Dodaj do ulubionych

czy znalazłaś/-eś tutaj towarzysza/-kę wakacji?

09.09.03, 17:33
czy ktoś z Was szukał tutaj kompana na wakacje? i co, udało się? bo na forum
odzew raczej niewielki, pewnie większość osób pisze bezpośrednio na skrzynkę.
pytam, bo ja raz odpowiedziałam na taki właśnie post "szukam koleżanki na
wspólny wakacyjny wyjazd" i ... rozczarowałam się:( początkowo wymiana postów
z koleżanką X szła raźno, ustaliłymyśmy, gdzie jedziemy i co chcemy podczas
pobytu robić i nagle kontakt urwał się. po prostu nie odpisała na mojego
mail'a i kolejnego też. jeśli się rozmyśliła, powinna napisać wprost -
zgodzicie się?
dodajcie mi otuchy albo sprowadźcie na ziemię.
N4U
Obserwuj wątek
    • aniam72 Re: czy znalazłaś/-eś tutaj towarzysza/-kę wakacj 10.09.03, 20:22
      Hej!
      W zeszlym roku odpowiedzialam na ogloszenie na forum odnosnie wakacji
      (nienawidze dyskryminacji biur podrozy dotyczacych osob podrozujacych
      indywidualnie). Po szybkich wrzesniowych ustaleniach e-mailowych pojechalysmy
      wspolnie do Grecji na tydzien z last minute. Bylo sympatycznie. Do dzis
      piszemy do siebie od czasu do czasu.
      Co do kolezanki X to zgadzam sie, ze powinna napisac, ze sie rozmyslila. Ale
      ludzi sa rozni. Mozesz jeszcze sprobowac na stronach: www.medtur.pl,
      www.tuitam.pl . Powodzenia w poszukiwaniach!
      ania m.
      • never4u Re: czy znalazłaś/-eś tutaj towarzysza/-kę wakacj 12.09.03, 16:54
        dzięki:) czyli czasem się udaje. byłam na tuitam.pl ale tam zastój, tylko
        dwie "oferty" i to sprzed miesiąca. ale będę szukać.
        N4U
        • Gość: waldek1955@gazeta. Re: czy znalazłaś/-eś tutaj towarzysza/-kę wakacj IP: *.tnt14.bne1.da.uu.net 12.09.03, 23:02
          Czesc !

Ja w 1999 roku szukalem znajomych na wspolny wyjazd do polnocnych Indii i
          Nepalu. Zglosilo sie kilka osob. Tylko wypalila jedna para z Poznania.
          Spotkalismy sie w Delhi ( ja lecialem z Australii ) i dobylismy wspaniala
          podroz przez 6 tygodni. Znajomi mieszkaja teraz w Australii i czesto sie ze
          soba spotykamy.
          Poszukuje juz towarzystwa na nastepny wyjazd. Myslalem o poludniowych Indiach i
          Sri Lance na jakis miesiac w grudniu i styczniu 2004 roku. Chetnie gdzies sie
          wybiore w innym kierunku, ale warunek - grudzien/styczen.

Serdecznie pozdrawiam,

Waldek. waldek@powerup.com.au
          • Gość: vipinka Re: czy znalazłaś/-eś tutaj towarzysza/-kę wakacj IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 12:21
            Waldku, chyba miales wiele szczescia trafiajac na ludzi odpowiedzialnych. W
            czasie takiej eskapady mozliwosc wzajemnego liczenia na siebie i niezawodnosc
            to jeden z warunkow udanego wypadu wszak "wszystko sie moze zdarzyc" :-). Ja
            tez szukam kogos o podobnych zainteresowaniach. Chetnie wybralabym sie w rejon
            srodkowej Azji (najchetniej poza utartymi szlakami), ale wsrod znajomych (od
            dawna juz nie zaliczam sie do mlodziezy, hehe) z wiadomych wzgledow trudno mi
            znalezc kogos chetnego. Nie tracac nadziei szukam wiec dalej... Pozdrawiam i
            zycze wspanialych przygod!!! Ewa
            • surya7 Re: czy znalazłaś/-eś tutaj towarzysza/-kę wakacj 10.12.03, 23:40
              Chętnie zaproponuję wyjazd do Azji, choć ten czelendż ma potrwać nie mniej niż
              1 rok. Jeśli jesteś zainteresowana daj znać na surya@op.pl

Pozdrówka,
              Sergi
    • Gość: mo Re: czy znalazłaś/-eś tutaj towarzysza/-kę wakacj IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.09.03, 00:04
      Znalazłam. Spedzilismy razem niemalże 3 tygodnie podróżując po Płw. Iberyjskim.
      Bylo cudownie.
      Powodzenia
    • Gość: aga Re: czy znalazłaś/-eś tutaj towarzysza/-kę wakacj IP: 157.25.31.* 15.09.03, 16:28
      Jeśli nadal poszukujesz towarzyszki wakacji proszę napisz na poniżej podany
      adres: agusek1@poczta.fm
      • never4u Re: czy znalazłaś/-eś tutaj towarzysza/-kę wakacj 19.09.03, 12:15
        Aga, masz @:)
    • niktwazny99 Re: czy znalazłaś/-eś tutaj towarzysza/-kę wakacj 15.09.03, 16:53
      Witam,
      Ja odpowiedzialem na ogloszenie kolezanki poszukujacej kogos na wspolny wyjazd
      do Grecji i teraz siedze sobie w Heraklionie a kolezanka/ki, bo w miedzyczasie
      okazalo sie ze sa trzy, leza na plazy... :)
      Wiec czasami sie udaje.
      Pozdrawiam,
      NiktWazny

• aga777 Re: czy znalazłaś/-eś tutaj towarzysza/-kę wakacj 16.09.03, 10:08
        Witam
        Ja również znalazłam tu towarzysza podrózy. Rok temu na Slowacji a w tym roku w
        Grecji bylo bajecznie. Aha w międzyczasie długi weekend w Pradze tez z osobą z
        tego forum.
        Pozdrawiam Agnieszka
    • ryszardtom Re: czy znalazłaś/-eś tutaj towarzysza/-kę wakacj 16.09.03, 23:23
      Jeszcze nie ale nie tracę nadziei bo nie mam z kim jechać a naprawdę to jest mi
      obojętne dokąd i jak tylko byle w Europie:-)
      • Gość: charlotta Re: czy znalazłaś/-eś tutaj towarzysza/-kę wakacj IP: *.MAN.atcom.net.pl 19.09.03, 18:50
        proponuję troszkę odwagi... sama szukałam niedawno chętnych na Rodos i w końcu,
        po kilku nieudanych próbach kupiłam bilet i lecę sama; niestety musiałam
        zapłacić więcej, przez co będę krócej ale nie warto rezygnować ze swoich marzeń;
        pozdrawiam
        • aniam72 Re: czy znalazłaś/-eś tutaj towarzysza/-kę wakacj 19.09.03, 21:08
          Dla niektorych jest to kwestia odwagi; dla innych wzgledy ekonomiczne. I
          dlaczego byc gdzies krocej i rezygnowac wlasnie z niektorych marzen? Nie
          rozumiem dlaczego mam doplacac biurom podrozy/hotelarzom tylko dlatego,ze
          podrozuje indywidualnie. Dla mnie to dyskryminacja osob pojedynczych - mam
          nadzieje, ze zmieni sie to kiedys w przyszlosci. Pozdrawiam :)
        • v.venus Re: Charlotta 24.09.03, 13:59
          kiedy lecisz na Rodos? ja też się wybieram, może się tam spotkamy?;) pisz na
          adres: v.venus@gazeta.pl
          • Gość: zadowolony tak, i było dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 22:51
            da sie. ciekawych ludzi nie brakuuje, a forum gazety gromadzi ludzi na
            przyzwoitym poziomie. ja należe do tych, którym sie udało, czego i wam życze!
            odrobina cierpliwości i niewygórowane oczekiwania finansowe - sukces
            gwarantowany.
            a teraz muśle o polskich górach - 2-3dni - ktoś zainteresowany?
            • Gość: malkontentka Re: tak, i było dobrze IP: 195.136.36.* 15.10.03, 15:11
              jestem zainteresowana. Kiedy chcesz jechać w góry i w które?
              • Gość: zadowolony Re: tak, i było dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 15:14
                napisz na : stanislai@yahoo.com
                - nie mam sprecyzowanych planów, ale przy tej pogodzie to pewnie beskidy albo
                bieszczady
    • never4u Re: jednak można!:) 15.10.03, 14:13
      jestem żywym (wirtualnym?:) przykładem!
      pojechałyśmy obie (ja i Aga) i było bardzo fajnie:)
      pozdrawiam tych, co przed i tych, co po wakacjach;)
      N4U
    • vipka Wlasnie szukam... :) 17.10.03, 12:38
      HEj! Jestem zbudowana tym co piszecie o badz co badz przypadkowych towarzyszach
      podrozy! Sama lubie powloczyc sie po blizszych i dalszych zakatkach. Uwielbiam
      weekendowe (2-3 dni) wypady w plener. Planuje tez nieco dluzsze wyprawy po
      ciekawych miejscach poza krajem, z dala od utartych szlakow. Wlasnie zaczelam
      nadrabiac powazne zaleglosci w tym zakresie i wlasciwie jedynym utrudnieniem
      jest fakt, ze wsrod znajomych (40-50latkowie) nie znajduje chetnych na tulaczke
      w nie zawsez komfortowych warunkach ;) Moze tutaj...? W tej chwili marzy mi sie
      srodkowa Azja, ale jestem "elastyczna"....;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka