Dodaj do ulubionych

Wrocław - koniec września, początek października

30.07.12, 21:15
Mój pomysł na wakacje siadł, wraz z maszynami OLT. Na chwilę obecną zostałam bez planów (choć nie brak mi pomysłów) i ekipy na urlop. Mam wolne powiedzmy od 24.09. na 2 tygodnie i ok. 2500zł do wykorzystania. Chętnie się poszwędam po Europie, nie koniecznie krajach zachodnich, gdzie się płaci w euro:) Słońce i leżenie plackiem raczej odpada, podobnie jak namioty i survival. Rozważę każdą rozsądną propozycję.
NIE szukam sponsora!
NIE jestem amatorką seksturystyki.
NIE interesuje mnie "pan do towarzystwa" - dziękuję.

Gdyby się ktoś namyślił, proszę o kontakt na GG: 386751.
Ania, 30
Obserwuj wątek
    • jancie57 Re: Wrocław - koniec września, początek październ 31.07.12, 09:11
      Zapraszamy
      www.warszawacity.pl/turystyka/wycieczki/oferuje/warszawa-jesien-w-slonecznej-bawarii-prosze-o-kontakt-oferuje.htm
      • bez_spamuu Re: Wrocław - koniec września, początek październ 31.07.12, 21:33
        Normalnie wziąć i .......... bo nie chcę używać bardziej wymownych sformułowań ...
    • jaszczurka73 Re: Wrocław - koniec września, początek październ 31.07.12, 23:12
      Jeśli interesują Cię kierunki Czechy/Słowacja (np. winnice na Morawach, jakieś małe miasteczka itp.) albo tygodniowy last samolotem z Wro - najchętniej Cypr Północny, to pisz. Ostatecznie może być tanie latanie na kilka dni celem zwiedzania: najchętniej Barcelona ale i innymi miastami nie pogardzę (noclegi w hostelach)
      Generalnie na tydzień i niskokosztowo.

Jestem z WRO, mogę wyjechać od 21.09 do 30.09
      Kobieta30+
      • antares.82 Re: Wrocław - koniec września, początek październ 01.08.12, 21:32
        Czech i Słowacji mam aktualnie dość. Tydzień z Wro na lasta i Cypr do rozważenia. Masz jakieś konkretne pomysły? Tanie latanie też by mnie interesowało, poza noclegami w pokojach większych, niż liczebność mojej ekipy. Aktualnie się przyglądałam lotom do Oslo, na początek października są fajne ceny 140-160zł. Ale nocleg ze śniadaniem wychodzi ok. 300zł na głowę, za 4 dni. Do tego jakiś obiad, kieszonkowe, może jakieś wstępy i robi się 600zł.
        • africamaniac Re: Wrocław - koniec września, początek październ 01.08.12, 23:56
          Cześć - a może Andaluzja? Ryanair z Wrocławia do Malagi, na miejscu apartament wakacyjny - 4 osobowy (po sezonie mozna juz za ok. 40-50 euro dziennie znaleźć cos sensownego. Jakby co pomogę. Acha, wybieramy sie do Maroka - z Tarify, 26.09-04.10, wyjazd może nie całkiem niskokosztowy, ale za to babski i ciekawa trasa - tam gdzie autokary z turystami nie dotrą ;)
          Gbybys była zainteresowana - pisz na p.w. africamaniac(at)gazeta.pl
          Pozdrawiam :)
      • antares.82 Re: Wrocław - koniec września, początek październ 02.08.12, 17:57
        Jaszczurko, a jak Ci się udał wypad foto w maju/czerwcu, miałaś jechać? Wspominałaś jeszcze o Toskanii - samolot do Pizy i auto na miejscu, też nie głupi pomysł. Ale musi być nas min. 3. Więc nie wiem, jak koleżanka hija-de-la-luna ewentualnie? Bo do Malagi są drogie loty na koniec września. Np. w terminie 26.09.-03.10. są aktualnie bilety po 108.00 PLN...:) Ale trzeba by się pewnie szybko zdecydować.
        • antares.82 Re: Wrocław - koniec września, początek październ 02.08.12, 17:58
          Nie dopisałam - bilety po 108zł do PIZY!
        • jaszczurka73 Re: Wrocław - koniec września, początek październ 02.08.12, 20:18
          W maju skończyło się na Czechach. Natomiast wrześniowa Toskania się posypała (względy finansowe), nie było kompletu do auta i wyjazd z takim planem, jak był do realizacji kosztowałby nas powyżej 2500 PLN na głowę, odpada. Ponieważ 13-17.09 czeka mnie jeszcze Praga, więc na Toskanię się już tej jesieni nie piszę. Jeśli samolot to już prędzej polowanie jesienią na tanią Barcelonę, ew. Mediolan itp. - przelot, max dwa noclegi low cost, intensywne zwiedzanie, foty i powrót. Do końca X jestem dość elastyczna, więc liczę na prawdziwe okazje cenowe (te z pułapu po 6-10 PLN, z kartą Wizz etc), ale decyzje wtedy podjąć trzeba prawie natychmiast, wiadomo że pula takich biletów jest b. mała :(
    • hija-de-la-luna Re: Wrocław - koniec września, początek październ 02.08.12, 11:52
      Mam urlop we wrześniu (oprócz 19-21). Mogę zahaczyć o początek października. chętnie do was dołączę. K -40
      • antares.82 Re: Wrocław - koniec września, początek październ 02.08.12, 21:38
        Wrocław-Piza, ostatni tydzień września, przelot 108zł. Trzeba szybko podjąć decyzję, bo cena z pewnością szybko się zmieni. Na miejscu auto i objazd po Toskanii. Zakwaterowanie można zmienić co 2 dzień, w zależności od tego, gdzie nas zastanie dzień:) Tydzień czasu.
        • hija-de-la-luna Re: Wrocław - koniec września, początek październ 03.08.12, 17:31
          Ja na Toskanię szczerze mówiąc też średnio - byłam tam już. Wolałabym coś czego jeszcze nie widziałam. Barcelona jest si, jakby co piszccie na maila gazetowego.
          • antares.82 Re: Wrocław - koniec września, początek październ 05.08.12, 21:28
            Hija-... :)
            a co byś powiedziała na to: właśnie przeglądam oferty Groupona - jest Budapeszt travel.groupon.pl/d-8940044-Wegry-Budapeszt plus przejazd z Wrocławia 350zł*2; czyli na osobę 610zł, plus wydatki na jedzenie i jakieś kieszonkowe... żyć nie umierać!:) Biorę auto i jedziemy, lekko ponad 6h, ale dla mnie nie problem. Mogę Groupona wziąć choćby zaraz, gdyby ktoś się zdecydował.
            A może ktoś?
            • hija-de-la-luna Re: Wrocław - koniec września, początek październ 06.08.12, 12:26
              w tamtych rejonach też już byłam, przemysl opcję lotu samolotem - za ~~100 zł w obie strony ryanair z Krakowa.
              • jaszczurka73 Barcelona 06.08.12, 13:06
                Hija, co do Barcelony dam znać jak tylko zjadą ceny tanich linii. Na 90% jest jeszcze zainteresowana jedna kobieta z Wro, poznałam ją na fejsowym forum o podobnej tematyce. Tam trochę to prężniej wszystko działa, jak coś, to napiszę do Ciebie na gazetowego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka