Dodaj do ulubionych

A po otwarciu dojazdu z Jabłonnej...

18.06.08, 22:05
Coś czuję, że jak wyremontują dojazd z Jabłonnej do Modlińskiej (w
sobotę 14.06 otworzyli pas w stronę Jabłonnej i wzieli się za remont
pasa w stronę Warszawy) to poranny korek na Modlińskiej w stronę
centrum Warszawy będzie się zaczynał duuużo wcześniej niż przy
Ratuszu Białołęka.

A na Most Północny dopiero ogłosili przetarg...
Obserwuj wątek
    • Gość: Jablonowski_korek Re: A po otwarciu dojazdu z Jabłonnej... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 08:10
      święta racja
    • Gość: Fidel Re: A po otwarciu dojazdu z Jabłonnej... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 12:53
      Pewnei będzie się zaczynał gdzieś w okolicach granicy miasta :(
    • sibeliuss z Jabłonny 19.06.08, 13:49
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35542
    • aecg Re: A po otwarciu dojazdu z Jabłonnej... 23.06.08, 11:15
      dlaczego tak sądzicie?
      • tarantula01 Re: A po otwarciu dojazdu z Jabłonnej... 23.06.08, 13:52
        Ruch do Warszawy z obwodnicy Jabłonny i samej Jabłonny powstrzymywany jest przez
        wąski, jednopasowy przejazd na odcinku gr. miasta - Aluzyjna. Jak tu będzie
        szerzej, to korek przeniesie się w stronę mostu Grota. Ja myślę, że gdzieś przy
        Klasyków będzie początek.
        • aecg Re: A po otwarciu dojazdu z Jabłonnej... 24.06.08, 23:44
          Od początku problemów z korkami usiłuje zrozumieć dlaczego cześć z tych ludzi
          nie przesiądzie się do komunikacji publicznej która w Warszawie jest bardzo
          dobra. Kiedyś mieszkałam na Bukowie i jeździłam 723, teraz mieszkam gdzie
          indziej i jeżdżę tramwajem. Nic mi się od tego nie stało.
          Rozumiem że sporo osób mieszka poza miastem i musi do niego dojechać, ale
          wystarczy dostać się do jego granic, odstawić auto i wsiąść w autobus.
          Rozumiem tez że po latach biedy pokutuje potrzeba posiadania samochodu, ale
          chyba dopiero zakazy wjazdu do śródmieścia lub coraz wyższe opłaty mogą włączyć
          myślenie.
          • Gość: Kiełek Re: A po otwarciu dojazdu z Jabłonnej... IP: 217.96.70.* 25.06.08, 08:07
            Komunikacja miejska w Warszawie jest najlepsza na świecie, jest tak zajmująca,
            że można w niej niemal całe życie spędzić.
          • Gość: globtroter Re: A po otwarciu dojazdu z Jabłonnej... IP: *.spray.net.pl 25.06.08, 23:12
            Jak w reklamie banku internetowego, przesiadam się, łapię, a tam już
            się przesiadam do... i jestem już blisko domu.
          • Gość: jabłonczanin Re: A po otwarciu dojazdu z Jabłonnej... IP: *.prosoft.com.pl 30.06.08, 10:05
            mieszkam w jabłonnej i poproszę o propozycję gdzie mógłbym parkować samochód i
            przesiadać się w komunikację miejską. bo chyba ślepy jestem i takiego miejsca
            nie widzę. dziękuję z góry za info
            • Gość: ewa Re: A po otwarciu dojazdu z Jabłonnej... IP: *.rajskanet.pl 26.07.08, 18:51
              Z Jabłonny jest b. fajna komunikacja prywatna. Autobusy rano praktycznie co 3 min.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka