Gość: Gość IP: *.gov.pl 20.05.11, 10:06 Czy wy też macie problemy z odbiorem? Kilkanaście razy w tygodniu obraz się urywa, brak sygnału lub zaniki obrazu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa Re: Telewizja JMDI IP: *.jmdi.pl 21.05.11, 02:18 Oczywiście. Codziennie kilka razy "brak sygnału", "brak dostępu" lub kostki na ekranie. Na różnych kanałach. Już nawet nie chce mi się do nich dzwonić, ponownie wymieniać dekoder i od początku ustawiać kanałów wg mojego wyboru. Jakoś dociągnę do końca umowy i wioooo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Telewizja JMDI IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.11, 13:35 W UPC też się ostatnio to zdarza, więc jest może jakaś inna przyczyna ? Odpowiedz Link Zgłoś
lkan Re: Telewizja JMDI 21.05.11, 14:42 Ja w kablówce Aster sp. z o.o. nigdy nie mam czegoś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Telewizja JMDI IP: *.jmdi.pl 21.05.11, 22:45 A u mnie nie ma problemu, wszystko działa. Brak jakichkolwiek przerw w nadawaniu. Zamierzam tylko wymienić tuner na nowy bo stary czasem się zawiesza... Odpowiedz Link Zgłoś