Dodaj do ulubionych

zorganizujmy się

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 21:37
weekendy są nasze.jest tu ktoś z Łodzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: ona :) Re: zorganizujmy się IP: 212.87.240.* 21.09.04, 08:16
      Nie jestem z Łodzi (mam ok 100 km) ale może uda się zebrać grupę ludzi z
      południowej Polski, zawsze można dojechać. W każdym razie ja sie zgłaszam :)
      Aha mam 28 l. Preferowany kierunek góry ale niekoniecznie. Pozdrawiam !
    • Gość: abc Re: zorganizujmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:13
      ona, odezwij się jeszcze, góry to też mój preferowany kierunek
      • Gość: betka Re: zorganizujmy się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 06:51
        witanko!!! przyłączam się-i to jak najszybciej :-) może za tydzień uda nam się
        coś zorganizować, np.jakieś Beskidki na sob.-niedz.??? Jestem z okolic Katowic,
        wiek-okolice 30-tki :-) Mój mail sarna34@o2.pl
      • Gość: ona:) Re: zorganizujmy się IP: 212.87.240.* 22.09.04, 09:26
        asia_k_28@o2.pl Napisz albo podaj e-maila :)
        • campari34 Re: zorganizujmy się 23.09.04, 13:16
          Chętnie się przyłączę, póki pogoda pozwala na jakikolwiek wyjazd.
          Macie już jakieś konkretne plany ?
          Jestem ze Śląska, po 30-tce
          Pozdrawiam
    • cacto Re: zorganizujmy się 23.09.04, 14:01
      i ja, i ja..:)
      również śląskie, lat 25+ ;)
      pozdrowienia
      • Gość: ona:) Więc napiszcie do mnie albo do betki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 21:24
        Im większa grupa tym milej !
        • Gość: betka Re: Więc napiszcie do mnie albo do betki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 00:39
          I jak u Was z chęciami do wyjazdów??? Może jednak za tydzień uda nam się gdzieś
          wyrwać- proponuję Beskidy- Śląski albo Żywiecki-szczegóły do uzgodnienia (w
          zasadzie w zależności od pogody :-) A może docelowo Pilsko przez Rysiankę???
          Oczywiście z przystankami i bez przesady z tempem :-) Czekam na pomysły i
          sugestie :-) A tymczasem zbieram się na weekend-wracam w poniedziałek-wymyślcie
          coś do tej pory :-)
          Ściskam ciepło!!!
    • Gość: Jolka Re: zorganizujmy się IP: 217.97.145.* 24.09.04, 15:38
      Chetnie do Was dolacze.
      Oczywiscie...nie jestem z Lodzi ;-)
      • Gość: marcin74 Re: zorganizujmy się IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 24.09.04, 18:47
        Jestem z Warszawy i regularnie obserwuję ten wątek. Mam nadzieję,że już
        niedługo razem się gdzieś wybierzemy. Może by tak wspólne pooglądać bieszczady
        jesienią albo inne górki? W każdym razie jestem z Wami.
    • Gość: miracle Re: zorganizujmy się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 13:28
      ja też jestem za spotkaniem i chętnie się dołączę.mieszkam obok katowic.mam 29
      lat.w razie czego podaję adres-joannap@gazeta.pl
    • Gość: ona:) Hej !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 18:26
      Hej ludziska!!! I jak u was z chęciami na wyjazd ?
      • Gość: betka plany gotowe!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 23:06
        Wyjazd w sobotę- Katowice 7.15 do Zywca, przesiadka do Węgierskiej Górki- tam
        szlak czerwony na Rysiankę, nocleg, w niedzielę rano czerwonym na Miziową i na
        Pilsko (jeżeli pogoda dopisze :-) Dalej zobaczymy-powrót do Korbielowa i pks do
        Żywca, albo z Pilska dalej czerwonym- i po drodze zejście żółtym do
        Korbielowa-ale to się zobaczy na trasie :-)
        Kto się dołączy?????? Na razie jest wstępnie jakieś 5 osób-same kobitki-jakoś
        chyba faceci boją się ruchu :-D Jakby co-piszcie tutaj albo sarna34@o2.pl
        Pozdrówka!!!
        • Gość: kolczatek Re: plany gotowe!!!!!! IP: *.wolborz.sdi.tpnet.pl 29.09.04, 22:57
          Wszystko tylko nie ten Hotel koło Pilska.Tam juz nie ma miejsca dla turysty.A
          ceny - masakra.
          • Gość: betka Re: plany gotowe!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 21:43
            nie będziemy w "hotelu koło Pilska" :-) cóż-komercja pcha się wchędzie
            drzwiami i oknami :-) ale ceny w pokoju zbiorowym są porównywalne z innymi
            schroniskami-no powiedzmy prawie :-)
    • Gość: A... FAJNIE MACIE,ŻE NA POŁUDNIU MIESZKACIE :) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.09.04, 11:43
      A ci z północy to mają przechlap maksymalny- każdy wyjazd to niestety dodatkowe
      10 godzin jazdy :(
      • Gość: Jolka Re: FAJNIE MACIE,ŻE NA POŁUDNIU MIESZKACIE :) IP: 217.97.145.* 29.09.04, 13:01
        No wlasnie, chetnie bym sie dolaczyla ale jestem z Warszawy, jezeli mialabym
        byc w Katowicach na 7.15 to musze wyjechac juz w piatek w nocy!
        Wszyscy pozostali sa ze Slaska????
    • Gość: Jolka Re: zorganizujmy się IP: 217.97.145.* 29.09.04, 16:02
      Tym razem chcialabym spytac, czy sa chetni do stworzenia drugiej ekipy, ktora
      ruszylaby na zaproponowana trase tak ze 3 godziny pozniej. Niestety, mam kawal
      Polski do przebycia i moge byc w punkcie wypadowym dopiero okolo poludnia.

A zatem...sa chetni????
    • Gość: Reni Re: zorganizujmy się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 16:44
      Jola możesz wsiąść też w Krakowie do pociągu, który o 6.55 wyjeżdża z Krakowa
      do Węgierskiej Górki przez Żywiec.
      Jedzie też kilka osób z Krakowa. Może jeszcze jacyś chętni dołączą z Krakowa?
      Zapraszamy! Będzie wesoła ekipa!
    • Gość: kolczatek Re: zorganizujmy się IP: *.wolborz.sdi.tpnet.pl 29.09.04, 23:02
      Pytanko.A jaki planujecie termin?Będę w tych okolicach 0d 08 października i
      chętie dołączę do tak zacnego towarzystwa.
      Pozdrówka
    • Gość: jolka Re: zorganizujmy się IP: 217.97.145.* 30.09.04, 08:58
      Reni, dzieki za dobre checi ale sprawdzalam wlasnie moje polaczenia do Krakowa.
      Niestety, musialabym w piatek okolo 23.00 wsiasc do pociagu, o 5.00 bylabym w
      Krakowie. Prawde mowiac boje sie jechac sama w nocy, ktos mogby chciec uczcic
      swoje urodziny - jesli wiesz co mam na mysli ;-(
      • Gość: Reni Re: zorganizujmy się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 16:06
        Jolu, szkoda że nie ma więcej chętnych z Warszawy bo we 2 lub 3 raźniej. Może
        jeszcze ktoś dołączy - zostały 2 dni.
        A jak nie to może innym razem zorganizuje się jakiś wypad w góry.
        • Gość: Aga Re: zorganizujmy się IP: *.u.mcnet.pl 01.10.04, 11:16
          Hejka,
          Jestem z bliskich okolic Warszawy i chętnie bym dołączyła, ale ten weekend mi
          nie pasuje...Ale polecam się jeśli wchodziłby w grę inny termin.
          Pzdr,
          Aga
    • Gość: katarani weekend tuż-tuż IP: *.bibgl.polsl.gliwice.pl 30.09.04, 09:06
      Jest nas już sześcioro: z Katowic, z Częstochowy, z Krakowa :))
      Czy ktoś się jeszcze chce przyłączyć?
      Wyjazd w sobotę rano (2.X), trasa: Węgierska Górka - Rysianka (nocleg),
      w niedzielę : Miziowa, Pilsko, zejście do Korbielowa i powrót do domu.
      Pogoda zamówiona :)
      Czas na szybką decyzję!
      Pozdrawiam
      katarani@wp.pl
    • Gość: b. i już po weekendzie :-( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 09:59
      wyjazd doszedł do skutku- chociaż plany nie w pełni zrealizowane :-( ale to nie
      nasza wina :-) Żałujcie wszyscy którzy z nami nie byliście!!! Może następnym
      razem się dołączycie? Hasło "zorganizujmy się" nadal aktualne- w świetle
      dalszych wypadów :-D
      • ryszardtom Re: i już po weekendzie :-( 04.10.04, 18:21
        plan na....natychmiast...weekend w Bieszczadach....ja pojadę na 100% ze mna ze
        dwie osoby....teraz trzeba jechać w Bieszczady kiedy uzyskują te piękne
        kolory...troche to daleko ale....udowodniliście, że możecie:):))))
        Byłem w okolicach Rymanowa Zdr. jest już pięknie....noclego w Bieszczadach
        sprawdzam już dzisiaj....Muczne, Wetlina, Cisna, Dołżyca....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka