Dodaj do ulubionych

BIESZCZADY

07.04.11, 18:45
Tak jak w tytule, szukam towarzysza/-ki do wspólnego szwendania się po Bieszczadach.
Kocham te góry ale ostatnimi czasy tak się wszystko poskładało ze nie mam z kim w nie wyruszyć.
Nie ma znaczenia Twoja płeć, wiek najlepiej 22-28lat. Nie musisz mieć super wyczynowej kondycji, bo sama takiej nie posiadam. Wystarczy mi trochę optymizmu, chęć przygód, niezbyt wysokie wymagania (preferuję spanie w namiocie lub w schronisku), otwartość na nowe sytuacje.
Ja 24 lata, studentka na UR, wesoła, przyjacielska, miłośniczka Bieszczad :)
Obserwuj wątek
    • lurcia Re: BIESZCZADY 08.04.11, 16:47
      Czesc:)
      Ja kobieta lat 24 z Poznania.
      Kiedy masz ochote jechac w góry?
      • eradiol Re: BIESZCZADY 10.04.11, 21:24
        Szczegóły są do ustalenia :)
        W zależności od oczekiwań i możliwości dostosujemy wypad tak zeby każdemu pasowało :)
    • voy-age Re: BIESZCZADY 09.04.11, 17:36
      Witam.
      Chętnie przyłączył bym się do zwiedzania Bieszczad :-)
      30-letni aktywny optymista z Rze.

• admiralbar Re: BIESZCZADY 25.04.11, 09:13
      Hej, czy wyprawa dalej aktuana ? Wybieram się w Bieszczady, ale dopiero koło 11-14 maja. Będę jechał samochodem spod Osztyna. W Bieszczadach "pan obowiązkowy" czyli m.in połoniny, potem może Solina i zalew + przewodnik Rewasz. Będę pierwszy raz w Bieszczadach, plan jest elastyczny, w razie niepogody, czy braku kondycji będę go zmieniał, sprzętu wyprawowego za 3000 zł nie mam ;) Nocleg głównie w tu gdzie cena to 35-40 zł/doba (luksusów nie oczekuję) Myślę, że bazą wypadową będzie Wetina ub jej okolice, potem dojazd na szlak autem, powrót po auto autobusem. Mam 27l. Optymistyczny Towarzysz/ka też by się przydał - w grupie weselej :)
      W razie czego proszę o kontakt mirekb3@gmail.com
      Pozdrawiam
    • green.emilia Re: BIESZCZADY 25.04.11, 15:49
      I co? i co udalo sie?!
      Ja również byłabym zainteresowana.. Dodam, ze najblizszym weekendem..

• ignez84 Re: BIESZCZADY 25.04.11, 17:19
        Tez sie chcetnie przylacze.Daj znac na maila gazetowego. Pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka