Dodaj do ulubionych

huczne otwarcie FreshMarket-u

IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.09.14, 14:56
ciekawe kiedy zamkna pierwszy minimarket... dziwię się ze Stokrotka jeszcze przędzie...
Obserwuj wątek
    • Gość: miejscowy Re: IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.09.14, 21:01
      omijam ten cały Fresh... ceny wziete od "czapy" - drożyzna... ode mnie nie dostaną ani złotówki!!!
    • sibeliuss Re: huczne otwarcie FreshMarket-u 25.09.14, 08:31
      O ile Fresh mnie nie interesuje o tyle w Stokrotce kupuję.
      • Gość: Rychu Re: huczne otwarcie FreshMarket-u IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.09.14, 19:54
        > O ile Fresh mnie nie interesuje o tyle w Stokrotce kupuję.

A Stokrotki są zjadane przez Biedronki.
    • Gość: ktoś stąd Re: huczne otwarcie FreshMarket-u IP: *.static.ip.netia.com.pl 25.09.14, 14:57
      fresh jest za drog,i niech sie zwijają raczej
      • sibeliuss Re: huczne otwarcie FreshMarket-u 25.09.14, 15:09
        A jednak ktoś tam kupuje.
        • Gość: ela Re: huczne otwarcie FreshMarket-u IP: *.tktelekom.pl 30.09.14, 10:36
          Jestem ciekawa kto wymyślił w tym miejscu taki sklepik, zaraz obok jest Carrefour Ekspress, Żabka, ABC... nie wróżę im długiego żywota...
    • kawiarenka22 Re: huczne otwarcie FreshMarket-u 01.10.14, 15:54
      Ja to lubię zrobić zakupy raz a dobrze, najlepiej na 2 tygodnie od razu, nawet pieczywo kupuję na zapas i mrożę, więc do minimarketów w ogóle nie chadzam, chyba że po rzeczy naprawdę pilnej potrzeby. Nie cierpię zakupów i paradoksalnie właśnie dlatego nie mogę się doczekać do otwarcia wielkiego kerfa w galerii północnej, żeby mieć blisko i tracić mniej czasu na dojazdy.
      • lkan Re: huczne otwarcie FreshMarket-u 01.10.14, 17:30
        Nie doczekasz się. Teren z pewnością czeka na developera, inaczej już by rozpoczęto budowę. Poza tym po co w tym miejscu, kiedy Białołęka - za tego burmistrza - to jest teraz ZIELONA BIAŁOŁĘKA.
        • Gość: Gość Re: huczne otwarcie FreshMarket-u IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.14, 02:01
          A co ma wspólnego mająca powstać galeria północna z Zieloną Białołęką?
          • kawiarenka22 Re: huczne otwarcie FreshMarket-u 02.10.14, 12:11
            Jak to co ma wspólnego? Chcę mieć galerię w swojej dzielnicy. Poza tym akurat interesuję się tym tematem i deweloper jest już od dawna, firma GTC :) Wszelkie wnioski złożyli, więc czekają na zgodę miasta i ruszają z budową.
            • Gość: kesza Re: huczne otwarcie FreshMarket-u IP: *.centertel.pl 03.10.14, 19:11
              ja lubię małe sklepiki ale galeria by się przydała więc zgadzam się z kawiarenką, że lepsza galeria na światowida niż na rondzie radosława arkadia...
              • Gość: gość Re: huczne otwarcie FreshMarket-u IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.14, 19:57
                arkadia jest przy rondzie babka... każdy warszawiak to wie...
    • gusia245 Re: huczne otwarcie FreshMarket-u 14.10.14, 09:48
      a ja miałam nadzieję że powiększą tę żałosną małą pocztę, a oni sklep zrobili...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka