Gość: panayota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.10, 10:13 wspólny wyjazd na wyspy greckie w lipcu lub sierpniu na 10-14 dni.Chciałabym skorzystać z fajnej ofert last minute. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Meg Re: singielka poszukiwana IP: 89.230.91.* 25.06.10, 21:47 Skąd jestes? Czy ew. wrzesien wchodzilby w grę? albo wyjazd tygodniowy? Odpowiedz Link
Gość: panayota Re: singielka poszukiwana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.10, 12:33 jestem z W-wy,wrzesień odpada. lipiec albo sierpień. Ja planuje 2 - tygodniowy wyjazd Odpowiedz Link
Gość: emkaa Re: singielka poszukiwana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.10, 13:24 jestem zainteresowana. Znalazłam fajna oferte i niedroga z ecco holiday na Rodos. proszę o kontakt gg 4945675 lub delikat@gazeta.pl szukam fajnej i wesołej koleżanki na wspolny wyjazd 10 lipca Odpowiedz Link
Gość: BASIA Re: singielka poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 12:42 pROSZĘ,ŻEBYŚCIE PODAŁY ORIENTACYJNĄ CENĘ.JEŻELI SIERPIEŃ-JA TEŻ CHĘTNIE... Odpowiedz Link
Gość: basia Re: singielka poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 11:13 czy mogłabym prosic o kontakt w sprawie Rodos? No i cenę oraz termin. jestemz rzeszowa Odpowiedz Link
lerak Re: singielka poszukiwana 15.07.10, 17:48 Jak szukacie kogoś na wyjazd, to zajrzyjcie na portal twoja-podroz.pl. Jak poszukacie, to myślę, że uda Wam się kogoś znaleźć na wspólny wyjazd. Bo ludzie właśnie po to tam zakładają konta, żeby znaleźć ekipę na wyjazd. Mam nadzieję, że przyda Wam się ta informacja, bo mi jakiś czas temu pomogła. Nie wiedziałem o tego typu portalach, a nawet przydatne czasem się okazują:) Odpowiedz Link
Gość: Neinessh Re: singielka poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 23:38 Polecam wyspy greckie prywatnie promem z Pireusu - we wrześniu może już nie będzie problemu z noclegami a do Aten też można dolecieć tanimi liniami np. Norvegian, bo z Rodos to co jedynie wycieczki fakultatywne, które nie są tanie np. KOS SIMI BODRUM w Turcji. Wyspy Greckie są bajeczne zwłaszcza Cyklady - klimat taki, że nie da się opisać byłam w tamtym roku i zwiedziłam 6 ale to podczas rejsu morskiego jachtem ;-) Odpowiedz Link
Gość: Maggie Re: singielka poszukiwana IP: 89.230.91.* 17.07.10, 01:52 Zainteresowani wspolnym wyjazdem w sierpniu lub wrześniu (kąpiel w morzu, plażowanie + zwiedzanie; tanie linie i niedrogie spanie) piszcie/telefonujcie 696244336. Wylot z Krakowa Odpowiedz Link