nadzieje ze bedzie pracowała na tarcho bo mam do tego salonu 5m na piechotke..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.gvt.pl 15.02.13, 15:25 Do mnie dojeżdża do domu Fryzjerka Pani Hania to jej nr tel. 662 793 170 jest niedroga i dokładna, dzieci przy dorosłych strzyże gratis . Najpierw wysłuchuje czego dana osoba nie lubi a co lubi. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.ip.netia.com.pl 15.02.13, 16:29 i co ona lubi? Odpowiedz Link Zgłoś
studiometatron Re: Dobry fryzjer - Tarchomin 07.03.13, 21:33 Osobiście polecam Panią Agnieszkę z myśliborskiej 104a na piętrze. 17 lat doświadczenia i wszyscy sobie chwalą. 600 577 305 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.centertel.pl 09.06.13, 00:46 Witam Polecam panią Marzenę salon Sun line ul:Aluzyjna 25e/108 22-329-66-90 świetna fryzjerka,balejaż robi rewelacyjnie cena bardzo przystepna i czs super polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka34 Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.centertel.pl 09.06.13, 00:51 O ja też tam byłam Marzenka jest godna polecenia ,byłam już chyba już wszędzie na Tarchominie i dopiero ona zrobiła mi porządny balejaż (140 zł za pół dł wł) . Odpowiedz Link Zgłoś
czikitata Re: Dobry fryzjer - Tarchomin 09.06.13, 18:00 Korzystacie z fryzjera w domu? Świetna sprawa! Przyjeżdża do mnie od roku P. Aneta i jestem bardzo zadowolona. Znalazłam ją tu: artplaneta.blog.pl PS. mogę palić papierosa gdy mam na głowie turban ze sreberek a i fryzjerka do pogadania. No i nie jak w salonie - jeśli włosy zrobiłabym o cm krótsze po strzyżeniu to si,ę nie krępuję powiedzieć. Nie ma to jak w domu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mwiki Re: Dobry fryzjer - Tarchomin 24.06.13, 15:47 Czy ktoś może wie dokąd odeszła Pani Edyta z salonu Wesja??? Bardzo miła i profesjonalna, odeszła stamtąd w ubiegłym roku....Może ktoś ma do niej telefon kontaktowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.06.13, 16:16 mam ale nie rozdaje Odpowiedz Link Zgłoś
mwiki Re: Dobry fryzjer - Tarchomin 24.06.13, 18:16 Bardzo proszę:)...byłam klientką Pani Edyty jakieś 5 lat, również moja mama, bardzo mi zależy...może mogłabym poprosić o jakiś kontakt na prywatnego maila nestor.m@wp.pl Będę bardzo wdzięczna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyz Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.13, 16:04 Pan Michał jest świetny, zawsze do niego chodzę i nigdy nie zawiodłem się na jego pracy (chociaż trochę tam drogo...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagara1986 Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 10:48 Ja korzystam z tego ulinks.net/ranking_fryzjerstwo całkiem fajnie to zrobili, brakuje mi tylko cen :p Odpowiedz Link Zgłoś
borasia100 Re: Dobry fryzjer - Tarchomin 23.10.13, 16:24 Mieszkam na Tarchominie 3 lata. Do tej pory miałam wątpliwą przyjemność skorzystania z usłóg kilku fryzjerów. Jeszcze jako małolata siostra prowadzała mnie do Pani Ani która ma salon na bazarku przy ul. Światowida. Zawsze wychodziłam zadowolona. Pani Ania wie wszystko o moich włosach i każda fryzura którą mi zaproponowała sprawdzała się w 100%. Zachciało mi się eksperymentów. Mianowicie salon ANADEMA przy ulicy Ceramicznej 9 kompletne nieporozumienie! Skusiłam się ofertą i wyglądem salonu w grudniu 2012r. Do tej pory nie mogę wyjść z fryzury którą zafundowała mi Pani właścicielka... Doradziła mi super, rewelacyjną, nowoczesną metodę obcinania włosów stosowaną przez nią od zawsze. Już po wysuszeniu włosów wiedziałam, że to był błąd. Nie poszłam do nich nawet na reklamacje po tym co zobaczyłam w domu! Ratowałam się u Pani Ani która ma salon na bazarku, tym przy ulicy Światowida. Nie mogła się nadziwić temu co mam na głowie... Kolejny ,,salon" do którego zajrzałam to ten w bloku na Myśliborskiej obok sklepu Dziadek. Wspomniałam koleżance, że się tam wybieram, stanowczo mi odradzała. Sama była przykładem, że panie które tam pracują zdecydowanie minęły się z powołaniem. Ale jak to ja nigdy nie słucham, wolę sama sprawdzić. Poszłam tylko na obcięcie grzywki. Ludzie jak można nie umieć obciąć grzywkę??? Sama potrafię lepiej to zrobić. Z czystym sumieniem mogę odradzić te 2 salony. Może i jestem niedogodzona albo z moimi włosami jest coś nie tak ale chyba fryzjer jest od tego aby jak najlepiej wykonywać swoją pracę. Zamierzam wybrać się jeszcze do salonu WSÓWKA i STUDIO METAMORFOZY. Mam nadzieję, że nie zawiodę się jak do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.182.46.170.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.10.13, 23:29 Ja moge polecic nowosc na tarchominie. Salon miesci sie w galerii odkrytej, fajny salon fajna ekipa :) Jestem zadowolona polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.13, 08:13 Polecam salon Hair Styling Team w Galerii Odkryta ,bardzo nowoczesny,jasny ,kawka z expresu ,pracuja na kosmetykach Loreal co mi pasuje robiłam włosy u Pani Ewy jest bardzo dobrym fryzjerem polecam ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.14, 18:07 Polecam salon Hair Styling Team na tarchominie w nowej galerii odkryta P.Ewe jest bardzo dobrym fryzjerem i nie boi sie kolorow blond jak wiekszosc fryzjerow:) moja znajoma chodzi do P.Uli (ktora rzadko jest w tym salonie chyba głownie jest w drugim z ich salonow) i tez jest zadowolona fajne wnetrze maja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.14, 18:20 Polecam salon w galerii odkryta super fryzjerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonatesha Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.14, 02:59 Ja niestety zdecydowanie odradzam wizytę w tym salonie. Trafiłam pod nożyczki wyjątkowo kiepskiego fryzjera. Od razu wziął się za mycie, nie popatrzył nawet na suche włosy, nie omówił nowej fryzury, następnie posadził mnie na fotelu pełnym kłaków po poprzednim klinice. Nie potrafił poprawnie wycieniować włosów, porobił dziwne warstwy. Włosy się nie układają. Idę na poprawki,ale na pewno nie do tego salonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hayat Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.181.67.108.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.01.14, 12:57 Droga analfabetko, klinika znajduje się na górze to po pierwsze a po drugie w tym salonie panuje wrecz sterylność po kazdym kliencie. Tam pracuja sami profesjonalisci i wlaśnie tam wiedza co robic i przed kazdym cięciem przeprowadzaja konsultacje. Jezeli chcesz pokazać swoją małomiasteczkowość wracaj tam skad przyjechałaś. Ja jestem klientem z calą rodzina i nic takiego nie zaobserwowalismy ale natomiast zaobserwowalismy wlasnie juz nie raz zachowanie takich hien jak Ty. Informacja dla forumowiczow ten wpis pokazuje jak bardzo ktos nie moze zniesc konkurencji. Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kl.Tarchomin Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.14, 23:02 Polecam P.Ule dwa razy strzygłem się u niej ,ostatnio nie udało mi sie dostac do niej wiec usiadłem do P.Ewy i rowniez jestem zadowolony ,salon jest bardzo nowoczesny-europejski na mnie zrobił duze wrazenie i pracuja w nim ludzie z pasją co widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonatesha Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.14, 03:03 Ja niestety zdecydowanie odradzam wizytę w tym salonie. Trafiłam pod nożyczki wyjątkowo kiepskiego fryzjera. Od razu wziął się za mycie, nie popatrzył nawet na suche włosy, nie omówił nowej fryzury, następnie posadził mnie na fotelu pełnym kłaków po poprzednim kliencie. Nie potrafił poprawnie wycieniować włosów, porobił dziwne warstwy. Włosy się nie układają. Idę na poprawki,ale na pewno nie do tego salonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.14, 14:50 Salon powstał niedawno, a już ma mase klientów. Przychdzą nawet całe rodziny i znajomi znajomych. Wiedzą, jak kto ma na imię .... eeech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.14, 21:20 Ja niestety również odradzam. Salon aspirujący do bycia miejscem z wyższej niż osiedlowa półki. Wnętrze ładne, ale: - niestety musiałam sama wykombinować, gdzie położyć kurtkę (nikt nie zaproponował, że ją odwiesi, choć nawet samo wskazanie szafy by wystarczyło) - fryzjer był bardziej zajęty rozmową ze znajomą niż mną - nikt nie zaproponował mi niczego do picia - zapłaciłam więcej niż powinnam - wychodząc mówiłam "do widzenia" do pustego salonu - pracownicy zniknęli na zapleczu Nie mam wysokich wymagań, ale jeśli mam płacić więcej niż w typowej osiedlówce nie dostając niczego w zamian to podziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.ip.netia.com.pl 08.01.14, 10:45 A ja dosc przypadkowo przetestowalam nowe miejsce fryzjerskie na tarchominie tj. na Ceramicznej w salonie Deste Beuaty (tam gdzie od dawna jest super kosmetyka) i jest naprawde fajnie :-) Milo, profesjonalnie choc nie najtaniej. Ale wole tak niz wrocic z masakra do domu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arni Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.free.aero2.net.pl 12.01.14, 01:01 Na Tarchominie nie ma dobrych fryzjerów, są tylko przyuczone do zawodu bardzo pazerne paniusie. Ja mimo iż mieszkam od wielu lat na Nowodworach to do fryzjera jeżdżę do Śródmieścia lub na Wolę gdyż tam za 15-16 złotych bardzo fajnie-fachowo od wielu lat mnie strzygą. Na Tarchominie za 25-30 zł. sknocą ci fryzurę tak, ze sam siebie nie poznasz. Wielu moich znajomych podobnie jak ja omija szerokim łukiem te puste i drogie tarchomińskie "salony fryzjerskie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: 92.60.130.* 13.01.14, 10:50 arni...... , masz absolutną rację, na Tarchominie jest bardzo drogo i niefachowo. Do fryzjera lepiej jechać do innej dzielnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.14, 06:20 Polecam salon w galeri odkryta ,Pani Wiola jest swietnym stylistą (kolezanka poleciła mi P.Ule ale ona rzadko bywa w tym salonie a słyszałam ze jest bardzo dobra),ostatnio równiez usiadłam na paznokcie do P.Ali i powiem szczerze było bardzo dobrze a byłam bardzo nie ufna poniewaz od lat chodze do jednej manikiurzystki ,więc mam nadzieje ze poziom usług beda trzymac bo zamierzam do nich wrocic i polecam wszystkim bardzo wymagającym klientkom:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 16.06.15, 18:53 Również polecam Panią Wiolę! Jedyny fryzjer z tego salonu, ktory zna się na fryzjerstwie! Pozostałe Panie to.... "słoiki" chcący zrobić karierę w stolicy nie mając pojęcia o fryzjerstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Londynka Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.14, 08:42 Polecam salon Hair Styling Team byłam u Pana Łukasza i zrobiłam przy okazji manicure u Pani Alicji naprawde jest to najlepszy salon w tej dzielnicy i maja profesjonalne produkty(ja przywiazuje duza wage do tego-szampony pachna a nie jak u innych tylko kokosowy zapach z baniaków) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.rev.snt.net.pl 13.02.14, 17:48 a ja byłam w salonie na sadybie Hair Styling Team u pani uli i nie byłam zbytnio zadowolona ,rece się fryzjerce trzęsły,była bardzo pobudzona.A jeżeli o szampony chodzi to ja jak byłam to p.ula mi myła głowe szamponem kokosowym i powiedziała ze to firmy matrix,więc nie wiem czy to sciema? Odpowiedz Link Zgłoś
czikitata Re: Dobry fryzjer - Tarchomin 13.02.14, 18:17 I dlatego do mnie przyjeżdża fryzjerka do domu. Dziewczyna wie co robi, kolorystyka wychodzi taka jaką ustalamy a w strzyżeniach eksperymentujemy. Doradzi z pomysłem i pogada - coachfryz:)) Kiedy chodziłam do osiedlowego fryzjera wychodziłam jak stara babka, i to pytanie: co robimy? Na razie korzystam, już ponad rok i inspiracje się nie kończą. Pewnie kiedyś zmienię bo lubię zmiany;-) Dzielę się : prowadzi firmę Artplaneta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megan Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.14, 05:34 Ja chodze Do salonu Hair Styling Team na Sadybe od 6 lat wcześniej jezdziłam tez na Wole do Wola Park i mogę polecic Ule z pełnym przekonaniem jest bardzo dobrym fryzjerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Gl Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: 83.1.96.* 15.02.14, 22:07 Ja czesałam się na studniówke w salonie w galerii odkryta u Pani w blond włosach wyszłam bardzo zadowolona fryzura długo trzymała się dziękuje bardzo:)pracuje tam fryzjer Pan który srednio mi się podoba ale cóz to rzecz gustu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.14, 15:50 Polecam tez salon w galerii odkryta -robiłam kolor u Pani z ciemnymi długimi włosami i jestem zadowolona . Odpowiedz Link Zgłoś
emdikej Re: Dobry fryzjer - Tarchomin 08.02.14, 18:17 Polecam p. Anię : ul. Ceramiczna 5 lokal usługowy 6 ( w blokach na tyłach Carrefour Express ) 03-126 Warszawa tel. kom. 511-356-108 GODZINY OTWARCIA Poniedziałek - Piątek 10.00 - 20.00 Sobota 9.00 - 15.00 www.studiometamorfozy.waw.pl Jest dokładna, miła, fryzura "sama się układa"! Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.14, 04:28 Ja trafiłam do tego salonu w galerii odkryta dzięki opiniom na forum wczesniej byłam zapisana do Wróblewskiego ale nie załuje zmiany fryzjera byłam u Pani z ciemnymi długimi włosami i pod wrazeniem jestem młoda dziewczyna która ma dar w rękach będe polecac bo warto..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.14, 17:50 Polecam salon w Galerii Odkryta trafiłam przypadkiem do manikiurzystki i jestem bardzo zadowolona z paznokci hybrydowych ku mojemu zaskoczeniu jest fakt ze maja bardzo duzy wybor lakierów do paznokci ,salon jest bardzo nowoczesny ,kawka,herbatka cukierki przy kasie na mnie to działa Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.14, 20:33 Rowniez polecam salon w nowej Galerii Odkryta byłam u Pani z ciemnymi długimi włosami (trafiłam tam dzięki opini na tym forum)jestem zadowolona ,obok nich jest fajna ciastkarnia Batida i Rossmann więc kompleksowo ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autoreklama Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.02.14, 17:30 przestańcie sie wkońcu sami reklamować co wy potraficie? jak co niektórzy fryzjerzy z tego salonu nie mają nawet pojecia o fryzjerswie są po jakiś pseudo szkoleniach, ZAPRASZAM DO NICH ale nie wracajcie do mnie na poprawki.... POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anira Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.14, 10:19 No właśnie!!! Byłam tam jeden raz i więcej nie wrócę. Nie rozumiem dlaczego tak chwalicie ten salon, skoro pani nie rozumie , że chce postopniować końcówki a ona tnie na prosto i bierze za to prawie 60 zł. Tak proste a tak trudne, i to są profesjonaliści?! chyba tylko w zachęcaniu w skorzystaniu z usług. Szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pudel Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.jmdi.pl 03.02.14, 11:16 Proponuję moją fryzjerkę p. Katarzynę, która strzyże mojego pudelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia BB Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.14, 13:54 Polecam Salon Magdalena & Asia . Super kobitki i bardzo starannie obchodzą się z nożyczkami oraz całą resztą :P Byłam już trzy raz i nie zmienię ich nigdy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.free.aero2.net.pl 09.02.14, 22:07 Na Nowodworach i Tarchominie nie ma dobrych fryzjerów do tego jest bardzo drogo i niesympatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pola546 Re: Dobry fryzjer - Tarchomin 16.02.14, 07:11 Ja Trafiłam z forum do salonu w galerii odkryta jestem tez zadowolona byłam u Pani Ewy mam nadzieje ze będą trzymac cały czas taki poziom....fajnie ze obok Apteka i Rossman jest .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donia Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.free.aero2.net.pl 16.02.14, 10:44 A może jeszcze mapę narysuj jak do tego twojego salonu trafić. Lepiej cennik zamieść :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikola P... Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: 83.1.197.* 09.03.14, 00:14 Witajcie ,ja tez dzięki waszym opiniom postanowiłam zaryzykowac i dac szanse nowemu salonowi w galerii odkryta Pani przekonała mnie do koloryzacji( chociaz na początku męza wysłałam na strzyzenie) i powiem szczerze jestem naprawde zadowolona tez trafiłam na Panią z ciemnymi włolskami nazywa się Ewa, jest sympatyczna i widac ze lubi swoj zawod ,jest tam tez miły Pan i dwie Panie blondynki,salon ładny na wysokim poziomie ogolnie wrazenie ok,wczesniej uciekałam do fryzjera na Zoliborz bo caly tarcho przetestowałam:((dziękuje i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
natalcia80 Re: Dobry fryzjer - Tarchomin 19.03.14, 16:01 Osobiści polecam salon przy UL . mYŚLIBORSKIEJ 98, CHODZĘ TAM JUŻ OD 5 LAT I NIGDY SIĘ NIE ZAWIODŁAM , pracują na kosmetykach schwarzkopf , a dla stałych klienTek zawsze jakąś usługę polecą z duuużym rabatem . ( MI OSTATNIO PIELĘGNACJĘ ZROBILI ZA POŁOWĘ ) JEŚLI SIE ZDECYDUJECIE to podaje telefon 228890320 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina pkk Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.14, 23:54 Witajcie ,ja trafiłam do salonu w galerii odkryta tez dzięki waszym opiniom na tym forum i nie zawiodłam się rozjaśniałam włosy na folie u Pani Uli jest naprawde bardzo dobra widac ze ma fach w ręku ,kolor wyszedł bardzo ładny ,jasny ,fajnie pocieniowała mi włosy inna techniką niz dotychczas miałam -salon tez sam w sobie bardzo ładny i nowoczesny więc podpisuje się pod tym i Polecam .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.jmdi.pl 06.04.14, 09:26 Czy każda klientka salonu przy Odkrytej musi to od razu obwieszczać na forum? Partner nie zauważył i liczysz, że jak przeczyta to pochwali nową fryzurę? Nie wiem tylko, czy fryzjerka miała jasne, czy ciemne włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytyk Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.play-internet.pl 25.03.14, 14:52 NIE POLECAM NIKOMU STUDIA HARIR STYLING TEAM ! Byłam tam jakiś czas temu, Fryzjerzy absolutnie nie znają się na rzeczy , Szyld jest profesjonalny natomiast wykonywanie usług nie ! Skasują Cię na pieniądze i wyjdziesz niezadowolona, nie mówiąc o zniszczonych włosach. Śmiem twierdzić,że Ci państwo odbywają praktyki na klientkach/klietach zwalając winę np na złą farbę, a nie na brak swoich kompetencji . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.14, 17:37 Równiez polecam Panią Ewe z salonu Hair Styling Team ,zaden fryzjer nie zrobił mi takiego jasnego blondu ,wszyscy fryzjerzy szli na łatwizne robiąc pasemka szacunek ,...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amermalgosia Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.ibdim.edu.pl 27.03.14, 09:57 A czy byl ktoś ostatnio w salonie WESJA na Książkowej-zakład przechodzil rewolucje Czajki. chodziłam tam kiedys do p.Edyty-niestety odeszła jakis czas temu i do p.Anety. W Galerii Odkryta bylam jakiś czas temu u młodej dziewczyny-chyba Ewa- ale jestem zawiedziona-zupelnie nie słuchala o co mi chodzi-mam dosyć grube włosy i fryzurę bob- to jest trudna sprawa ostrzyc ją dobrze- niestety włosy były wyjatkowo "wychrępane", dziewczyna się sama zacinała przy strzyżeniu, makabra. moje włosy sa juz po kolejnym strzyżeniu i dopiero teraz "dochodzą do siebie" i bardzo bym nie chciała tego zepsuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.14, 20:07 A może ma Pani kontakt do p. Anety? Ona też już w Wesji nie pracuje, a bardzo chcemy ją odnaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amermalgosia Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.ibdim.edu.pl 12.05.14, 10:25 Sama bym tez była zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Tarcho Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.14, 18:16 Ja do salonu Hair styling Team trafiłam przypadkiem robiąc zakupy w Rossmanie bo nawet nie wiedziałam ze jest tam fryzjer i jestem bardzo zadowolona byłam u Pani z ciemnymi długimi włosami ,salon bardzo nowoczesny przez chwile myslałam ze to jakas sieciówka bo w stylu Camile Albane mają wystrój .Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.jmdi.pl 28.04.14, 13:11 Wcześniej ktoś pisał, że są tam dwie panie o jasnych włosach i pan, a teraz jest pani o ciemnych włosach. Czyżby pan-fryzjer zmienił płeć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.158.217.225.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.04.14, 19:48 Nie, Pan fryzjer juz tam nie pracuje. Podobno pracuje kolo Arkadii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.14, 22:45 Ja raz byłam u tego Pana i masakra więc dobrze ze nie pracuje bo tylko na szkode działał..miał tylko dobrą gadke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mico Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.180.137.110.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.04.14, 08:05 Ludzie pokroju Pani Sylwi zawsze beda mieli cos do powiedzenia, ich malomiateczkowosc i chore niespelnione ambicje prowadza do sztucznego podnoszenia swojego ego aby poczuc sie kims lepszym. Kobieto zejdz na ziemie, sloma z butow podziurawila Ci mozg jezeli go w ogole mialas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ****** Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.14, 13:16 Uważam, że dużo złego we wpisach które czytam, robi zazdrość. Ja jestem bardzo zadowolona z obcięć Pana Łukasza. Obcinam się u niego kilka lat. Ważne jest aby trafić na swojego fryzjera i cały sukces. Osoby niezdecydowane na obcięcie, to koszmar u fryzjera. Przyjdzie klient i zdaje się na los. Nie wie jak chce być obcięty a później marudzi i błoto wylewa na fryzjerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.jmdi.pl 30.04.14, 13:33 Tak, bardzo zazdroszczę nowej fryzury. To gdzie wcześniej pracował pan Łukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.jmdi.pl 14.05.14, 09:59 Poprosze namiary do pana Łukasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.14, 23:13 Drogi Panie Stylisto przez małe s małomiasteczkowośc brak samoakceptacji i kompleksy to u Pana wychodzą kazdy klient ma prawo miec swoje zdanie i podzielic się nim ,zyjemy w wolnym kraju czyż nie tak ...??powiniem Pan napisac dokładny adres ,mapke ,tel ......i jeszcze przed swoim zakładem flage wywieśic żeby było Pana z daleka widać ,płacąc za wykonaną usługe mam prawo wymagać i oczekiwać zadowolenia konkurencja nie śpi a obrażając innych nie pomoże Panu w zrobieniu kariery na dłuższą mete ,ja osobiście zamiast fryzury BOB o którą prośiłam miałam brzydko mówiąc miotłe na głowie i to nie ja pierwsza wracałam z poprawką nie wystarczy robic wokół siebie szumu efekty pracy i tak wychodzą a cenna usługa jest na wage złota .Zycze Panu wielu sukcesów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.14, 20:17 Ja tez przetestowałam nowy salon w galerii odkryta w grudniu pierwszy raz trafiłam na Panią w jasnych blond włosach i byłam bardzo zadowolona - moja siostra tez ....a ostatnio ta Pani była zajęta i zapisała mnie do Pana Łukasza i jestem niezadowolona z wykonanego cięcia włosy mi się w ogóle nie układają jest zupelnie cos innego niz o co prosiłam Pan jest olewczy pewny siebie i strasznie przesiąknięty papierosami i to nie ja pierwsza mam takie zdanie odnosnie tego Pana a oczywiscie Panią blondynke polecam i drugi raz nie zaryzykuje z innym fryzjerem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezeska Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.02.14, 21:12 jak można byc zadowolonym z kogoś kto wcale nie jest fryzjerem? Pan o odmiennej orientacji z zawodu jest spawaczem po zawodówce.... może stąd ten smród spalenizny po godzinach może dalej spawa coś w garażu... Pozdrawiam i zapraszam do kolejnego super salony na białołęce który sam sie reklamuje... ja od lat mam jedną fryzjerkę która warta jest dobrych opini... piszą o niej na tym forum ale nie powiem kto to bo i tak ma dużo pracy ciężko sie do niej dostać, więc mam dla was dobrą radę TU SIE TYKO REKLAMUJA SAMI FRYZJERZY I NIKT PEWNIE INNY TEGO NIE CZYTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.14, 06:10 Cała Polska jak jesteś za dobry w tym co robisz i cie chwalą to przeciez trzeba zdeptać z zazdrości- Zenada .....konkurencja musi być zdrowa a to ze ktoś ma fach w ręku i jest artystą a nie rzemieśnikiem to inna para kaloszy ...Ludzie dajcie na luzzzzz .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.14, 14:20 Salon w galerii odkryta godny polecenia robiłam kolor u Pani Wioli w jasnych włosach kolor dobrze dobrany ,pyszna kawka i ogólne przyjemna atmosfera polecam wszystkim..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.free.aero2.net.pl 06.04.14, 12:13 Przestańcie się fryzjerczyki bezczelnie promować na tym forum. Na Tarchominie dobrych fryzjerów nie ma, są tylko liczący sobie bardzo drogo partacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SABINA Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.14, 11:24 Pani Wiola z galerii odkryta jest mistrzem radzi sobie bez zadnego ale z dwójką moich łobuziaków a mają cięzkie włosy szczerze polecam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.jmdi.pl 28.04.14, 13:17 Teraz zmiana sposobu autoreklamy, na dzieci? Widać w Salonie nuda ponieważ fryzjerzy siedzą na Forum i piszą pozytywne opinie. Dziwne, że wszystkie zadowolone klientki mają tego samego operatora internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: US231 Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.14, 06:09 Ja ostatnio będąc na wczasach w Wawie miałam pecha do fryzjerów ,ale dzięki bardzo pozytywnej opinii znajomych postanowiłam dać szanse stylistom z Salonu w Galerii Odkryta HST i jestem naprawde pod wrażeniem ,dziewczyna która podjęła się doprowadzenia moich włosów to stanu jaki miałam kilka mc temu-czyli kolor w którym dobrze się czuje ,zrobiła mi przepiękny kolor (gdzie w innym salonie twierdzili że na moich włosach cięzko jest uzyskać ten kolor) mogę z pełną odpowiedzialnością polecić ten salon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.jmdi.pl 26.07.14, 11:27 Rewelacja. W całej Polsce nie ma fryzjerów tylko jeden salon HST. Co na to Pan Łukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: US231 Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.14, 17:45 Tak sobie kombinuję, że głupi to ten, kto nie uczy się na własnych i cudzych błędach, kto nie potrafi dostrzec pewnych prawidłowości i wyciągać z nich wnioski. I trochę mam wątpliwości co do słówka "chęci" w tutejszej definicji. Bo nie jestem do końca przekonana, czy to kwestia tylko i wyłącznie chęci, czy też może trochę też braku umiejętności. "Nie chcieć" to już intencja, intencja się wiąże z pewnego rodzaju decyzją, a decyzje są czymś co się podejmuje świadomie - a mam wrażenie, że głupcy raczej rzadko bywają świadomi własnej głupoty. A jeśli głupio gadam, to mnie uświadomcie ;) Więc teraz po Polsku .....Po co miałam jeżdzić po całej Polsce szukać fryzjera skoro będąc w Wawie u dziadków praktycznie vis a vis budynku o nazwie Galeria Odkryta w której jest Fryzjer o bardzo dobrej Renomie ????gdzie tu jest logika??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: US231 Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.14, 17:58 Myślałam że ludzie w polsce zmienili się ,ale niestety ..... Myśle że wynika to z zazdrości a zazdrośc wynika z kompleksów braku samoakceptacji i niskim poziomie inteligencji bądż w ogóle jej brak .....zwykle takie rzeczy w tym kraju robią ludzie z zazdrości lub którym wydaje się że są najlepsi czyli tzn ślepo w siebie wierzą . Panie X . Mam nadzieje że teraz Szanowny Pan zrozumiał dlaczego skorzystałam z usług w tym salonie. Polecam salon w Galerii Odkryta ponieważ usługa była bez zarzutów wykonana ,miła atmosfera ,Panie miłe i uczynne nie bały się tak wymagającej klientki jak ja więc duży szacunek i Polecam Dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.jmdi.pl 27.07.14, 12:52 Nie napisała pani czy fryzjerka miała jasne, czy ciemne włosy-tak zwykle piszecie. Zwyczajnie nie lubię nachalnej autoreklamy tego salonu. Czego mam zazdrościć: fryzury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: US231 Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.14, 14:56 Szanowny Panie X o zaniżonej inteligencji widze że Pan w dalszym ciągu nie rozumie. Każdy ma prawo wyrażić swoją opinie od tego są tego typu portale a że Szanownego Pana X to boli to już Szanowny Pan X ma problem ,zwykle takie wpisy bolą konkurencje -bo przecież to nie Szanownego Pana X chwalą . To jest przykre że ludzie w Polsce w ogóle się nie zmieniają i mają tylko takie problemy,gdzie na świecie giną ludzie i jest taki niepokój. Mnie inne wpisy nie interesują bo zwykle są zakłamane i ustawiane,ważne że ja jestem zadowolona i czy to była ruda,brunetka czy blond nie musze pisać. A Szanowny X powinien iśc na jakąś terapie bo bije od Szanownego Jadem wieje nudą i pustką . Żal jest mi takich ludzi a zarazem szkoda, ciężko jest żyć skoro wszystko przeszkadza a zazdrość bierze góre. Na szczęcie kończy mi się urlop i wracam tam gdzie ludzie potrafią uśmiechać się i cieszyć się chwilą. Pozdrawiam Szanownego Pana X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.jmdi.pl 28.07.14, 12:18 Uważa się pani za taką inteligentną, a jest pani zwykłym tłumokiem. Toczy pani pianę, bo ktoś może się nie zachwycać salonem w Galerii Odkryta. Zaślepiona nienawiścią nie rozumie pani tego co pisałem. Wracaj głupia babo na wieś, szpanuj nową fryzurą i nie zatruwaj atmosfery. Idź babo na kurs czytania i naucz się czytać ze zrozumieniem. Powtarzam po raz kolejny tępy tłumoku, że żaden salon fryzjerski nie jest dla mnie konkurencją, drażnią (raczej bawią) mnie tylko teksty reklamowe. Salon HST z pewnością nie jest złym salonem i posiada swoją grupę stałych klientek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: US231 Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.14, 15:08 Człowiek inteligentny trzyma nerwy na wodzy nawet jak się pod nim Pali ,a Szanowny Pan X nie potrafi zapanować nad swoimi emocjami w tak błachych kwestiach współczuje ludziom którzy się tak szybko podpalają ,nigdy nie spotkałam osoby o tak smutnym wnętrzu jak Szanowny Pan X . Drogi Panie X nie wiem czy jest Pan świadomy ale obraził mnie Pan a ja sobie na to nie pozwole mam swoją godność .... SEE YOU ...... Odpowiedz Link Zgłoś
2victoria upiecia wieczorowe 07.04.14, 09:39 Czy znacie jakiegoś fryzjera, który robi ładne uczesania wieczorowe? Polecacie tutaj fryzjerów, którzy dobrze strzygą, ale najczęściej jest tak, że ten co dobrze strzyże, to już niezbyt fajnie czesze... Osobiście, jeśli chodzi o strzyżenie (bo o farbę i uczesania, to już nie) polecam p. Sylwię z Salonu "u Ewy", który znajduje się przy pętli na Nowodworach. Po jej strzyżeniu włosy super się układają! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2victoria Re: upiecia wieczorowe IP: *.jmdi.pl 28.04.14, 21:00 Kolejny fryzjer przetestowany... Salon Trend na ul. Strumykowej (przy kościele św. Franiszka)- szerokim łukiem omijać pana ktory tam pracuje. Dawno nie widzialam takiej amatorszczyzny! Żałowałam, że nie związałam po prostu wlosów w kucyk- dużo lepiej by to wyglądalo;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olika Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.14, 10:17 Fryzka - polecam ich, nie ma mowy o czekaniu w kolejkach czy tłoku gdyż każdy jest umawiany indywidualnie, Sprzęt pierwsza klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dejzy Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: 92.60.130.* 28.04.14, 14:07 A może zamiast się jedynie promować podawajcie od razu cenniki to będzie tak bardziej konkretnie i rynkowo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.14, 17:13 A co sądzicie o Studio Metamorfozy przy Ceramicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.jmdi.pl 19.05.14, 12:37 Czy na Tarchominie jest jakiś dobry fryzier od strzyżenia kręconych włosów? Cieżko znalezc kogos kto by wiedział jak krecone włosny nalezy strzyc, niektorzy cieniuja za mocno, zmiast lokow jest "mop" na glowie, a niektorzy za malo cieniuja albo krzywo przez to loki sie prostuja, wygladaja na przydlugie w jedym miejscu i przykrotkie w innym....Bylam w Galerii na Odrytej u Pani Uli i to byla masakra...potem trafilam do Pana Lukasz i bylo ok. Szukam dalej... Bede wdzieczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.jmdi.pl 19.05.14, 12:12 Chodziłam przez pewien czas do p. Łukasza w Galerii Odkryta 1, niestety okazało się, że od 2 miesięcy tam nie pracuje. Czy ktos ma może numer do p. Łukasz albo wie gdzie obecnie pracuje? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.14, 22:20 Łukasz otworzył swój salon vis a vis Arkadii (Słomińskiego 17). Lookash hair beauty cafe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.14, 20:40 Ja nie polecam salonu-STUDIO URODY DISCOLOR omijać jak najszerszym łukiem.Mieści sie przy pętli Nowodwory ul.Światowida 63.Właścicielka ukrainka personel swój traktuje jak niewolnictwo.Na szczęście dwie świetne fryzjerki pracują 20 m dalej.Teraz w tym nieszczęsnym salonie pracuje córka rozgogolona małolata,która do wszystkich zwraca się na Ty.I dopiero się uczy. Także jak chcecie wyjść bez włosów to tylko tam. Kosmetyka jesli to tylko u Magdy ale pewnie jak zadzwonicie to dadzą Was do drugiej nadeten ukrainki Maszy,która jest chamska i koszmarna.Byłam tez pewnego czasu klienta P.Łukasza jest bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.ip.netia.com.pl 17.07.14, 09:35 aa to chyba piszesz o tym zakładzie który w oknie wywiesił szyld "fryzjer - tanio"? ostatnio obok otworzył sie jeszcze jeden zakład fryzjerski i to konkurencja dla nich... w tym bloku światowida 63 tak nawiasem jest juz 3 zakłady fryzjerskie. Jeżeli już ktoś korzystał z tego najnowszego obok sklepu "Sznurówka" to proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAAnonim-ka Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.jmdi.pl 25.07.14, 23:27 Witam, Jeżeli chodzi o salon " fryzjer z pasją..." na Światowida obok "Sznurówki" POLECAM!!!! SUPER OBSŁUGA ,FACHOWA POMOC I ŚWIETNA ATMOSFERA!! a co do Discolor - uważajcie bo TANIO w tym przypadku równa się z tandetą i poprawkami ( co nie zawsze jest z czego poprawiać bo tak źle obcina) , wiem bo widziałam kilka efektów po tym jak strzygła Róża- pracownica Discolor- bo nawet jej fryzjerką nie można nazwać . Omijać szerokim łukiem i najlepiej zawitać do dziewczyn do salonu za kwiaciarnią :) Odpowiedz Link Zgłoś
anetazabek_1968 Re: Dobry fryzjer - Tarchomin 27.07.14, 11:58 Witam Jeśli chodzi o wypowiedz aaanonimki absolutnie sie nie zgodzę jestem stała klientka tego salu i odkąd odeszły te dnie ,, pasjonatki "niby fryzjerstwa w salonie zapanował absolutny spokój nie ma syfu który pozostawiała p.agnieszka i codziennego nie zadowolenia oraz zmęczenia który chodził za p.patrycja. W salonie nastąpiły zmiany na bardzo pozytywne. Byłam na strzyżeniu 2 dni temu z dziećmi i nigdy nie wyszłam z takim uśmiechem na twarz po pierwsze zachowana jest wszelka kultura osobista P. Róża zwraca sie z jak największym szacunkiem do osoby obsługującej jest osoba pozytywna i pełna energi oraz PASJI a przede wszystkim niedoprawia rogów każdemu obok ( tak jak lubi to robic p.agnie.) byłam u obydwu fryzjersk które odeszły i żadna z nich nie uszczesliwiala moich potrzeb. Wiec moge polecić każdemu salon DISCOLOR a temu kto na sile stara sie oczernić ten salon życze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: NIEdobry fryzjer - Tarchomin IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.07.14, 18:26 co Ty klepiesz, chyba jesteś znajomą z tego "salonu" discolor??? Ja byłem i jak mnie obcięli to masakra, lepiej by bylo gdyby mnie żona maszynką przejechała niż to ich strzeyzenie nożyczkami... Nie zamierzam tak wiećej wstępować, nie dam im zarobić - skończyły sie czasy PRL - nie umiesz ciąć to ide do innego i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka870120 Re: NIEdobry fryzjer - Tarchomin 27.07.14, 22:40 Witam. Masz całkowita racje osoba komentujaca w tak szczególowy sposób musi być związana z tym salonem... Wypowiadać powinni się klienci i na tym to powinno polegać a skoro kogoś prawda boli to cos w tym musi być... Najlepszą obrona jest atak ale nie zawsze skuteczny! Na szczęście Ludzie nie są głupi i potrafią odróżnić opinie od bzdur wypisywanych pod wpływem " innych " osób :-) pozdrawiam wszystkich komentujących:-) kazdy ma prawo do swojego zdania. Brodowska Agnieszka albo jak "ktoś" napisał p.Agnieszka FRYZJERSTWO Z PASJĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do P. Agnieszki Re: NIEdobry fryzjer - Tarchomin IP: *.ip.netia.com.pl 29.07.14, 16:18 ja jestem byłym kilentem Pani ulubionego salonu. Ja z kolei w odróznieniu od poprzednika nie będę Pani atakował, napisała Pani swoje zdanie. Ja jednak podobnie jak poprzednik zadowolony ze strzyżenia tam nie byłem i prędzej pójdę do nowo-otwartego salonu niż do tamtych. Droge mam taką samą ale tamtym mówię stanowczo z dala od moich włosów , nie zamierzam im płacić za naukę strzyzenia na mojej głowie ot i cała prawda. Nie jestem jedyny jak widzę którzy też tak uwazają... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: US231 Re: NIEdobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.14, 18:35 Dziwne Czyżby Pani Agnieszka była płci męskiej???a może mała gafa w afekcie :))).....nawiązując do pierwszej odpowiedzi na mój komentarz ... Cytuje .....Co na to Pan Łukasz..?A Pan Łukasz nazywa się teraz P.Agnieszką nabrał pokory po tym jak publicznie zrobił z siebie .....ubliżając mojej osobie i udowodniając swoj wysoki poziom inteligencji teraz jest niezadowoloną P.Agnieszką o bardzo łagodnym usposobieniu . Żal jest mi Pana ,widać że ma Pan dużo czasu na takie głupoty jak nakręcanie się i wałkowanie tego tematu.....ale prosze pamiętać że kij ma zawsze dwa końce .....Pozdrawiam Pana Serdecznie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: NIEdobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.14, 22:53 P.agnieszko czy pani glówka nie pracuje . W perfidny sposób pani zerrznęla hasło z naszego salonu na ul. ceramicznej. Podaje link. www.studiometamorfozy.waw.pl/ Wstyd młoda biznesmenko, tak brzydko zaczynasz to jak skończysz. Tak się nie postępuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aidacho Re: NIEdobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.14, 23:29 p,sylwio jest pani tak smieszna ze az szok!!! nie dość ze p.reklamuje się się na forum to jeszcze zwraca pani jakiś smieszne uwagi na temat hasła fryzjerki,która otworzyła salon,to teraz każdy kto otworzy salon musi zlecieć pól Tarchomina i zobaczyć co mają napisane na szyldach,wydaje mi się ze chyba dla każdego fryzjera hasłem przewodnim powinno być fryzjer z pasja bo uwielbia swój zawód i się realizuje w tym co robi.więc takie komentarze nie sa na miejscu i sa po prostu śmieszne i robi p. z siebie idiot... pozdrawiam i kibicuje p.agnieszce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: NIEdobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.14, 07:19 To się nazywa plagiat. Dno. Dno.Dno. Pasjonatki ze zjechaną od kogoś reklamą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: NIEdobry fryzjer - Tarchomin IP: *.jmdi.pl 30.07.14, 11:02 Nie jestem, ani p.Agnieszką, ani p. Łukaszem. Zrobiła Pani aferę ze zwykłej wizyty u fryzjera. Ma Pani dużo czasu na nakręcanie się i wałkowanie tego tematu. Powinna Pani rozumieć, że nawet najlepszy salon fryzjerski nie ma 100% zadowolonych klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient barbary ponad 200 zł za farbę trzymającą sie tydzień IP: *.centertel.pl 30.07.14, 11:19 Niech przeczytają to pani klientki jak im pani wmawia jaki piekny kolor zrobiła za 200 zł a po tygodniu wlosy żółte jak mocz poranny . U barbary place 100 zl i kolor trzyma się miesiąc. Mi pani wodę z mózgu robiła kilka razy az w końcu skorzystałam z uslug salonu u Barbary i przejrzałam na oczy . Farba za 100 zł i z paragonem. Uczciwa firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka mi spalila wlosy rozjasniaczem IP: *.centertel.pl 30.07.14, 12:09 Po zabiegu farbowania u fryzjerki z pasja pokruszyly mi sie włosy przez nieprawidllowe uzycie rozjasniacza, uratowala mnie p.Monika z salonu Pazurek, teraz ma salon na ul..Ciolkosza , sympatyczna fryzjerka, wszystkim polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: mi spalila wlosy rozjasniaczem IP: *.play-internet.pl 30.07.14, 12:59 Tyle odwagi do wyrzucania jadu z siebie a totalne zero do podpisania pod swoim komentarzem!!! Dno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona od Lookasha śmiech na sali!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.14, 13:27 Tak sobie siedzimy z Łukaszem i czytamy tą waszą wojnę słowną i żal mi Was ludzie..... Już ja to widzę jak " klienci" nie mają co robić tylko brać udział w tej dyskusji. Poziom dziecka. Żenada! Dorosłe baby a zachowujecie się jak dzieci i oczywiście każda twierdzi że jest tylko klientką!! Hahahahaha no po prostu żenada! Tak czytałam te wiadomości widzę że nawet Łukasz został wciągnięty w to wszystko..... Tak się składa że Pani która była w którymś z tych salonów dowiedziała się że Łukasz został zwolniony bo klientki się skarżyły......z resztą Łukasz dzwonił do tej fryzjerki co takową informację przekazała....Może się panienka wypowie tu na forum jak już brudy wywleka.....przeganiacie się kto jest lepszy kto gorszy, zwykła złośliwość! klientów zdobywa się fachem a nie dennymi, debilnymi komentarzami. Dno i farsa jesteście żenujące. Szczerze gdybym była zwykłym klientem po takiej szopce jak tu czytam nie skorzystałabym z żadnego wymienionego salonu! nawet jak byście robili to za darmo albo dopłacali bo poziom inteligencji jaki tu prezentujecie nie pozostawia żadnych wątpliwości odnośnie profesji. Tak dennych i bzdurnych wypowiedzi już dawno nie czytałam. To nie te czasy kiedy ludzie wierzyli we wszystko co się napisało. Może trochę przemyśleń by się przydało co? bo to jest śmieszne. Robicie z siebie pośmiewisko. Gdyby ktoś tu mi zarzucił podszywanie się to podaję dane. Mam na imię Ilona a to mój numer telefonu 724998282! Pozdrawiam i życzę szybkiego pójścia po rozum do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka salon agnieszki jest super lepszy niz barbara IP: *.centertel.pl 30.07.14, 13:38 I tyle mam do powiedzenia, lepiej farbe kładą, lepsze materiały, i fryzjerki profesjonalne bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: salon agnieszki jest super lepszy niz barbara IP: *.centertel.pl 30.07.14, 13:40 I agnieszka jest dużo lepsza niz ta monika z pazurka, lepiej strzyze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona od Lookasha Z SERII klamstw IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.14, 13:57 Ooooo a najlepsze są te komentarze w których Panie twierdzą że " ten salon to dno nigdy nie było tam prawdziwego fryzjera ale ostatnio jak byłam i czesałam sie na wesele to mi taką beznadziejną fryzure zrobili" LUDZIE WY CZYTACIE TO CO PISZECIE!? SALON DNO ALE NIBY CHODZICIE I DALEJ TA FARSA SIĘ CIĄGNIE! ŻENADA! WIEŚNIACKI PROSTACKI TOK MYŚLENIA, UBOGI ZASÓW SŁOWNICTWA I GŁUPOTA BIJE OD WASZYCH KOMENTARZY! Jedyne co tu można zrobić to śmiać się Waszej głupoty i prostactwa. A te rzekome klientki co tu sie wypowiadają nie pracują tylko siedzą w domu i bronią dzielnie Swojego ulubionego fryzjera. Ale lwice!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient salon agnieszki dobry, salon barbara nie polecam IP: *.centertel.pl 30.07.14, 14:11 Agnieszka dużo potrafi i ma swierze farby, włosów nie pali, ladnie strzyze, jest super fryzjerka, ładne fryzury robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do P.Iwony Re: Z SERII klamstw IP: *.play-internet.pl 30.07.14, 14:19 Dobrze Pani napisała ze jest to seria klamst. Lecz przez takie wypowiedzi p. Agnieszki sama dobrze reprezentuje swój salon i pokazuje to jaki on super i wspaniały no cos ale tak to jest jak gownarzeria bierze sie za szefostwo. Zabek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: częsty klient pilecam bardzo salon agnieszki IP: *.centertel.pl 30.07.14, 14:56 Salon agnieszki jest najlepszy doswiadczone fryzjerki, profesjonalnej są w pelni, reszta salonów moze sie od nas uczyć profesjonalizmu i fachowosci, polecam ten salon, patrycja tez dobrze strzyze, jest niezla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Z SERII klamstw IP: *.play-internet.pl 30.07.14, 15:00 Naprawde sie pani nudzi...Chyba czas ukrócić ta pani bujną wyobraźnię!!! Prosze mi nie przypisywac komentarzy z ktorymi nie mam nic wspolnego!!! Istnieje cos takiego jak IP komputera i powinna sobie pani z tego zdawac sprawe! Jak do tej pory umiescilam jeden post na forum pod którym się podpisałam bo nie wstydze się tego co napisalam i nikogo nie obrazilam w przeciwieństwie do pani!!! Obraza pani moje dobre imię szykanuje mój salon w którym pani nie była!!! Chyba czas się spotkać w innym poważniejszym miejscu niż forum!!! Brodowska Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: Z SERII klamstw IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.14, 15:04 buahahahahaha nie wierze w to co czytam, śmieszna jesteś kobieto. Dobra rada zanim zaczniesz wypisywać tu Swoje żale spowodowane niskim IQ to radzę nauczyć sie czytać ze zrozumieniem. Zapraszam w inne miejsce. Pisać brednie i się wymywać. Żenada, prostactwo i drwina. Typowy słoik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezstronny czy ta opisywana agnieszka to jakaś gwiazda IP: *.centertel.pl 30.07.14, 20:03 Kto to jest, czy to jakaś artystka od malowania wlosow, nowy matejko sie urodzil, czy moze picasso, czy to tylko przechwalki, ja jestem jednak przekonana że salon barbara jest lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer Re: NIEdobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.14, 23:02 Salon pani agnierzki jest najleprzy, códowny i wspaniały, robią wspaniałe kolory włosuw, cudownie szczygom wloski, potcinajom baczki, ówielbiam oglondać usmieh cudownej pani patrysji jak szczyże z pasjom i usmiechem, jak pani agnisia zapienia włosy klientów i wmawia że takie piekne kolory zrobiła. A teraz na poważnie: jeżeli fryzjer to tylko salon Barbara .Wspaniałe dziewczyny,super ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzzzz Re: NIEdobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.14, 23:17 super auto reklama "salon barbara" widać tez narzekają na brak klientów i się musza reklamować!!!!!! a nawiasem mowiac ostatnio czesałam się na wesele u nich i masakra poprosiłam zwykle podpiecie wlosow a wyszłam z mega natapirowanym chelmem gdzie w efekcie poszlam do domu umylam włosy i wyprostowalam.o niebo lepiej wyglądało to niż to co zrobiła mi niby fryzerka z salonu "u barbary" cena która zapłaciłam to 100zł.wiec się pytam gdzie te niby super ceny i dziewczyny "super fryzjerki" które tak się reklamują post niżej niepolecam masakra!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Barbary Re: NIEdobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.14, 23:34 Tylko salon Barbara w tamtym rejonie, najlepszy jest i to wszystko co mam do powiedzenia , tam nikt nie zapienia włosów niby farbą pielęgnacyjną, dziewczyny pracują na materiale profesjonalnym- konkretnie i fachowo. Chyba wiesz o czym mówię fryzjerko z pasją. Opowiedz jak SIĘ ZAPIENIA WŁOSY żeby przez tydzień trzymały kolor to będę tę metodę stosowała w domu taniej niż za 200 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Barbary Re: NIEdobry fryzjer - Tarchomin IP: *.centertel.pl 30.07.14, 09:54 A moze jakieś konkrety pani agnieszko , jak wychodzi udawanie klientek, lepiej sie czujesz jak udajesz klientki, u Barbary nikt nigdy czegos takiego nie zrobil, nie szkaluj konkurencji, w internecie nie jestes anonimowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anetazabek Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.play-internet.pl 30.07.14, 13:52 Witam p. Agnieszko wstydziła by sie pani odpowiadać tak na moj komentarz nie jestem żadna pani znajoma ani koleżanka . Jest pani nie wychowana gownarzeria która stara sie na sile oczernić innych podając sie za klientów tego salonu jest to wstyd oraz brak wychowania , nie rozumiem co Pani stara sie przez to pokazać..napisała pani prawda boli to nich pani spojrzy na swoje zachowanie a nie tylko ocenia innych w tym swoim saloniku i tylko nagaduje i negatywnie nastawia na innych nie wiem robi to pani na sile czy poprostu nie ma pani swoich spraw . Proszę spojrzeć w lustro i zastanowić sie co pani robi. Przeniosła sie pani obok bojąc sie ze potrąci klientow? .Masz młoda kobieto jakiś problem ze sobą to zachowaj to dla siebie a nie tylko paplasz i paplasz . Takim zachowaniem nie zdobędzie pani klientów oraz zbędne naskakiwanie na młoda osobę która nie jest pani niczemu winna... Proszę sie zastanowić nad swoim postępowanie, następnym razem spotkamy sie w innych okolicznościach niż na pani krześle. I proszę pamietac ze nie tylko ja sie u pani obcinalam bo wkręcać kity każdy potrafi, ze jest taki super och ech .. Pozdrawiam Serdecznie Zabek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cicha Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.centertel.pl 30.07.14, 15:49 Tylko ten nowy salon za kwiaciarnia spelni wasze oczekiwania, gorąco polecam jest tam super atmosfera, rewelacyjne fryzjerki, przede wszystkim ta atmosfera, genialnie, tylko ten salon spelni oczekiwania wymagających klientów, kategoria super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kudlaty najlepszy jest bogdan kolo kebaba IP: *.centertel.pl 30.07.14, 19:30 Nieźle robi farby fajnie strzyze, ladne fryzury robi i jest tanszy lepszy od Agnieszki napewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: najlepszy jest bogdan kolo kebaba IP: *.static.ip.netia.com.pl 31.07.14, 12:32 w którym miejscu? jak cenowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka bogdana Re: najlepszy jest bogdan kolo kebaba IP: *.centertel.pl 31.07.14, 13:43 Obok kebab king, ceny wiele nizsze niz u Agnieszki, bogdan to sympatyczny, wesoly gość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedoszły klient Re: najlepszy jest bogdan kolo kebaba IP: *.warszawa.vectranet.pl 31.07.14, 21:33 obok kebab kingu z obu stron są banki; ogarnij sie i powiedz gdzie to jest przecie jest duzo fryzjerów w tej okolicy i z obu stron kebabu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka bogdana Re: najlepszy jest bogdan kolo kebaba IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.14, 23:00 bliżej sklepu dziadek jest bogdan , bogdan ma super fotele, warto zobaczyć, fotele napewno lepsze jak u agnieszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????? Re: najlepszy jest bogdan kolo kebaba IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.14, 23:25 nie którzy ludzie tutaj maja mózg wielkości tic taka!!!omg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: najlepszy jest bogdan kolo kebaba IP: *.31.235.145.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.07.14, 23:43 Ludzie, ale wy macie nasrane do łba....Agnieszka jest dobra fryzjerką wiem bo akurat mialem mozliwosc wspolpracy z nią. Mozna zarzucic inne rzeczy ale nie to. Dziewczyna sobie otworzyla salon niech go ma kazdemu wolno i nic nikomu do tego, to ze otworzyla obok Discolor to jej problem i ona ma tego swiadomosc. Czytajac te wszystkie komentarze chce sie naprawde juz zygac. Ciagle tylko tu najlepsi tu najgorsi tu to tu tamto. Bogdan jak na mechanika samochodowego bez szkoly fryzjerskiej moze i dobrze strzyze, ma swoje owce niech je strzyze. Ludzie opamietajcie sie. Kazdy niech zrobi sobie sam rachunek sumienia jaki jest dwulicowy, upierdliwy a dopiero wystawia opinie innym!!! Rada dla Pan wniebowzietych koloryzacja za 100 zl. Chodzcie sobie i farbujcie, jak wam za 2 lata wypadna kudly nie szukajcie pocieszenia i pomocy tam gdzie trzeba zaplacic 200 zl. Bo wtedy kazdy pozadny szanujacy sie fryzjer badz fryzjerka wypnie na Was dupe i wskaze droge tam gdzie wam spierdo....li niech Wam naprawia. Ludzie naprawde nie macie innych zajec tylko opie...c kazdemu po kolei dupe? Ja na miejscu pewnych osob pobralbym adres ip i dopiero usadzil i moze wtedy co niektorym by przysiadla dupa .... milego wieczoru zycze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieladnie Re: najlepszy jest bogdan kolo kebaba IP: *.centertel.pl 01.08.14, 10:03 Robisz dokladnie to samo, jakim prawem obrażasz bogdana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient tak samo za 200 zł spala ci wloski jak za 100 zl IP: *.centertel.pl 05.08.14, 14:32 Jest tylko pewna roznica, bedziesz lepiej czula bo bedziesz miala spalone owlosienie za 200 zł a nie tylko za 100 zł, u barbary nie palą wlosow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.14, 23:40 ładnie ktoś drwi z pasjonatek fryzjerstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.14, 06:22 Ludzie sami sobie antyreklame robicie ,poważni przedsiębiorcy nie powinni zajmować się takimi głupotami jak smarowanie jeden drugiemu ,bądz przyjdz do mnie u mnie najlepiej ,najtaniej ........klient sam decyduje który salon wybierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.centertel.pl 31.07.14, 08:03 Ale u pasjonatek jest cudowna atmosfera, tak milo i fajnie - zobaczyć twarz wiecznie niezadowolej i skwaszonej patrycji - bezcenne, posluchac bajerow agnieszki jaki piekny kolor zrobila za 200 zł - genialne, ja jednak pójdę do bogdana. Zostane fachowo obsłużona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutralny Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.14, 09:30 czytam czytam i nie dowierzam jak ludzie sa podli i wypisują takie rzeczy.wiecej prawdy człowiek przeczyta w plotkarskich magazynach niż na tym forum.szkoda mi tej dziewczyny (p.agnieszki) bo nie wierze ze pisze sama komentarze podajac się z niby klientów jak tu można przeczytać po waszych wypowiedziach,salony z pobliskich rejonow robia sobie używanie i golym okiem widać się reklamują,ze tam najlepiej i najtaniej,oczerniajac ta dziewczyne. po zatym istnieje takie cos jak reklamacja zawsze można chyba isc i powiedzieć ze jest cos nie tak. zresztą widać ze negatywne komentarze na temat p.A. pisze jedna osoba bo się cały czas to wszystko powtarza, nie znam tych salonow u barbary,i bogdana koło kebaba ani p.agnieszki .ludzie ogarnijcie się...każdy normalny człowiek sam stwierdzi ze te forum to 90% kłamstw złosci i nienawiści.TAKIE RZECZY ZAŁATWIA SIE OSOBIŚCIE A NIE PISZĄC ANONIMOWO NA FORUM.POZDRAWIAM I ZYCZE SZYBKIEGO PÓJSCIA PO ROZUM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.centertel.pl 31.07.14, 13:48 Jaka reklamacja jak agnieszka paragonów nie daje, u barbary dają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdezorientowany Re: IP: *.static.ip.netia.com.pl 01.08.14, 11:32 który salon jest P. Agnieszki a który P. Barbary?? piszecie bo wiecie ale ja np. nie wiem który salon gdzie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masakra Re: IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.14, 21:58 Ludzie klient nie czyta tych głupot waszych reklam ,przekomarzania się i udowadniania kto jest lepszym stylistą a kto rzemiesnikiem ,klienta można zdobyć poprzez poczte pantoflową czyli zadowolony klient poleca i wokół tego się kręci a wy prowadzicie wojne nie zdając sobie sprawy że to jest tylko dla was antyreklama .....Życze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: tylko agnieszka IP: *.centertel.pl 04.08.14, 14:32 U Agnieszki jest najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: tylko agnieszka IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.14, 22:01 U Agnieszki wszystko jest najlepsze i usługa bezpłatna w ogóle jest naj,naj :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: tylko agnieszka IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.14, 22:10 co jest takiego naj i co robi bezpłatnie bo chce skorzystać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.centertel.pl 31.07.14, 16:26 U agnieszki jest najlepiej i to wszystko co mam do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedoszły klient Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.warszawa.vectranet.pl 31.07.14, 21:35 klient, powiedz co Ci zrobiła bo tak piszesz ze jestem ciekaw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.14, 14:32 Zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Uważam, że pan Łukasz bardzo dobrze obcina. Ja byłam zawsze zadowolona z fryzury. Od kiedy pan Łukasz wyniósł się z Tarchomina, ciągle szukam następcy. Ostatnio obcinałam się u pana Rafała w salonie u EWY na ul. Książkowej i jestem zadowolona z fryzury. Pan jest bardzo dokładny, włosy układają mi się same, fryzura świetnie się prezentują. Pana Rafała poleciła mi znajoma, która obcina się u niego już bardzo długo. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basta Re: niedobry fryzjer - Tarchomin IP: *.static.ip.netia.com.pl 05.08.14, 16:30 proponuje zablokować ten wątek... dyskusja jest już nie na temat, licytują się i reklamują jakieś zakłady fryzjerski, mdli mnie już gdy otwieram forum Białołęki a ten watek ktoś z branży na nowo odświeżył... moderatora prosimy o zblokowanie tego wątku albo tych samych użytkowników!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygownik Re: niedobry fryzjer - Tarchomin IP: *.146.129.210.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.08.14, 16:36 Dokładnie byla juz cisza i znowu komus sie nudzi szuka sensacji. Zastanawiam sie dlaczego te wszystkie osoby ktore tak szykanuja poszczegolne osoby nie ujawnia sie. Miej odwage cywilna kazdy co sie negatywnie wypowiadasz i sie przedstaw. Nie potrzebuje blokowac sobie skrzynki niepotrzebnymi watkami .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: niedobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.14, 20:59 Ludziom się nudzi -brak pracy przez takie smarowanie klienci będą omijać was szerokim łukiem...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Fryzier w G.Odkryta IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.15, 18:32 Byłam dwa razy w Hair Styling Team. Zdecydowanie nie ma tam odpowiedzialnych fryzjerów. Ja byłam u Pani Wioli na strzyżeniu i farbowaniu . W trakcie obcinania widziałam , że robi nie to co chciała, a farba , hmm może i dobry kolor sobie wybrałam ( Pani Wiola niczego nie proponowała ) ale po farbowaniu miałam przez tyg. ciemniejsze skronie i górę czoła.Niestety nie potrafiła zabezpieczyć skóry głowy przed farbą (choć sama jej zwróciłam uwagę , na co " spokojnie wszystko się zmyje ; nie zmyło ) Ceny takie jak wszędzie.Jednak obsługa zdecydowanie nie na tym poziomie co sam salon. Drugi raz zawoziłam tam koleżankę - uparła się, bo poczytała wpisy. Wyszła prawie płacząc z jasnej blondynki stała się zielonym topielcem ... można się reklamować , jeśli ma się fach w ręku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.free.aero2.net.pl 09.05.16, 14:06 Wy się tu nie lansujcie bo jesteście papraki nie fryzjerzy a płacić sobie każecie jak w Śródmieściu. 10 góra 15 zł za męskie strzyżenie bierzcie to do was przyjdą normalni faceci. Odpowiedz Link Zgłoś
camillealbanegp Re: Dobry fryzjer - Tarchomin 07.03.18, 12:04 Szanowni mieszkańcy Białołęki! Pragnę zachęcić Państwa do skorzystania z wyjątkowych usług fryzjerskich we francuskim salonie Camille Albane mieszczącym się w Galerii Północnej na ul. Światowida 17. Tu wykonamy strzyżenia, pielęgnację i koloryzację włosów wg indywidualnych potrzeb. Zapewniamy pełen profesjonalizm, chwilę przyjemności i spokoju :) Rezerwacje pod nr tel. 534 865 018 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil125433 Re: Dobry fryzjer - Tarchomin IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.18, 03:25 Fajnie, ale to temat o Tarchominie - godzine drogi z Wilanowa Odpowiedz Link Zgłoś