Dodaj do ulubionych

Pasłęcka Pod debami

IP: *.pzu.pl 13.05.15, 13:46
ktos ma namiar na nowe forum tego osiedla - wyprowadzilem sie ale chcialbym wiedziec co sie tam dzis dzieje .... ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Rychu Forum nie istnieje. IP: *.dynamic-ww-4.vectranet.pl 13.05.15, 23:54
      Zainteresowanie forum osiedla było tak ogromne, że forum się zamknęło....
      • warszawiak666 Re: Forum nie istnieje. 11.10.16, 11:11
        bo brak im słów po prostu na to co się tu dzieje
    • warszawiak666 Re: Pasłęcka Pod debami 11.10.16, 11:09
      Chce Pan i inni chcą poznać realia? po prostu jest tu burdel, nikt za nic nie jest odpowiedzialny, ani miasto, ani deweloper ani nikt, jeden wielki przekręt przy budowie Osiedla Pod Dębami zrobił tu kipisz, brak parkingów, wkurzeni ludzie - samowolka na ulicy Pasłęcka. Sąsiedzi są tak złośliwi, że zniszczą samochód, straż miejska wali mandaty codziennie i co noc, a mieszkańcy nie mają gdzie zaparkować w godzinach wieczornych. Złośliwi, nieżyczliwi, w większości buraki ze wsi, którym wszystko się należy ale Tobie nic. Policja rozkłada ręce, posłowie mówią że nic nie mogą, to kurna ludzie sami sobie radzą oko za oko.... po prostu TRAGEDIA! Może do P. Walc należy napisać albo do Prezydenta, skoro nikt nie umie się zająć tak wielką sprawą?
      Warszawiak
      • Gość: migo Re: Pasłęcka Pod debami IP: *.rev.snt.net.pl 12.10.16, 11:16
        Szanowny warszawiaku666: co ma miasto, prezydent i wszyscy święci do osiedla, którego nie są właścicielami? Czy deweloper cały czas (przez te kilkanaście lat) zarządza osiedlem, czy może wspólnota? Dlaczego masz pretensje do innych tylko nie do siebie? Pamiętam dobrze, jak agent próbował mi wcisnąć mieszkanie na tym osiedlu w 2005 roku. Cena, nie powiem była bardzo atrakcyjna, lecz jak zobaczyłem odległości między blokami oraz samochód na samochodzie pod blokami dałem sobie spokój. Straż miejska wali mandaty? A co, niesłusznie? To, że jest problem z parkowaniem było wiadome od samego początku istnienia osiedla, więc przestańcie płakać. Już i tak wypłakaliście sobie utwardzenie terenu pod parking na rogu Strumykowej i Ordonówny. Jeszcze za mało? Przybyło osiedli obok to i darmowe miejsca się pokończyły
      • Gość: Rychu Re: Pasłęcka Pod debami IP: *.dynamic-ww-05.vectranet.pl 17.10.16, 19:10
        Nikt płachtą nie zakrywał. Trzeba było nie kupować mieszkania na Pasłęckiej i tyle. A to gdzie masz postawić samochód to twoja sprawa - zamiast skrobać kuper szkłem trzeba było sobie kupić garaż.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka