majapila 02.12.06, 13:48 Witam wybieram się w styczniu na Słowację, ale nie mam pojęcia dokąd jechać. Oczywiście jedziemy na narty, ale również myśleliśmy o jakimś kąpielsku może coś doradzicie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Słowacja ale do kąd IP: *.chello.pl 02.12.06, 15:28 Najlepiej się zatrzymać w Poproadzie - kąpielisko, ładne miasteczko... Odpowiedz Link
majapila Re: Słowacja ale do kąd 05.12.06, 16:59 Ponawiam swoje pytanie. Słowacja - narty i kąpielski może coś podpowiecie. Odpowiedz Link
mama_duzych_dzieci Re: Słowacja ale do kąd 05.12.06, 18:19 Słowacja, super pomysł masz że tam się wybierasz. Jezeli masz ochote chętnie pomogę, jezdze od 5 lat regularnie na narty połączone z basanami termalnymi. Jaka frajda zjechac ze stoku, podjechac do Beszenowej i sie wykapac na swieżym powietrzu. Jezeli interesuja Ciebie szczególy to odezwij sie do mnie piszac maila ( co Ciebie interesuje, ile osob , bez/z wyżywieniem? , zwierzę itp ) Pozdrawiam. Ja w tym roku równiez sie wybieram )))) Odpowiedz Link
majapila Re: Słowacja ale do kąd 10.12.06, 10:29 majapila napisał: > Witam wybieram się w styczniu na Słowację, ale nie mam pojęcia dokąd jechać. > Oczywiście jedziemy na narty, ale również myśleliśmy o jakimś kąpielsku może > coś doradzicie. > Pozdrawiam Mam wrażenie, że nikt tu z obecnych nie jeździ na Słowację Odpowiedz Link
Gość: sonia Re: Słowacja ale do kąd IP: *.pools.arcor-ip.net 10.12.06, 12:57 polecam okolice RUZOMBEROK mozna swietnie pojezdzic na SkiPark...kazdy znajdzie tam cos dla siebie- www.skipark.sk i blisko na baseny termalne, 25 km.- do tatralandi jezdze tam co roku i goraco polecam Odpowiedz Link