Dodaj do ulubionych

wspólne wakacje

28.07.12, 16:32
Hej, szukam towarzystwa na wspólny wypad nad wodę w połączeniu ze zwiedzaniem. Interesują mnie Mazury (sierpień) lub południe Europy (wrzesień/październik). Jestem wesołą dziewczyną, mam spore doświadczenie w organizowaniu imprez turystycznych
Obserwuj wątek
    • antares.82 Re: wspólne wakacje 28.07.12, 18:18
      Ciao Ragazza:) Europa wrzesień/październik - to jestem chętna:) Tylko może napisz coś więcej, skąd jesteś, ew. jakie terminy?
      K30
      • ragazza30 Re: wspólne wakacje 29.07.12, 13:26
        antares.82 podaj adres mailowy lub odezwij sie na moj gazetowy
      • izaniew Re: wspólne wakacje 29.07.12, 19:50
        Ja chetnie na Mazury, lub np do Malagi badz gdzies w poblize na costa del sol :P
    • a0921 Re: wspólne wakacje 28.07.12, 21:20
      hej ja chetnie sie przylacze na mazury w sierpniu
    • jancie57 info / wspólne wakacje 28.07.12, 22:09
      www.warszawacity.pl/turystyka/wycieczki/oferuje/warszawa-jesien-w-slonecznej-bawarii-prosze-o-kontakt-oferuje.htm
    • ragazza30 Re: wspólne wakacje 30.07.12, 21:59
      Hej
      Ponieważ prognozy pogodowe na najbliższe dni są bardzo optymistyczne, nie ma na co czekac - chętni zgłaszajcie się. Kwatery biorę na siebie. Mam namiary na b. tani sprzęt pływający. Mogę jechać z Warszawy.
      • a0921 Re: wspólne wakacje 30.07.12, 23:26
        ragazza30 napisała:

> Hej
        > Ponieważ prognozy pogodowe na najbliższe dni są bardzo optymistyczne, nie ma na
        > co czekac - chętni zgłaszajcie się. Kwatery biorę na siebie. Mam namiary na b.
        > tani sprzęt pływający. Mogę jechać z Warszawy.

hej ja bym sie pisala moze i jeszcze jedna osoba
    • ragazza30 Re: wspólne wakacje 08.08.12, 23:38
      Jedziemy 15 sierpnia (pogoda ma się wtedy znowu poprawić). Można się jeszcze dopisać:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka