Gość: abc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 21:37 weekendy są nasze.jest tu ktoś z Łodzi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona :) Re: zorganizujmy się IP: 212.87.240.* 21.09.04, 08:16 Nie jestem z Łodzi (mam ok 100 km) ale może uda się zebrać grupę ludzi z południowej Polski, zawsze można dojechać. W każdym razie ja sie zgłaszam :) Aha mam 28 l. Preferowany kierunek góry ale niekoniecznie. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link
Gość: abc Re: zorganizujmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:13 ona, odezwij się jeszcze, góry to też mój preferowany kierunek Odpowiedz Link
Gość: betka Re: zorganizujmy się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 06:51 witanko!!! przyłączam się-i to jak najszybciej :-) może za tydzień uda nam się coś zorganizować, np.jakieś Beskidki na sob.-niedz.??? Jestem z okolic Katowic, wiek-okolice 30-tki :-) Mój mail sarna34@o2.pl Odpowiedz Link
Gość: ona:) Re: zorganizujmy się IP: 212.87.240.* 22.09.04, 09:26 asia_k_28@o2.pl Napisz albo podaj e-maila :) Odpowiedz Link
campari34 Re: zorganizujmy się 23.09.04, 13:16 Chętnie się przyłączę, póki pogoda pozwala na jakikolwiek wyjazd. Macie już jakieś konkretne plany ? Jestem ze Śląska, po 30-tce Pozdrawiam Odpowiedz Link
cacto Re: zorganizujmy się 23.09.04, 14:01 i ja, i ja..:) również śląskie, lat 25+ ;) pozdrowienia Odpowiedz Link
Gość: ona:) Więc napiszcie do mnie albo do betki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 21:24 Im większa grupa tym milej ! Odpowiedz Link
Gość: betka Re: Więc napiszcie do mnie albo do betki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 00:39 I jak u Was z chęciami do wyjazdów??? Może jednak za tydzień uda nam się gdzieś wyrwać- proponuję Beskidy- Śląski albo Żywiecki-szczegóły do uzgodnienia (w zasadzie w zależności od pogody :-) A może docelowo Pilsko przez Rysiankę??? Oczywiście z przystankami i bez przesady z tempem :-) Czekam na pomysły i sugestie :-) A tymczasem zbieram się na weekend-wracam w poniedziałek-wymyślcie coś do tej pory :-) Ściskam ciepło!!! Odpowiedz Link
Gość: Jolka Re: zorganizujmy się IP: 217.97.145.* 24.09.04, 15:38 Chetnie do Was dolacze. Oczywiscie...nie jestem z Lodzi ;-) Odpowiedz Link
Gość: marcin74 Re: zorganizujmy się IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 24.09.04, 18:47 Jestem z Warszawy i regularnie obserwuję ten wątek. Mam nadzieję,że już niedługo razem się gdzieś wybierzemy. Może by tak wspólne pooglądać bieszczady jesienią albo inne górki? W każdym razie jestem z Wami. Odpowiedz Link
Gość: miracle Re: zorganizujmy się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 13:28 ja też jestem za spotkaniem i chętnie się dołączę.mieszkam obok katowic.mam 29 lat.w razie czego podaję adres-joannap@gazeta.pl Odpowiedz Link
Gość: ona:) Hej !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 18:26 Hej ludziska!!! I jak u was z chęciami na wyjazd ? Odpowiedz Link
Gość: betka plany gotowe!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 23:06 Wyjazd w sobotę- Katowice 7.15 do Zywca, przesiadka do Węgierskiej Górki- tam szlak czerwony na Rysiankę, nocleg, w niedzielę rano czerwonym na Miziową i na Pilsko (jeżeli pogoda dopisze :-) Dalej zobaczymy-powrót do Korbielowa i pks do Żywca, albo z Pilska dalej czerwonym- i po drodze zejście żółtym do Korbielowa-ale to się zobaczy na trasie :-) Kto się dołączy?????? Na razie jest wstępnie jakieś 5 osób-same kobitki-jakoś chyba faceci boją się ruchu :-D Jakby co-piszcie tutaj albo sarna34@o2.pl Pozdrówka!!! Odpowiedz Link
Gość: kolczatek Re: plany gotowe!!!!!! IP: *.wolborz.sdi.tpnet.pl 29.09.04, 22:57 Wszystko tylko nie ten Hotel koło Pilska.Tam juz nie ma miejsca dla turysty.A ceny - masakra. Odpowiedz Link
Gość: betka Re: plany gotowe!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 21:43 nie będziemy w "hotelu koło Pilska" :-) cóż-komercja pcha się wchędzie drzwiami i oknami :-) ale ceny w pokoju zbiorowym są porównywalne z innymi schroniskami-no powiedzmy prawie :-) Odpowiedz Link
Gość: A... FAJNIE MACIE,ŻE NA POŁUDNIU MIESZKACIE :) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.09.04, 11:43 A ci z północy to mają przechlap maksymalny- każdy wyjazd to niestety dodatkowe 10 godzin jazdy :( Odpowiedz Link
Gość: Jolka Re: FAJNIE MACIE,ŻE NA POŁUDNIU MIESZKACIE :) IP: 217.97.145.* 29.09.04, 13:01 No wlasnie, chetnie bym sie dolaczyla ale jestem z Warszawy, jezeli mialabym byc w Katowicach na 7.15 to musze wyjechac juz w piatek w nocy! Wszyscy pozostali sa ze Slaska???? Odpowiedz Link
Gość: Jolka Re: zorganizujmy się IP: 217.97.145.* 29.09.04, 16:02 Tym razem chcialabym spytac, czy sa chetni do stworzenia drugiej ekipy, ktora ruszylaby na zaproponowana trase tak ze 3 godziny pozniej. Niestety, mam kawal Polski do przebycia i moge byc w punkcie wypadowym dopiero okolo poludnia. A zatem...sa chetni???? Odpowiedz Link
Gość: Reni Re: zorganizujmy się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 16:44 Jola możesz wsiąść też w Krakowie do pociągu, który o 6.55 wyjeżdża z Krakowa do Węgierskiej Górki przez Żywiec. Jedzie też kilka osób z Krakowa. Może jeszcze jacyś chętni dołączą z Krakowa? Zapraszamy! Będzie wesoła ekipa! Odpowiedz Link
Gość: kolczatek Re: zorganizujmy się IP: *.wolborz.sdi.tpnet.pl 29.09.04, 23:02 Pytanko.A jaki planujecie termin?Będę w tych okolicach 0d 08 października i chętie dołączę do tak zacnego towarzystwa. Pozdrówka Odpowiedz Link
Gość: jolka Re: zorganizujmy się IP: 217.97.145.* 30.09.04, 08:58 Reni, dzieki za dobre checi ale sprawdzalam wlasnie moje polaczenia do Krakowa. Niestety, musialabym w piatek okolo 23.00 wsiasc do pociagu, o 5.00 bylabym w Krakowie. Prawde mowiac boje sie jechac sama w nocy, ktos mogby chciec uczcic swoje urodziny - jesli wiesz co mam na mysli ;-( Odpowiedz Link
Gość: Reni Re: zorganizujmy się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 16:06 Jolu, szkoda że nie ma więcej chętnych z Warszawy bo we 2 lub 3 raźniej. Może jeszcze ktoś dołączy - zostały 2 dni. A jak nie to może innym razem zorganizuje się jakiś wypad w góry. Odpowiedz Link
Gość: Aga Re: zorganizujmy się IP: *.u.mcnet.pl 01.10.04, 11:16 Hejka, Jestem z bliskich okolic Warszawy i chętnie bym dołączyła, ale ten weekend mi nie pasuje...Ale polecam się jeśli wchodziłby w grę inny termin. Pzdr, Aga Odpowiedz Link
Gość: katarani weekend tuż-tuż IP: *.bibgl.polsl.gliwice.pl 30.09.04, 09:06 Jest nas już sześcioro: z Katowic, z Częstochowy, z Krakowa :)) Czy ktoś się jeszcze chce przyłączyć? Wyjazd w sobotę rano (2.X), trasa: Węgierska Górka - Rysianka (nocleg), w niedzielę : Miziowa, Pilsko, zejście do Korbielowa i powrót do domu. Pogoda zamówiona :) Czas na szybką decyzję! Pozdrawiam katarani@wp.pl Odpowiedz Link
Gość: b. i już po weekendzie :-( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 09:59 wyjazd doszedł do skutku- chociaż plany nie w pełni zrealizowane :-( ale to nie nasza wina :-) Żałujcie wszyscy którzy z nami nie byliście!!! Może następnym razem się dołączycie? Hasło "zorganizujmy się" nadal aktualne- w świetle dalszych wypadów :-D Odpowiedz Link
ryszardtom Re: i już po weekendzie :-( 04.10.04, 18:21 plan na....natychmiast...weekend w Bieszczadach....ja pojadę na 100% ze mna ze dwie osoby....teraz trzeba jechać w Bieszczady kiedy uzyskują te piękne kolory...troche to daleko ale....udowodniliście, że możecie:):)))) Byłem w okolicach Rymanowa Zdr. jest już pięknie....noclego w Bieszczadach sprawdzam już dzisiaj....Muczne, Wetlina, Cisna, Dołżyca.... Odpowiedz Link