18.09.04, 05:33
Czy jest gdzieś takie forum?
Najlepiej rodzinnie niepodlegli.
Obserwuj wątek
    • Gość: ana Re: Seniorzy IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 19.09.04, 20:15
      Też szukam.
      • anula36 Re: Seniorzy 19.09.04, 22:21
        Jak nie ma trzeba zalozyc:)
        • w5w7 Re: Seniorzy 29.09.04, 20:04
          anula36 napisała:

> Jak nie ma trzeba zalozyc:)
    • clickkey Re: Seniorzy 20.09.04, 04:41
      ampolion napisał:

> Czy jest gdzieś takie forum?
      > Najlepiej rodzinnie niepodlegli.
      Jest "40+" , ale to właściwie polonijne i raczej dla pań.
      Jest "Podlotki podlatujące pod 50", praktycznie nie działa.

• clickkey Forum- seniorum 20.09.04, 04:47

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22243
        • vipka Re: Forum- seniorum 25.09.04, 11:20
          pogadajmy wiec na forum-seniorum
      • joanka0708 Re: Seniorzy 24.09.04, 15:14
        jak trafić na "40+"
    • Gość: gośćka Re: Seniorzy IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.04, 13:32
      No i nikt na tym forum seniorum nie pisze, bo nazwa malo atrakcyjna?
      • Gość: ana Re: Seniorzy IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 27.09.04, 20:52
        Nazwa fajna, tylko seniorzy nieruchawi. Pewnie siedzą w kolejce do lekarza. I
        narzekają na ciężkie czasy.
        • basia553 Re: Seniorzy 28.09.04, 08:58
          Mylisz sie. Majac sporo czasu sa wlasnie na wycieczce i delektuja sie pieknem
          jesieni pijac nowe wino na winnicach (przynajmniej tak u mnie, w Niemczech).
          A moja siostra-seniorka? Nigdy jej zastac w domu nie moge, bo chodzi na
          wielokilometrowe wycieczki plaza miedzy Jastrzebia Göra i Karwia lub w druga
          strone do Wladyslawowa. Zycze Ci, abys miala röwnie mily czas jak bedziesz
          troche starsza.
          • Gość: ana Re: Seniorzy IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 28.09.04, 16:14
            Dzięki, ale nie pisałam o sobie. Ja, chwalić Boga, nie pamiętam, kiedy
            chorowałam, a już jestem "trochę starsza". Czasy mam b.miłe: kino, teatr,
            książki, wyjazdy, wreszcie czas dla siebie, spotkania z przyjaciółmi, internet.
            Szkoda, że w Warszawie nie ma plaży, Twoja siostra ma fajnie! Kocham Karwię,
            jeździłam tam przez lata, kiedy to jeszcze była wieś. Ostatnio byłam tam kilka
            lat temu, ale tłumy były jak na Marszałkowskiej. W tym roku byłam w Monachium i
            w Berlinie, ale nie udało się wejść na MOMĘ. A Ty, Basiu, gdzie mieszkasz w
            Niemczech?
            • basia553 Re: Seniorzy 28.09.04, 18:14
              Mieszkam w Mannheim, wlasnie na "obrzezu" pfalzowskich görek i winnic.
              A w Berlinie bylam w czerwcu i mialam szczescie dostac sie na MoMA! Teraz mi
              opowiadala kolezanka z Berlina, ze czeka sie po 8 godzin na wpuszczenie!!!!
              Ciesze sie, ze tez jestes korzystajaca z zycia, a nie kwekajaca osoba.
              Pozdrawiam serdecznie.
              • Gość: ana Re: Seniorzy IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 28.09.04, 21:50
                Basiu, to takie rzadkie, nie kwękać. Ludzie kochają swoje dolegliwości. A świat
                taki piękny i ciekawy! I daje tyle możliwości! Zwłaszcza jak dzieci odchowane i
                znowu ma się wolność. Mam sentyment do imienia Basia, bo przez całe liceum
                miałam przyjaciółkę Basię. To prawdziwe, czy pseudo tutaj?
                Pozdrawiam Cię serdecznie.Ania
                • basia553 Re: Seniorzy 29.09.04, 09:58
                  Dziendobry Ana! Basia to nick, ale imie mojej ukochanej siostry.
                  Szkoda ze mieszkasz tak daleko, mysle ze fajnie byloby z Toba pogadac na
                  jakiejs wspölnej wedröwce. Milego dnia!
                  • Gość: ana Re: Seniorzy IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 29.09.04, 22:21
                    A w Warszawie nie bywasz czasami?
                    • basia553 Re: Seniorzy 30.09.04, 08:45
                      Owszem, bywam. Bo moja siostra mieszka od maja do wrzesnia w Jastrzebiej Görze,
                      a reszte roku w Warszawie. Nawet chyba w maju bede w Warszawie, moze umöwimy
                      sie na kawe? Na wedröwke nie starczy czasu, bo obie z siostra jestesmy w
                      stosunku do siebie bardzo zaborcze, wiec jak sie juz dorwiemy...
                      Jak chcesz, napisz na skrzynke Gazety. Do maja daleko, ale pewnie sie tu
                      jeszcze na tym forum spotkamy. Ja tu bywam codziennie. Pozdrowienia!
                      • Gość: ana Re: Seniorzy IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 30.09.04, 12:18
                        Do maja dosyć daleko, ale już teraz zapraszam Cię na kawę do mojego
                        ulubionego "Nowego Światu" (albo Świata?).
              • nitka3 Re: Seniorzy 25.10.04, 23:37
                Jejku,jejku..ja tez wybrałam sie do Berlina specjalnie na MOMA.......i...w
                ogółe sie nie dostałam!Czekało sie około12 godzin!!!!??!!!I chociaz jestem
                energiczna i sprawna seniorka ,po prostu zrezygnowałam.Poszłam sobie znów na
                Ołtarz Pergamoński i kupiłam sobie dziwaczny kapelusz(skrzyżowanie kata z
                muszkieterem-boki zrywac!)Wieczorem widziałam pod Muzeum młodziez i dorosłych
                w spiworach aby wejśc od rana .Moze to i snobizm,ale chciałabym aby takiego
                snobizmu było wiecej u nas!Pozdrowienia dla seniorek i seniorów od zywotnej
                seniorki.
        • ampolion Re: Seniorzy 25.10.04, 23:46
          To "łacininowanie" chyba włazi w paradę i utrudnia szukanie. SENIORZY byłoby
          pewnie lepiej
    • Gość: ana Re: Seniorzy IP: *.waw.pl 28.09.04, 22:14
      Na FORUM SENIORUM to tobie brak przyzwoitej polszczyzny? Piszę tu, bo nie chce
      mi się bawić z tym całym logowaniem itd. Masz rację, mnie też razi obecna
      polszczyzna, że nie wspomnę o ortografii na niektórych forach. Ale za to
      książek w księgarniach więcej, bilety do teatru trzeba kupować z dużym
      wyprzedzeniem, to chyba nie jest tak źle. Nawet ostatnio rzedziej chyba
      słychać "dokładnie" zamiast: masz rację, oczywiście, tak, naturalnie, zgadzam
      się itd. I "jakby" też jakby mniej...Idzie ku dobremu!
      • Gość: ana Re: Seniorzy IP: *.waw.pl 28.09.04, 22:17
        To poprzednie to do "AMPOLIONA" oczywiście. "AMPOLIONIE" jesteś???
        • ampolion Re: Seniorzy 25.10.04, 23:49
          Tak, ale dopiero dzisiaj zauważyłem to pytanie do mnie skierowane.
          P.s. Jestem więcej obecny w KUCHNI.
    • Gość: Inka Re: Seniorzy IP: 195.82.183.* 31.10.04, 18:54
      ja też szukam
      • Gość: ana Re: Seniorzy IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 31.10.04, 21:07
        A gdzie mieszkacie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka