Gość: an IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.01, 14:03 Polećcie,proszę, jakieś miejsce fajne na wakacje z 4 latką i roczniakiem.Zeby były atrakcje i spokój i w miarę dobre warunki(tj. z łazienką).Będę wdzięczna za każdą propozycję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Odre Re: wakacje z dzieckiem IP: *.ists.pl 19.06.01, 23:40 Z poczuciem pełnej odpowiedzialności polecam Ośrodek w Gościmiu. Gościm, miejscowość w Puszczy Noteckiej k/Drezdenka. Ośrodek jest własnością Spni Inwalidów Rehabilitacja w Zielonej Górze. Tel. 0-68 7621183,7624292. Byłem tam przez ostatnie 3 lata w każde wakacje. Ośrodek jest super, bezpieczny, ogrodzony, nad jeziorem z wydzieloną plażą z ratownikiem i nawiezionym piaskiem, korty tenisowe i boiska do siatki tartanowe, kręgle, basen kryty, hydromasaż, możliwość skorzystania z zabiegów typu lampy, masaże, siłownia. Dla dzieci super plac zabaw z drewnianymi zabawkami oraz codzienna opieka dla dzieci ok. 2 godz. w postaci zabaw, turniejów, zajęć plastycznych. Mieszka sie w domkach o różnej wielkości w zależności od ilości osób. Domki są z dużymi łazienkami. Warunki doskonałe. Cały ośrodek stworzony został pod potrzeby niepełnosprawnych. Żadnych krawężników, schodów itp. W sezonie letnim udostępniany jest wszystkim zainteresowanym. Są 3 Turnusy 2 tygodniowe. W ubiegłym roku jak dobrze pamiętam, cena za osobę dorosłą ok. 850 za 2tyg z pełnym wyżywieniem. Polecam. Odpowiedz Link
hokejowa Re: wakacje z dzieckiem 04.07.01, 01:57 Myślę ,że nasza oferta promocyjna będzie dla Ciebie interesująca Krynica -Zdrój to idealne warunki dla małych dzieci. Serdecznie zapraszamy -szczegóły www.hokejowa.prv.pl Z turystycznym pozdrowieniem Kostek Odpowiedz Link
Gość: KRYSTYNA Re: wakacje z dzieckiem IP: 213.77.49.* 06.07.01, 12:42 SKORZEWO NA KASZUBACH. JA TAM BYŁAM Z 1.5 ROCZNĽ CÓRKĽ. NOCNIK TRZEBA ZABRAC BO ŁAZIENKI SĽ OSOBNO. ALE JEST / BYŁO 5 LAT TEMU / PIEKNIE . JEST JEZIORO . MAŁY PLAC ZABAW, LAS TAKI ,,ŻE DO DZIS PAMIETAM NIE JST ŻLE W KIKITACH /KOŁO ORNETY / KOŁO OLSZTYNA ALE DROGO. TEL. DO KIKIT/089-718-11-23 POLECEM O.W SZARLOTA , MIMO PRETENSJONALNEJ NAZWY JEST FAJNIE I ORGANIZUJĽ CODZIENNIE 2 GODZINNE ZAJĘCIA DLA DZIECI. TEL.058/686-72-15 Odpowiedz Link