Dodaj do ulubionych

2 wolne miejsca do Chorwacji-Czarnogóry

IP: *.um.poznan.pl 11.07.02, 08:53
Mam dwa wolne miejsca w samochodzie na trasie Poznań- Chorwacja-Czarnogóra.
Wyjazd 31 sierpnia, powrót 14 września.
Jeśli będą chętni podam później kontakt do obgadania szczegółów.
Będzie fajowo..zapraszam!

Pozdrawiam
M.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: 2 wolne miejsca do Chorwacji-Czarnogóry IP: *.um.poznan.pl 12.07.02, 10:43
      Nikt nie chce???
      • Gość: Adam Re: 2 wolne miejsca do Chorwacji-Czarnogóry IP: *.bresa.com.pl 19.07.02, 18:16
        Termin nam pasuje. Wspaniałe miejsca! Kim jesteście? Jak planujecie nocować?
        Może jakiś kontakt poza ogólnym forum? Jeśli macie e-adres, to może zamieśćcie
        (ja mam imie.nazwisko@.... . pl - nie chcę się tak upubliczniać. Pozdrawiam!
        • Gość: Marta Re: 2 wolne miejsca do Chorwacji-Czarnogóry IP: *.um.poznan.pl 24.07.02, 12:57
          Hej!
          Cieszę się, że w końcu ktoś odezwał się! Jestem ciekawa kto?
          Przesyłam adres i czekam na kontakt!!!

pozdr.
          Marta

hippo@poczta.gazeta.pl
    • Gość: Marta Re: 2 wolne miejsca do Chorwacji-Czarnogóry IP: *.um.poznan.pl 25.07.02, 09:24
      Odezwijcie się, bo już coraz mniej czasu zostało....
      • Gość: Elektryk Re: 2 wolne miejsca do Chorwacji-Czarnogóry IP: *.swierzawa.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 21:37
        jesteśmy zainteresowani!!!prosimy o wiecej informacji!!
        kontakt:piotrekjakub1@wp.pl ,tel.0504-566-214
        • Gość: Marta Re: 2 wolne miejsca do Chorwacji-Czarnogóry IP: *.um.poznan.pl 13.08.02, 10:02
          Sorry...już nieaktualne...
    • Gość: steni Re: 2 wolne miejsca do Chorwacji-Czarnogóry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.14, 16:40
      Mam dwa wolne miejsca do czarnogory koniec lipca do 12 sierpnia 2014.DOLNY SLASK.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka