Dodaj do ulubionych

Alanya, Turcja

13.03.16, 15:00
K40+, łódzkie... (wyloty: W-wa, Poznań lub Katowice) szukam koleżanki lub koleżanek do wspólnego wyjazdu do Alanya, interesuje mnie hotel w centrum Alanya przy plaży Kleopatra z opcją All i terminy: 14.05.- 28.05 lub 11.06. - 25.06.(2 tyg.) Dopuszczalne małe pole manewru w terminach. Jestem osobą open-minded, dogaduję się z osobami w rożnym wieku. Szukam osoby kontaktowej, bezkonfliktowej,wyluzowanej, lubiącej plażowanie, spacery, wyjścia do klubów potańczyć ... nie jestem zainteresowana zwiedzaniem, gdyż nie jest to mój pierwszy wyjazd do Turcji.Wyjazd traktuję jako relax i odstresowanie po ciężkim okresie w pracy. Może jest ktoś chętny? :)
Obserwuj wątek
    • katrinaromanowa Re: Alanya, Turcja 14.03.16, 07:57
      Podaj email to moze razem cos wymyslimy. ??
      • girltravel Re: Alanya, Turcja 14.03.16, 09:44
        travelgirl01@wp.pl
    • marekwrocl Re: Alanya, Turcja 29.03.16, 09:50
      Witam. Bardzo chętnie wybrałbym się do Turcji w tym samym terminie. W związku z tym, ze wybieram się sam, bardzo miło by było wiedzieć, że w tym samym hotelu jest ktoś z kim można porozmawiać lub napić się drinka.
      • girltravel Re: Alanya, Turcja 29.03.16, 16:29
        Witam!
        Sorry... ale szukam koleżanki, gdyż oprócz towarzystwa zależy mi na zakwaterowaniu w jednym pokoju i obniżeniu kosztów (niedopłacania do jedynki) Pozdrawiam!
    • marekwrocl Re: Alanya, Turcja 29.03.16, 09:52
      Witam. Bardzo chętnie wy brałbym się w tym terminie do Turcji. Wyjeżdżam sam, więc miło by mieć z kim porozmawiać i napić się drinka podczas pobytu.
    • martini162 Re: Alanya, Turcja 30.03.16, 07:39
      Hmm :) lece prawdopodombie na majowke ze znajoma ale chce tez sie wybrac w sezonie :) założyłam fanpage www.facebook.com/Pojad%C4%99-do-Alanyi-w-2016-roku-189111684799437/
      Bede szukac towarzystwa na kolejny wyjazd ;)
    • 7sonic Re: Alanya, Turcja 28.04.16, 13:40
      Witaj. Jeśli to aktualne, jestem zainteresowana terminem czerwcowym. Ja również w podobny sposób lubię spędzać czas. K40+ Wwa
      • girltravel Re: Alanya, Turcja 29.04.16, 10:42
        Witaj! Napisz do mnie na priv travelgirl01@wp.pl
    • edita_dita Re: Alanya, Turcja 08.05.17, 09:55
      Witam
      Czy ogłoszenie jeszcze aktualne? Dokładnie mam takie same wymagania hehehe A do Alanki latam od 2009 roku dwa razy w ciągu roku... mój drugi domek. Pierwszy raz nie mam z kim lecieć.
      • girltravel Re: Alanya, Turcja 21.05.17, 14:24
        Hej... Ja też bywam w Alanya często, ale faktycznie w zeszłym roku nie miałam z kim... poszukiwałam osoby chętnej, ale musiałam odpuścić. Bardzo dawno nie wchodzilam na to forum, nie spodziewałam się że ktoś jeszcze odpisze.Ja w tym roku byłam już w Alanya, w maju... planuje jeszcze we wrześniu. Może wymieńmy się jakimiś namiarami, skoro jeżdzimy w to samo miejsce, dwa razy do roku...;) to może kiedyś jakiś wspólny wyjazd dojdzie do skutku. Pozdrawiam!
        • martini162 Re: Alanya, Turcja 01.08.17, 13:14
          Ja byłam w maju, czerwcu i jadę za tydzień ... poszukuje chętnych dziewczyn na wrzesień/pazdziernik
    • edita_dita Re: Alanya, Turcja 08.05.17, 10:30
      Widzę, że jest trochę osób chętnych na Alanya, moja propozycja, żeby zebrać się większą grupą. Czy ktoś byłby w ogóle zainteresowany? Zależy mi na czasie, bo mam nóż na gardle i muszę do jutra podjąć decyzję czy lecę do Alanya, czy Izmiru, na który tak naprawdę nie ma ochoty.
    • edita_dita Re: Alanya, Turcja 08.05.17, 10:41
      Przepraszam, dopiero zauważyłam, że to ogłoszenie z 2016 roku. Szkoda :(
    • poranawakacje11 Re: Alanya, Turcja 09.08.17, 20:07
      Bardzo chetnie wybralabym sie do Turcji, chociaz troszke sie obawiam w obecnej sytuacji ale trudno. Pasuje mi druga polowa wrzesnia lub pazdziernik. Mysle o opcji 10 dni minimum. K 40 z plusem, centralna Polska. Jesli ktoras potencjalna towarzyszka chcialaby jechac ale pozostac przy pokojach jednoosobowych. Nie ma problemu. Pozdrawiam
      • doris4227 Re: Alanya, Turcja 20.08.17, 17:36
        A tygodniowe wczasy?Od 22 września?Ja 40+,Kobieta.Teź szukam koleźanki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka