Dodaj do ulubionych

Katowice weekendowe wypady

08.01.12, 12:42
Witam,

poszukuję miłej osoby, która lubi i chciałaby odwiedzać ciekawe miejsca w wolne dni. Towarzysza podróży, który łatwo się przystosowuje, zna znaczenie słowa kompromis (czasem się przydaje:)) i nie marudzi zanadto. Kogoś, dla kogo podróże te bliskie i te dalekie to przygoda.

Lubię fotografować, zwiedzać i odkrywać nieznane. Wyjazdy mogą być w kraju lub poza:)
Jestem kobietą 40l. Kontakt tu lub na mail gazetowy.

Obserwuj wątek
    • cattheriine Re: Katowice weekendowe wypady 08.01.12, 18:46
      +1
    • winodolski Re: Katowice weekendowe wypady 08.01.12, 20:32
      Napisz na moj adres to porozmawiamy ,balos12@interia.pl pozdrawiam z malopolski
    • greg2105 Re: Katowice weekendowe wypady 08.01.12, 22:49
      Jesli mozesz podaj e-mail napisze. Pozdrawiam
    • beata.1968 Re: Katowice weekendowe wypady 10.01.12, 09:31
      Hej! W miarę wolnego czasu wyjeżdżam na weekendy , nie mam samochodu więc korzystam z wyjazdów organizowanych przez biura, często jest to Astra Tour, mają takie weekendowe
      propozycje (Wiedeń, Berlin itp) . Jestem kobietą ,43l. nie marudzę :) lubię zwiedzać i fotografować też
      beata.1968@gazeta.pl
    • sigma_s Re: Katowice weekendowe wypady 11.01.12, 10:01
      Dzięki za odpowiedzi.
      To podaję mail: sigma_s@gazeta.pl :)
      Może coś z tego wyjdzie...:)
      • dagmarpatrasova Re: Katowice weekendowe wypady 24.01.12, 22:04
        poszedł @
    • stokrotka0066 Re: Katowice weekendowe wypady 05.02.12, 18:24
      Lubię podróżować i robić zdjęcia, chętnie dołączę, jestem z aglomeracji,....narazie lecę za 2 tyg. na Kubę. Interesują mnie wyjazdy bliższe i dalekie..... Pozdrawiam
    • seta_1 Re: Katowice weekendowe wypady 23.02.12, 13:22
      ja jestem z okolic katowic, interesuja mnie zamki ;-) i wyjazdy w celu odchamienia sie... M30l
      seta82@wp.pl
    • winodolski Re: Katowice weekendowe wypady 23.02.12, 20:31
      Witam,jesli by byl ktos chetny pozwiedzac od maja zamki lub ladne okolice w Slowacji,Czechach lub w Polsce to chetnie sluze samochodem plus jeszcze 3 osoby wtedy jest taniej,che zwiedzic Slowacki Raj ,Skalne miasto,lub mazury, lub cos innego jesli ma ktos jakis pomysl,mieszkam w malopolsce adres, balos12@interia.pl
    • winodolski Re: Katowice weekendowe wypady 03.03.12, 22:01
      Czyzby brak chetnych na wiosne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka