Gość: ania IP: *.home.aster.pl 19.01.10, 09:12 Witam Poszukuję przedsszkola dla mojego synana Nowodworach. Które przedszkole polecacie a, które odradzacie. Proszę o poradę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rembik_ Re: Przedszkole 19.01.10, 13:09 Starsza córka chodzi do Smerfa na Odkrytą. Bardzo miłe nauczycielki, małe grupy, kameralna, rodzinna atmosfera. Nie wiem jak jest w innych przedszkolach ale ja to polecam. Najlepszą rekomendacją jest to, że dziecko samo chce chodzić. Myślę, że i młodsza od przyszłego roku tam pójdzie. Z tego co pamiętam, można umówić się na "dzień próbny". www.przedszkolasmerf.pl/ pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Przedszkole IP: *.home.aster.pl 20.01.10, 13:16 a który smerf jest fajniejszy ten na odkrytej 41 czy 61 ? Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: Przedszkole 20.01.10, 22:02 chyba trudno bedzie ci uzyskac odpowiedz na to pytanie. Zwykle dzieci chodzą do 1 przedszkola. Moi synowie chodzą do Smerfa przy Odkrytej 41G (tam są 2 bliźniacze przedzkola) i jest ok. Młodszy chodzi zdecydowanie chetniej niż starszy, ale u nas wiaze sie to z predyspozycjami temperamentalnymi mlodszego. Smerfy prowadzone są wg tych samych zasad, najwazniejsze jest trafienie na sympatyczną ciocię. Odpowiedz Link Zgłoś