Dodaj do ulubionych

akcja policji

01.11.13, 13:05
Czy ktoś orientuje się co to była za wielogodzinna, zmasowana akcja policji, we środę wieczorem na ul. Światowida, za skrzyżowaniem z Mehoffera, w kierunku Nowodworów?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: akcja policji IP: *.ip.netia.com.pl 12.11.13, 15:16
      no było kilka radiowozów i później nawet karetka... kogoś namierzyli chyba...
      • lkan Re: akcja policji 12.11.13, 20:27
        Takiej akcji jeszcze nie widziałem. Natknąłem się na nią po 18-ej, a skończyła się o 21:45. Przez jakiś czas było nawet siedem samochodów z "kogutami", widziałem jednego pana w kominiarce (antyterrorysta?). Na koniec wciągnięto jakiś samochód na lawetę, która w obstawie 2 radiowozów odjechała. I ani słowa w wiadomościach warszawskich i w internecie. Dziwne tym bardziej, że w każdym Telewizyjnym Kurierze Warszawskim eksponuje się dużo drobniejsze sprawy, jakieś pogięte samochody itp. A tu buzia w kubeł i cisza.
        • Gość: edek Re: akcja policji IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.11.13, 21:59
          jest coś do ukrycia?
          • lkan Re: akcja policji 24.11.13, 20:04
            W tym samym miejscu w ostatni piątek znowu w nocy zaroiło się od "kogutów", tym razem więcej było straży, niż policji. Skutki można oglądać do tej pory: zwalona latarnia uliczna, rozjeżdżony trawnik, resztki niezamiecione samochodu. I znowu żadnej relacji w Telewizyjnym Kurierze Warszawskim; do Białołęki reporterzy nie dojeżdżają, to nie Warszawa.
            • Gość: Ziuta Re: akcja policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.13, 20:15
              Jak tak jesteś ciekawy to zadzwoń do Komisariatu na Białołęce to się dowiesz, a nie zaśmiecasz forum głupotami
              • lkan Re: akcja policji 25.11.13, 17:55
                Ja to widziałem, więc nie jestem tego ciekaw. Tak się Ziuto spieszyłaś z krytykancką wypowiedzią, że nie zauważyłaś o czym piszę. Chodzi o problem, że Białołęka jest tylko z nazwy dzielnicą Warszawy. I tyle.
    • Gość: gość Re: akcja policji IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.13, 18:56
      warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,15033191,Strzaly_na_Ursynowie__Policjanci_scigali_przestepcow.html
      a to nie ich szukali na Tarcho?
      • Gość: gość Re: akcja policji IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.11.13, 19:38
        no na Tarcho chyba kogoś "złowili"
        • Gość: zdenek smetana Re: akcja policji IP: 212.160.172.* 29.11.13, 11:32
          moze ta panią co pod PiP sprzedaje czasem warzywa z ręki ? ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka