Dodaj do ulubionych

InPost na Porajów 1

26.01.14, 15:43
Od początku roku 2014 po przesyłkę sądową już nie odbieramy na poczcie tylko w punktach InPostu.
Na stronach:
1. warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,15306500,Gdzie_odbierzesz_list_z_sadu__Pelna_lista_punktow.html

podana jest pełna lista warszawskich punktów odbioru pism z sądów i prokuratur z godzinami otwarcia.

2. www.ebialoleka.pl/archiwum-01-2014

podana jest lista punktów na Białołęce, gdzie można odebrać przesyłki sądowe:
1. Aluzyjna 33, kiosk, pon.-pt. 8-18;
2. Ćmielowska, Ruch, pon.-pt. 6-19, sob. 6-16;
3. Książkowa 9A, SKOK Stefczyka, pon.-pt. 10-18;
4. Modlińska 237, kiosk, pon.-pt. 6-19, sob. 6-15;
5. Porajów 1 paw. 63, Anna, pon.-pt. 10-18.

Z powyższej informacji wynika, że punkt oznaczony numerem 5 na Białołęce "5. Porajów 1 paw. 63, Anna" jest czynny w pon.-pt. w godzinach 10-18, a ja dostałam awizo w którym jest napisane odbiór jest możliwy jedynie w godz. 10 - 14.

Uważam, że to jest kpina z ludzi pracujących.
Tzn. żeby odebrać list z sądu to mam się zwolnić z pracy, a może wziąć urlop???
Obserwuj wątek
    • Gość: juu Re: InPost na Porajów 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.14, 16:32
      To zadzwoń do kiosku albo sama się tam przejdź, a nie zawracasz ludziom głowę :)
      • milena0305 Re: InPost na Porajów 1 26.01.14, 16:49
        Masz telefon do tego "kiosku"?
        Podane godziny są dla emerytów i chyba takich jak ty, którym każda godzina pasuje.
        Jak nie masz nic mądrego do napisania to ty nie zawracaj głowy i nie zabieraj głosu. .
        • Gość: juu Re: InPost na Porajów 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.14, 18:27
          W takim wypadku nie pozostaje Ci nic innego jak wziąć dzień wolny jak dostaniesz przesyłkę, od półbiedy możesz wysłać gołębia pocztowego, pozdrawiam
          • komalo Re: InPost na Porajów 1 26.01.14, 20:28
            Ja dostałem przesyłkę z sądu do odbioru na Porajów 1 i miałem normalne godziny tzn. 10-18. Co prawda to nie to co na poczcie (gdzie można 8-20), ale nie jest źle.
            • sorbus1 Re: InPost na Porajów 1 26.01.14, 21:08
              Z tego wynika, że miałeś szczęście, bo propozycja odbioru w godz. 10 - 14 jest nie do przyjęcia dla większości pracujących.
              Co za arogant mógł takie godziny zaproponować.
              To jest chore, to jest chory kraj.
              • Gość: gość Re: InPost na Porajów 1 IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.01.14, 21:38
                to państwo kolesiów od nic nierobienia a tylko od grania w piłkę jest jak z filmu Barei... a potem sie dziwią że młodzi uciekają jak najdalej....
                • Gość: zdumiony Re: InPost na Porajów 1 IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.01.14, 22:10
                  a najgorzej, że nawet niektóre posty w tej sprawie (autor: juu) lekceważy problem i w ten sposób popiera ten "cyrk"!!!!
                  • metron1 Re: InPost na Porajów 1 28.01.14, 17:15
                    Zawsze muszą się znaleźć osobnicy którzy będą popierać nawet najbardziej absurdalne pomysły
                    Nie inaczej jest z dostarczaniem listów przez INPost, większość krytykuje ten bezsens ale niektórym się ten pomysł podoba
                    Bo niektórzy nie widzą problemu między odebraniem przesyłki z poczty a odebraniem listu z monopolowego
                    • Gość: noi Re: InPost na Porajów 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.14, 17:27
                      Nie przeszkadza mi odbieranie listów np. w sklepie monopolowym, bez przesady. A poczty to niby są lepsze...
          • sibeliuss Re: InPost na Porajów 1 26.01.14, 22:11
            Gość portalu: juu napisał(a):

> W takim wypadku nie pozostaje Ci nic innego jak wziąć dzień wolny jak dostanies
            > z przesyłkę, od półbiedy możesz wysłać gołębia pocztowego, pozdrawiam

Jesteś idiotą?
            Dziękuję.
      • Gość: Klient Re: InPost na Porajów 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.14, 18:51
        Czy dostarczanie przesyłek przez InPost zawsze kończy się awizem do realizacji w ich punkcie ?!
        • Gość: funia Re: InPost na Porajów 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.14, 19:21
          U mnie też tak jest
    • Gość: Maria Ciborek Re: InPost na Porajów 1 IP: *.dynamic.chello.pl 06.08.14, 10:51
      Witam Jak można się z Państwem skontaktować telefonicznie, gdyż nastąpiła pomyłka w doręczeniu .Pomyłkowo trafiła przesyłka do KRASNALA, a jest zaadresowana na FUNDACJĘ Naszym Dzieciom, Która nie istnieje . PILNE Tel 22/670-30-86 KRASNAL
      • bbkk ??? 06.08.14, 11:17
        Z kim pani chce się skontaktować poprzez forum???
      • Gość: gnom Re: InPost na Porajów 1 IP: *.hornet.pl 02.09.14, 15:42
        Krasnale też nie istnieją...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka