Dodaj do ulubionych

Trochę polityczne - poseł Kierwiński

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.12, 10:24
Może to i nudne, ale w nawiązaniu do wyboru polityków:

forum.gazeta.pl/forum/w,356,129438513,,Male_podsumowanie_kandydatow_na_poslow.html?v=2
i braku odpowiedzi na zapytania radnego Tumasza

forum.gazeta.pl/forum/w,356,135884909,138353717,Re_Wiadukty_Pludy_i_Mehoffera.html
, to tutaj może być odpowiedź, dlaczego nagle zmiejszyło się zainteresowanie sprawami wyborców:

www.pb.pl/2841223,15705,lista-wstydu-platformy-obywatelskiej
Jak widać szanowny poseł Kierwiński był w trakcie załatwiania posad sobie i rodzinie - tu cytaty z artykułu powyżej:

"147. Marcin Kierwiński
wiceprezes Mazowieckiego Portu Lotniczego Warszawa-Modlin, członek rady nadzorczej spółki Kaskada poseł PO, sekretarz mazowieckiego ZW PO"

"146. Andrzej Kierwiński
członek rady nadzorczej spółki Argo (grupa PHN) członek PO, ojciec posła PO Marcina Kierwińskiego"

"94. Agnieszka Gierzyńska-Kierwińska
pracownik PAIIZ, koordynator zespołu w Fundacji Rozwoju Systemu Edukacji radna PO warszawskiej dzielnicy Śródmieście, żona posła PO Marcina Kierwińskiego"

Cóż, może to wyjątek.... ale myślę, że nie, politycy....

Przepraszam, może nie powinno być na tym forum, ale pamiętałem to nazwisko z postów tarantuli, i jak przeczytałem artykuł w pulsie biznesu, to tak jakoś zachciało mi się o tym napisać.
Obserwuj wątek
    • Gość: tridlle Re: Trochę polityczne - poseł Kierwiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 09:06
      Jak sobie wybraliśmy tak mamy.
      • Gość: gość Re: Trochę polityczne - poseł Kierwiński IP: *.ip.netia.com.pl 06.11.12, 09:20
        po to weszli do koryta by sobie lepsze załatwić jak przyjdą następne wybory....
        • upi Re: Trochę polityczne - poseł Kierwiński 07.11.12, 08:43
          by żyło się lepiej :)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka