Gość: Magda IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 01.08.01, 11:42 Rok temu bylismy w kilka osob na Bornholmie, a teraz ..... miejsce jeszcze nie znane. Po 10 wrzesnia ...czekamy na propozycje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tszymans Re: Rowery IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 13:54 zrobilem 750 kilosow w 7 dni po slowacji ... co za jazda brogo równiutkie jak stol ,jest taki sprytny pociag ,e.Malinowski z warsz. do bukaresztu , dojeżdzasz na slowacje i jestes wolny... ja jechalem wzdluz granicy rumunskiej i wegierskiej ,gory suer ale z asfaltu nie zbaczalem za czesto ,bo po co ,samochodow malo spac mozna pod namiotem wlASCIWIE WSZEDZIE I DO TEGO TANIE ZARELKO I PIWKO.... ALE TO BYLO MIESIAC TEMU ... osobiscie to wybral bym sie tym pociagiem dalej i wysiadl gdzies na wegrzech i sprobowal pchnac sie na pol. jak by co to bym sie gdzies wymral nawet w polske tomek= tszymanski27@yahoo.com Odpowiedz Link
Gość: robson Re: Rowery IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 15:08 magda,jezeli to ty pisalas na maila DISKORDIA to wszystko jest jasne,jezeli to nie ty,to napiszcie do mnie o swoich planach na adres diskordia@poczta.onet.pl i ludzie podawajcie swoje adresy. Odpowiedz Link
Gość: Dzidek Re: Rowery IP: *.talex.com.pl 14.08.01, 11:15 Marze o tym od dawna. Problem tylko w tym, ze brakuje drugiej polowy. Odpowiedz Link
repo Re: Rowery 17.08.01, 21:36 A po co Ci druga połowa? Na ramę? A tak serio, fakt, że dużo fajniej z kimś niż samemu. Chętnie wybrałabym się na taką wyprawę, ale...oprócz "ale" co z kondycją? Na taką trasę trzeba mieć niezłą zaprawę. A ja no cóż, jeżdżę prawie codziennie ...po mieście i czasem (lubię najbardziej) w pobliskie górki, mieszkam we Wrocławiu. Pozdrowienia. Odpowiedz Link
Gość: Dzidek Re: Rowery IP: 217.8.178.* 20.08.01, 15:10 Przeciez nie samym rowerem czlowiek zyje. O kondycje sie nie martw. W grupie o wiele latwiej (i przyjemniej). Podziwiam za tak czeste treningi. Pzdr. Odpowiedz Link
Gość: dany Re: Rowery IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 17:51 moze Bieszczady, my bedziemy tam po od 9 - 16 wrzesnia oczywiscie z rowerami. Mamy piekna mete w Baligrodzie za smieszna forse. jezeli jestes zainteresowana to napisz. pozdrawiam dany dantop@kki.net.pl Odpowiedz Link