Dodaj do ulubionych

Sprzątanie świata 2006

10.09.06, 13:30
Jako członek stowaryszenia "Radzymińskie Forum" zapraszam was - nowych
mieszkańców do włączenia się do akcji. Akcja odbędzie się w niedzielę (17
września). Uzbrojeni w worki i rękawiczki wyruszymy sprzątać okoliczne lasy.

W razie pytań piszcie na maila chaciniak@poczta.fm

PS. Będzie to świetna okazja żeby poznać innych Radzyminiaków.
Obserwuj wątek
    • student6 Re: Sprzątanie świata 2006 12.09.06, 13:35
      No co jest Victorianie - nie lubicie angażowac sie w akcje społeczne?
      • student6 Re: Sprzątanie świata 2006 12.09.06, 14:59
        Zapraszamy udziału w sondażu mającym na celu określenie zaangażowania lokalnej
        społeczności w pożyteczne działania przeprowadzane na rzecz ochrony środowiska.

Adres strony internetowej z pytaniem sondażowym to:

forum.radzymin.net/sondaze/sprzatanie_swiata
        • student6 Re: Sprzątanie świata 2006 13.09.06, 16:30
          Zbieramy się o godzinie 13.00 na Pl. Tadeusza Kościuszki
          • madfighter Re: Sprzątanie świata 2006 13.09.06, 16:36
            Mam taką małą sugestię. Przypuszczam, że w przypadku znacznej części
            mieszkańców osiedla znajomość Radzymina ogranicza się jedynie do tego jak
            dojechać do własnego mieszkania. Może więc by tak dokładniej napisać, gdzie ów
            Plac się znajduje?
            • student6 Re: Sprzątanie świata 2006 13.09.06, 21:06
              Założyłem - jak widać błędnie że nowi mieszkańcy znają ulice po których jeżdżą
              do pracy smile
              Ale nic nie szkodzi - spieszę tłumaczyć. Wyjeżdżając z ul. Słowackiego (tą uicę
              zapewne kojarzycie smile ) skręcacie w lewo w ulicę Korczaka i po przejechaniu
              100 metrów skręćcie w prawo w ul. Konstytucji 3-ego maja. Jadąc tą ulicą
              miniecieciąg sklepów i w najszerszym miejscu (tuż przed światłami, tam gdzie
              jest największy parkin w centrum Radzymina i gdzie po prawej stronie znajduje
              się urząd miasta. Tam właśnie jest Pl. Kościuszki. Dla ścisłości dodam, że plac
              nosi nazwę od pomnika który nad tym placem góruje i pod tym pomnikiem właśnie
              się umawiamy w niedzielę.

Dizekuję za okazanie zainteresowania.
              Jeżeli ktoś z was jest zainteresowany udziałem prosze o wcześniejszą informację
              (oszacowanie liczby worków i rękawiczek) - co nie znaczy że osoba która mnie
              nie poinformuje przyjść nie może smile
              • student6 Re: Sprzątanie świata 2006 18.09.06, 09:02
                Wszystkim, którzy sie pojawili dziękuję. Wkrótce przedstawię statystyki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka