Dodaj do ulubionych

Urodziny dla dziecka na Białołęce

20.01.12, 15:56
Czy może macie jakies sprawdzone miejsce na Białołęce lub w okolicach gdzie można urządzić dziecku przyjęcie urodzinowe dla grupy koleżanek, córeczka ma 5 lat.
Obserwuj wątek
    • Gość: joko Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.12, 18:57
      polecam akademie niebieskie migdały na ulicy wałuszewskiej 24a akademianiebieskiemigdaly.pl/?page_id=7
      • Gość: inezz Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce IP: *.home.aster.pl 09.02.12, 13:38
        Ja z kolei polecam sprawdzone przez nas miejsce, mogę nawet na priv podesłac Tobei fotki z naszych urodzinek bawialniaczarymary.pl/
        Polecam,bo naprawde nie zapłaciliśmy dużo,a impreza podobała sie kazdemu dziecku.
      • maniekwawa Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce 21.04.12, 18:21
        Polecam chemiczne urodziny dla dzieci Warszawa
      • Gość: MamaKasi Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.13, 08:51
        Kochani jestem po kolejnych urodzinach, tym razem mojego młodszego synka.
        Panie jak zawsze wspaniałe, nowe atrakcje - dzieci były zamykane w bańkach i nowe gry na podłodze interaktywnej. BARDZO POLECAM.
        www.RadosneChwile.com.pl
      • Gość: MamaMarta Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.13, 18:17
        Jestem po urodzinach w Radosnych Chwilach.
        BARDZO POLECAM!!!
        Panie z masą świetnych pomysłów na zabawy z dziećmi, ogromne bańki mydlane, komputerowa podłoga, kapitalny małpi gaj. O nas, rodziców też w miły i smaczny sposób zadbano.
        Obiecałam że będę chwalić, gdzie tylko się da.
        www.radosnechwile.com.pl/
    • sibeliuss Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce 24.01.12, 10:16
      Mogę też polecić panią z tych okolic która fantastycznie zajmie się wesołą gromadką:
      biznestrend.pl/imprezyDlaDzieci
      Firma jak najbardziej sprawdzona (nie jest to spam, ani reklama).
      • tusia21 Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce 27.01.12, 21:17
        Zapraszam do nas! Ceny już od 290zł za 20dzieci.
        kazikozi.wordpress.com/
    • eijin Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce 27.04.12, 07:48
      Ja też polecam Niebieskie Migdały na Wałuszewskiej. Miejsce sprawdzone, polecam w 100%!
      akademianiebieskiemigdaly.pl/
      • Gość: lilka Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce IP: *.centertel.pl 09.05.12, 17:59
        Ja swoim córką robiłam w Kameleonie już po raz drugi. Dziewczyny zachwycone i goście z tego co pytałam również bardzo. To miejsce z którego inni czerpią pomysły jak widać ale jednak nie do podrobienia. Szukałam żeby zrobić kolejne urodziny w innym miejscu tak dla odmiany ale jednak oferta i cena oraz zadowolenie skierowały mnie ponownie do klubu. Polecam z czystym sumieniem bo sprawdziłam to osobiście nie pamiętam dokładnie adresu coś przy Myśliborskiej bo zmieniali siedzibę ale tu sobie znajdziecie www.klub-kameleon.com
      • sgosia5 Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce 31.01.13, 15:12
        Niebieskie Migdały na Wałuszewskiej od pół roku nie istnieją
    • Gość: mira Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce IP: *.181.220.150.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.05.12, 22:16
      W domu najlepiej
      • mamazuja Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce 16.07.12, 13:17
        polecam www.studiofemme.pl
        mało jest teraz firm, które naprawdę angażują sie w realizację imprez dla dzieci ... polecam ich już kolejny raz bo warto...
    • Gość: Be Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.12, 12:14
      Jest fajna sala zabaw na rogu Głębockiej i Berensona. Kiedyś było tam drogo, ale zmienił się właściciel i obniżyli ceny. Moja 6-latka i jej goście nie chcieli stamtąd wychodzić, musiałam ściągać z trampoliny, bo urodziny były w czerwcu i poza małpim gajem z kulkami mieli też zabawy na świeżym powietrzu.
      Jeżeli nadal szukasz, to jest adres ich strony: www.aqq-dzieci.pl
      • bbkk Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce 27.09.12, 12:18
        taaa
        64zł/dziecko za zabawę z animatorem to nawet baaardzo mało ....
        • Gość: Be Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.12, 13:33
          Jeżeli znasz w okolicy małpi gaj w podobnym standardzie gdzie jest taniej - daj namiary, chętnie skorzystamy w przyszłym roku :-)
          • Gość: MamaKasi Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.13, 08:49
            Zdecydowanie Radosne Chwile przy Mehoffera!!!!
    • Gość: gościówa Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce IP: *.dynamic.chello.pl 29.10.12, 14:26
      ja jeszcze nie organizowałam ale córka była już parę razy na urodzinach koleżanek w Rodzinnym Zakątku na Odkrytej i w Radosnych Chwilach na Mehoffera
    • Gość: mamaZosi Radosne Chwile IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.13, 12:03
      Ja kolejny raz polecam Radosne Chwile przy Mehoffera.
      Właśnie jestem po czwartych urodzinach mojej córeczki, drugi raz właśnie w Radosnych Chwilach.
      Tym razem zabawa z piratami, syrenami i Piotrusiem Panem. Zabawy świetne, panie przemiłe, dzieci bardzo zadowolone.
      Całe przedszkole mówiło o tych urodzinach i magicznej podłodze z grami, i piratach, i szalonej szalupie. Są fantastyczni. BAAAARDZO POLECAM.
      www.RadosneChwile.com.pl
      • Gość: zakochanamama Kameleon wielkaaaa sala 170m2 IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.13, 00:54
        Kiedyś jako goście tym razem jako organizatorzy skorzystaliśmy z oferty Klubu Kameleon.
        Wooow!!!! jak ktoś chce czegoś wyjątkowego dla dzieci i rodziców to gorąco polecamy. Zmiana sali na tak dużą jest ogromnym plusem. Ogromny parkiet na disco i zabawy i super przyjemne miejsce dla rodziców pod PALMAMI :) Kawka gratis, Animatorki godne pochwały - dzieciaki nie chciały prawie jeść bo nie miały czasu i chyba ochoty na napychanie brzuchów lepsza była dla nich zabawa a wiem co mówię bo moja Maja to niezły łakomczuch. PROFESJONALIZM I SUPER POMYSŁY!! Tu naprawdę jest uroczyście jak na balu. A jubilatka jak królowa :)
        Robią też imprezy dla dorosłych więc kto lubi potańczyć to na pewno mu się spodoba ja mam w planach rocznicę ślubu tam zorganizować jako niespodziankę. Jakby coś dam znać jak było.
        Obecny klub jest bezpośrednio przy Modlińskiej. Dokładny adres można znaleźć na www. Polecam, polecam, polecam
        • Gość: m.s. Re: Kameleon wielkaaaa sala 170m2 IP: *.138.168.217-rev.hti.pl 31.01.13, 10:21
          Również robiliśmy urodziny w Kameleonie :) polecam szczerze :) Panie świetnie zajmują się dziećmi, rodzice mogą odpocząć pod palmami :) Zabawa super, córa i goście zachwyceni. Sala wielka :)
    • sandrunia1977 Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce 03.02.13, 18:15
      Dzięki za informacje! Pojechałam do kameleona na Modlińską aby uzyskać informację. No i bez dwóch zdań zarezerwowałam termin a właściwie nie miałam już chyba wyjścia bo mój syn jak tam wszedł to nie chciał wychodzić. Sala robi naprawdę super wrażenie a jeszcze Pani pokazała efekty i trochę atrakcji i syn już był zauroczony :) Potrafią naprawdę wciągnąć do zabawy swoimi pomysłami. Oczywiście odliczanie terminu do urodzin i pytanie ile jeszcze bo już się nie może doczekać. Dla rodziców rzeczywiście miejsce pod palmami - fajny klimacik sama bym tam zrobiła imprezkę . Jedzenie dla dzieci , kawa i herbata dla rodziców jest od nich w cenie. Ja mam przynieść tort i napoje. My mamy w niedzielę i kosztuje to nas 490 zł za imprezę do 20 dzieci można też w tygodniu chyba za 450 zł . Podsumowując miejsce super i cena atrakcyjna. Zobaczymy jak zabawa ale z tego co słyszałam opinie i tutaj poczytałam to będzie extra. Dzięki pozdrawiam
      • bbkk Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce 04.02.13, 10:20
        Boszz jaki wysyp zachwytów ...
    • Gość: aaan Radosne Chwile Mehoffera - beznadziejna obsługa IP: *.jmdi.pl 23.03.13, 22:22
      niestety, takie ma doświadczenia, byliśmy raz i prędko tam nie pójdziemy.
      byliśmy z naszym wtedy dwulatkiem na sali, w tym czasie były urodziny (troszkę starsze dzieci) - ale nie zapłacili za wyłączność. po jakiś 10, 15 min naszego tam pobytu zaczęli się chodzić powili goście tego solenizanta, i pierwsze co, zaczeli strzelać z tej armatki pneumatycznej. nasz synek zaczął wtedy strasznie płakać, bo się bał głośnych i niezrozumiałych odgłosów, taki miał wtedy etap. przyszła jedna z pań z obsługi, nie powiedziała nic do nas, ani do tamtych dzieciaków, a doskonale wiedziała co się dzieje, tylko pozbierała piłki od tej armatki i podała dzieciakom, by strzelały dalej. nasz synek dostał ataku histerii, nie mogliśmy go uspokoić, jedyne co mogliśmy zrobić to jak najszybciej się ubrać i wyjść z nim - tak też zrobiliśmy - a panie i tak nas skasowały za pobyt, bez ani jednego słówka przepraszam czy czegokolwiek w stylu "rozumiecie państwo, ale sa urodziny", albo "nie możemy im zabronić, no ale nic państwo nie płacicie". mieli nas centralnie w d***, przerażenie naszego dziecka także. w związku z powyższym postaram się zrewanżować tym samym.
      normalnie do dzisiaj mam na nich nerwa, jak sobie przypomnę ich postawę, choć to było rok temu.
      • kasienka80 Re: Radosne Chwile Mehoffera - beznadziejna obsłu 03.04.13, 10:49
        Zgadzam sie, ze obsluga w RCh jest beznadziejna- paniusia za barem wyglada na wiecznie obrazona, ze klienci przychodza.
        Ja nie za bardzo rozumiem postawe wlascicieli- to jest miejsce dla dzieci, wiec powinni zatrudnic kogos, kto sie do dzieci nadaje, albo jesli musi byc ta panieneczka, to niech nia potrzasna, bo przez takie "obdecie obslugi" traca klientow.
      • comatosa Re: Radosne Chwile Mehoffera - beznadziejna obsłu 13.06.13, 23:50
        Byłam z synkiem (17 miesięcy) w Radosnych Chwilach, również trafiliśmy na urodziny chłopca. Ale że nie była sala zarezerwowana na wyłączność, mogliśmy zostać. Powiem, że akurat synkowi dzieci nie przeszkadzały, ani on dzieciom też nie. Ale drugi raz tam nie wrócę. Dlaczego? Pierwszy powód- brudno! Mój synek znalazł w koszu z zabawkami króliczka, który miał chyba z 10 lat i ani razu nie był prany. Wszystkie zabawki były baaaardzo brudne, piłki brudne, dywaniki brudne, masakra jakaś. Widać, że tam tylko przechodzą odkurzaczem, szmaty i środków czyszczących ta sala dawno nie widziała. Ponieważ atrakcji w środku bardzo malutko jest (17mesięczniak był wszędzie, najdłużej siedział na dole, przy tablicy z klockami, miałam okazję obserwować urodziny. Pani nie panowała nad 10-ką gości, wyglądała na znudzoną, miała minę "Co ja tu robię? Za jakie grzechy?" Nie umiała dogadywać się z dziećmi. Jak były zabawy, wyglądało to strasznie chaotycznie, dzieci hasały, robiły swoje, Pani próbowała przywołać grupę do zabawy, ze skutkiem marnym.
        Wyszliśmy po godzinie (bo zapłaciłam z góry, a mój synek zaprzyjaźnił się z jedną z dziewczynek z urodzin, inaczej wyszłabym wcześniej).
        • Gość: piotr Re: Radosne Chwile Mehoffera - beznadziejna obsłu IP: *.play-internet.pl 24.09.13, 11:15
          Sala brudna, zimna. Po prostu beznadziejna! Nie polecam!
      • Gość: MamaMarta Re: Radosne Chwile Mehoffera - beznadziejna obsłu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.13, 18:27
        A ja wręcz przeciwnie!!!!
        Mam dwoje dzieci, młodszy synek ma 14 miesięcy. Bawił się w takim malutkim baseniku z piłeczkami i maleńką zjeżdżalnią, Do jego dyspozycji były również śliczne bujaczki biedronki, masa pluszaczków, pachnących czystością. Świetnym pomysłem, z którym nigdzie się nei spotkałam jest rozwieszony na dole hamak, w którym mój synek czuł się bezpieczniej niż na huśtawce. BRAWO. A co do obsługi przemiła Pani - Ciocia Karolina, która proponowała zabawy dla nas: budowanie z gigantycznych klocków, bańki, ta komputerowa podłoga.
        Jak dla mnie FANTASTYCZNIE. POLECAM.
        www.radosnechwile.com.pl/
    • kasiatofil Nasze Miejsce 12.06.13, 23:22
      Nasze Miejsce to Klubokawiarnia przy Ul. Świderskiej 109 h (wjazd od ul.Maciejewskiego) gdzie organizowane sa PRZYJECIA URODZINOWE, OPARTE SĄ O INDYWIDUALNE POTRZEBY I UPODOBANIA SOLENIZANTA
      MOŻEMY ZABRAĆ TWOJĄ POCIECHĘ I JEGO GOŚCI, NA PIRACKI STATEK, POKAZ MODY CZY DO KRAINY WYPIEKÓW.

OCZYWIŚCIE JEST TO TYLKO KILKA PROPOZYCJI.
      POSTARAMY SIĘ SPEŁNIĆ KAŻDE OCZEKIWANIE.

SZCZEGÓŁY MOŻESZ OMÓWIĆ POD NR
      TELEFONU 608-39-39-53
      www.facebook.com/psychokawiarnia?ref=hl
      • Gość: Digna Kameleon z Modlińskiej - super IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.13, 21:18
        popieram wcześniejsze wpisy :) organizowałam synowi 11 lat w Kameleonie na Modlińskiej i bardzo to miło wspominamy. Zorganizowane wspaniale jak jakaś "vipowska" imprezka . dyskoteka, światła i efekty dzieci podekscytowane zabawami i prowadzeniem. Poza zabawami muzycznymi cały czas wiele innych zabaw dla każdego i to co chyba najmilsze dla jubilata to o losuje i wybiera. Bardzo dużo miejsca dla rodziców i dzieci. Jedzenie dla dzieci i kawa, harbata dla rodziców gratis. Cena naprawdę konkurencyjna za taką super imprezę polecam warto !
    • mama.mim Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce 12.08.13, 21:54
      My robiliśmy urodziny naszego synka (6 lat) na odlewniczej7 - w sali do squasha :)

Zarówno rodzice jak i dzieci byli zachwyceni - i w efekcie już kilka innych dzieci z przedszkola organizowało tam przyjęcia urodzinowe.

Miejsce bardzo przyjazne, trenerzy (animatorzy) z super podejściem do dzieci. No i to zawsze jakaś dodatkowa atrakcja a nie placyki zabaw, na które dzieci chodzą regularnie.

Dzieciaczki się nie nudziły - od zabaw ruchowych, poprzez tory przeszkód, po gry zespołowe - jak hokej, oraz pierwsze próby z rakietami.

Polecam gorąco.
      • Gość: gościnnie Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce IP: 195.245.213.* 21.08.13, 14:43
        Radosnych Chwil nie polecam. Mało miejsca dla rodziców, duchota ... jak dla mnie ok na kilka osób ale nie na przyjęcie urodzinowe...
    • Gość: Lillka Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.13, 16:26
      POLECAM miastodzieci.pl/katalog/92:/122:/10667:klub-urodzinowy-kameleon, SPRAWDZONE, SUPER SALA, FANTASTYCZNE ZABAWY, nie tylko dla dzieci!

Urodziny dla dzieci Tarchomin i Białołęka - KAMELEON

Adres:

Tarchomin/Białołęka
      ul. Modlińska 223 D
      ( odcinek ulicy między
      Kauflandem a Ratuszem Białołęka
      Kontakt:

tel: 0504 170 803
      www.klub-kameleon.com
      email: kluby-urodzinowe-kameleon@wp.pl
    • kasiatofil Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce 01.10.13, 15:00
      NASZE MIEJSCE to wyjątkowa klubokawiarnia gdzie organizowane są urodziny dla dzieci.
      Ul. Świderska 109 h (wjazd od ul.Maciejewskiego)
      PRZYJĘCIA URODZINOWE OPARTE SĄ O INDYWIDUALNE POTRZEBY I UPODOBANIA SOLENIZANTA
      MOŻEMY ZABRAĆ TWOJĄ POCIECHĘ I JEGO GOŚCI, NA PIRACKI STATEK, POKAZ MODY CZY DO KRAINY WYPIEKÓW.
      OCZYWIŚCIE JEST TO TYLKO KILKA PROPOZYCJI.
      POSTARAMY SIĘ SPEŁNIĆ KAŻDE OCZEKIWANIE.
      SZCZEGÓŁY MOŻESZ OMÓWIĆ POD NR
      TELEFONU 608-39-39-53
      www.naszemiejsce.ne.pl
      www.facebook.com/psychokawiarnia

• Gość: Marta_Ostrodzka Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce IP: 84.233.213.* 21.10.13, 15:20
      Polecam klub na Berensona na Białołęce, nazywa się VIP KIDS CLUB. Organizowałam tam urodziny dla córki (8 lat, to był temat Mini Hollywood) i była zachwycona. Dobre miejsce chyba szczególnie dla dziewczynek, ale mają tez wiele tematów urodzin i zajęć dla chłopców. Fajny wystrój, zupełnie coś innego niż sale z kulkami i zjeżdżalniami. www.vipkidsclub.pl
    • Gość: klubowiczka Radosne Chwile IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.13, 09:44
      Bardzo Polecam!!!
      Przestronna sala, dużo atrakcji, miłe panie.
      Chociaż w zeszłym roku byliśmy tam gośćmi i nie do końca wszystko mi się podobało,
      to w tym roku miłe zaskoczenie.
      Aż sama zarezerwowałam tam urodziny dla dziecka.
      Duża, pozytywna zmiana. Brawo.
      • Gość: kami Re: Radosne Chwile IP: *.jmdi.pl 20.01.14, 11:14
        Nie Polecam.!!!
        Zorganizowałam tam urodziny mojego dziecka .Wybrałam tz.najlepsza opcje czyli stolik dla rodzicow teatrzyk dla dzieci ktorych tylko znudzil i rodzicow rowniez, opieka dla dzieci 2 pani animatorki wogole nie interesujace sie dziecmi,sala na wyłacznosc i wielkie jeszcze innych niby atrakcji i wielkie nie porozumienie.O wszystko trzeba było sie prosic soki woda dla dzieci gdzies po chowane.Jeszcze wiele innych rzeczy ktore mnie tylko zdenerwowały wiedz naprawde nie polecam.
        • nat.78 Re: Radosne Chwile 05.02.14, 15:58
          Nie zgodzę się ! ja robiłam urodziny i jestem bardzo zadowolona. panie były bardzo ciepłe i dobrze zorganizowane. Wiadomo przecież że przy dużej liczbie dzieci, w ogóle przy pracy z dzieciakami nie wszystko idzie jak w zegarku i trzeba brać to pod uwagę.
          Dzieci świetnie się bawiły i z pewnością będę polecać.

P.S: nigdy nie spotkałam się z tym aby ktoś z obsługi Radosnych Chwil był 'obrażony' wręcz przeciwnie... może trzeba zastanowić się nad swoją własną postawą.
    • pawelekzonk Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce 11.12.15, 06:10
      Witam, ja bardzo sobie chwalę salę zabaw kulka , bardzo miła atmosfera i wiele miejsca do zabawy dla naszego Kubusia o to adres: www.salazabawkulka.pl/
    • pawelekzonk Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce 11.12.15, 06:11
      Witam, ja bardzo sobie chwalę salę zabaw kulka , bardzo miła atmosfera, wiele miejsca do zabawy, dla naszego Kubusia o to super raj. www.salazabawkulka.pl/
    • Gość: Paula Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce IP: *.pap.com.pl 25.12.15, 16:59
      Polecam oczywiście sale zabaw KULKA :) blisko, tanio, dzieci czują się jak w domu :)

www.salazabawkulka.pl
    • Gość: Ewa Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce- Kalejdoskop IP: *.rev.snt.net.pl 07.12.17, 11:30
      Na zielonej Białołęce jest fajny klub Kalejdoskop na Skarbka z Gór. Świetne miejsce, fajne, zaangażowane animatorki. Dzieciaki świetnie się bawiły. www.klub-kalejdoskop.pl
    • kondziu27 Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce 19.01.18, 17:19
      Miejsc jest sporo ale nie myslałaś może o jakiejś fajnej sesji zdjęciowej z urodzin dziecka? Bardzo fajne zdjęcia robi ta para z Warszawy podswiatlo.pl/wiola-aidan-plener-slubny-zagroda-ojrzanow/ , można mieć super pamiątkę z każdej okolczności.
    • Gość: Matka Polka Re: Urodziny dla dziecka na Białołęce IP: *.rev.snt.net.pl 24.10.18, 09:48
      Zdecydowanie polecam Klub Kalejdoskop na Skarbka z Gór. Świetna impreza, fajne pomysłowe animatorki, duży wybór tematów, przyjemna salka. Jesteśmy kolejny raz, rewelacja!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka