Dodaj do ulubionych

szukam-tramping-lipiec 2003

14.04.03, 09:26
Moze ktos planuje jakis wyjazd/.I mozna sie przyłączyć.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Maraska Re: szukam-tramping-lipiec 2003 IP: *.zr.univ.gda.pl 14.04.03, 11:03
      Hej
      owszem planuje, cudowna sloneczna Portugalie. Szczegolow jeszcze nie znam za
      duzo, bo sie kilka rzeczy musi wyjasnic, ale...interesuje Cie to???
      Pozdrawiam
      Maraska
      • ry-bka Re: szukam-tramping-lipiec 2003 14.04.03, 14:41
        Portugalia to ja bym bya tez zainteresowana. Można by się zabrać z Wami?
        • Gość: Maraska Re: szukam-tramping-lipiec 2003 IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 14:50
          Jasne ze mozna! Bardzo mnie (wlasciwie nas) zawsze ciesza nowi podroznicy. Ale
          tak jak powiedzialam nie mam jeszcze ostatecznych szczegolow. Rysuje sie dwie
          opcje, jesli chcesz moge Ci podeslac info o nich ale moze lepiej na e-maila?
          pozdrawiam
          Beata
          • tromik Re: szukam-tramping-lipiec 2003 14.04.03, 15:07
            Ja tez bardzo prosilbym o informacje
            pozdrawiam
            • Gość: Maraska Re: szukam-tramping-lipiec 2003 IP: *.zr.univ.gda.pl 15.04.03, 09:56
              to dobrze, napisze pare szczegolow ale po poludniu, bo na razie obowiazki
              wzywaja. niestety:-)
              pozdrawiam
              Beata
              Oby do wakacji:-)
              • ry-bka Re: szukam-tramping-lipiec 2003 15.04.03, 12:49
                Jak coś bedzie wiadomo to proszę o info : ryb-ka@wp.pl
                • Gość: Maraska Re: szukam-tramping-lipiec 2003 IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 22:55
                  Kochani
                  przepraszam, wszystko co wiem napisze jutro albo pojutrze. Mam teraz starsznie
                  duzo na glowie.
                  Wytrwajcie!!
                  Pozdrawiam Beata
    • Gość: meand Re: szukam-tramping-lipiec 2003 IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 16.04.03, 09:22
      hej. może znajdzie się jeszcze jedno miejsce na tę wyprawę?
      jeśli można, prosiłabym info na meila: meandrzejew@wp.pl
      pozdrawiam monika
      • Gość: Maraska Re: szukam-tramping-lipiec 2003 IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 19:12
        No to ja
        kochani juz sie gubie, gdzie i komu mam napisac wiec spreparuje nowy watek,
        dotyczacy naszej?? wyprawy.
        Beata

P.S. Monika jasne ze sie mozna przylaczyc!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka