miecio4 20.05.03, 22:16 No to ja stawiam na "Żałuję"- Eweliny Flinty (mimo niezrozumiałej ignorancji przez Trójkę) i "Star"- Reamonn. Powrócimy do wątku we wrześniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: Typujemy przebój lata? 20.05.03, 22:18 Według mnie, będzie to ten najnowszy przebój Blue Cafe. Tytułu zapomniałem. W tym wypadku Trójka stanęła na wysokości zadania i puszcza go średnio co godzina. Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Typujemy przebój lata? 20.05.03, 22:56 cze67 napisał: > Według mnie, będzie to ten najnowszy przebój Blue Cafe. Tytułu zapomniałem. W > tym wypadku Trójka stanęła na wysokości zadania i puszcza go średnio co > godzina. Widać, że nie słuchasz trójki - puszczają ją średnio co pół godziny, niestety. Z jednej strony mam juz serdecznie, całkowicie, bezapelacyjnie, zdecydowanie...dość, z drugiej - to JUŻ jest big przebój! I bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Typujemy przebój lata? 20.05.03, 23:05 astir napisała: > zdecydowanie...dość, z drugiej - to JUŻ jest big przebój! I bardzo dobrze. Dobrze dla kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Typujemy przebój lata? 20.05.03, 23:17 np. dla radia, byle tylko nie eksploatowało w nieskończoność jednej piosenki. Tatiana ma świetny głos, P. Sławiński, P. Grąbkowski, M. Niewiadomski to osoby, które o muzyce mają raczej jako takie pojęcie a S. Kasprowicz i Ł. Moszczyński swą spontanicznością mogą i dodają zespołowi niesamowitego kolorytu. Ostatnio w naszym kraju tak charakterystyczne brzmienia mieli Golcowie - może czas na blue cafe? Jeśli o mnie chodzi, trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Typujemy przebój lata? 20.05.03, 23:21 astir napisała: > np. dla radia, byle tylko nie eksploatowało w nieskończoność jednej piosenki. > Tatiana ma świetny głos, Mam kompletnie odrębne zdanie w tej kwestii. Ja tego głosu nie mogę wprost słuchać. To jest okropne! --- I said - Move over! - once - Move over! - twice - Come on baby, don't be cold as ice I said - I'm traveling on the one after 909 Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Typujemy przebój lata? 20.05.03, 23:24 A Tatiana jest ostatnio wprost ładniutka. Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Typujemy przebój lata? 20.05.03, 23:27 cze67 napisał: > Mam kompletnie odrębne zdanie w tej kwestii. Ja tego głosu nie mogę wprost > słuchać. To jest okropne! Ha! Sam widzisz - zapamiętasz na dłuuugo. Głos jak ze studni, ale dzięki temu nie pomyli sie z dziesiątkami innych. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Typujemy przebój lata? 20.05.03, 22:19 Obawiam się że będzie to "Bring me to life" Evanescence. Dziś znowu to widziałem. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Typujemy przebój lata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 22:21 • Re: Typujemy przebój lata? ilhan 20-05-2003 22:19 odpowiedz na list odpowiedz cytując Obawiam się że będzie to "Bring me to life" Evanescence. Dziś znowu to widziałem. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Typujemy przebój lata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.03, 22:19 Ja typuję "Bring Me To Life" Evanescence. Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Typujemy przebój lata? 20.05.03, 23:05 W Zetce słyszałem jakąś włoską pierdołę i to chyba będzie to. Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Typujemy przebój lata? 20.05.03, 23:19 srootootoo napisał: > W Zetce słyszałem jakąś włoską pierdołę i to chyba będzie to. W Zetce słyszałam jakieś francuskie tango i to też może być to Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Typujemy przebój lata? 20.05.03, 23:21 astir napisała: > srootootoo napisał: > > > W Zetce słyszałem jakąś włoską pierdołę i to chyba będzie to. > > W Zetce słyszałam jakieś francuskie tango i to też może być to Z akordeonem? Ja też to niestety słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Typujemy przebój lata? 20.05.03, 23:32 srootootoo napisał: > Z akordeonem? Ja też to niestety słyszałem. Niestety? mnie sie podoba - jak prawie wszędzie tam, gdzie słyszę akordeon To co, będzie przebój? Tylko ten tytuł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Typujemy przebój lata? IP: *.chello.pl 20.05.03, 23:48 ja stawiam na wszystko trzeba przeżyć piaska i ja noszę dres wielkiego cyca. Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Typujemy przebój lata? 20.05.03, 23:53 astir napisała: > srootootoo napisał: > > > Z akordeonem? Ja też to niestety słyszałem. > > Niestety? mnie sie podoba - jak prawie wszędzie tam, gdzie słyszę akordeon > To co, będzie przebój? > Tylko ten tytuł... > To coś się nazywa chyba In-Grid a numer "in-tango" się zdaje...zdaje się Odpowiedz Link Zgłoś
tomcio6776 Re: Typujemy przebój lata? 21.05.03, 19:10 "Ka ching"(czy jakoś tak?)-SHANIA TWAIN kawałek zarąbisty,a do tego jescze bardziej zajebisty teledysk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Typujemy przebój lata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.03, 10:21 Biorąc pod uwagę poprzednie lata na pewno coś mało ambitnego z prostym tekstem i łatwą melodią (choć bywały wyjątki) Wcześniej było tak 1995- "Lato" FNS, "Scatman" Scatman John 1996- "Makumba" Big Cyc", "Koko Jambo" Mr. President 1997 - "Wdzień gorącego lata" Big Day, "Kobiety są gorąca" Norbiego, "Rowery dwa" Yaro, "Uh, la, la, la" Alexii 1998- "Life" Des Ree, "Stokrotka" T. Love, "Gdy nie ma dzieci" Kultu 1999 - "Livin La Vida Locca" Rickiego MArtina, "Sometimes" Britney Spears "Prawy do lewego" Kayah i Bregoviovicia 2000- "Słońce świeci nad nami" zespołu Sami, "Dziewczyny lubią brąz" Rynkowskiego 2001- "Zawsze z tobą" Ich Trojga, "Come Along" Tityo 2002- "Baśka" Wilków, "Asereje" Las KEtchup. Osobiście wolę przeboje jesieni (np. takie "November Rain" Guns n' Roses). Odpowiedz Link Zgłoś
antena80 Re: Typujemy przebój lata? 22.05.03, 15:56 A Macarena? Czy to nie był przebój któregoś lata??? Gość portalu: P-77 napisał(a): > Biorąc pod uwagę poprzednie lata na pewno coś mało ambitnego z prostym tekstem > i łatwą melodią (choć bywały wyjątki) > Wcześniej było tak > 1995- "Lato" FNS, "Scatman" Scatman John > 1996- "Makumba" Big Cyc", "Koko Jambo" Mr. President > 1997 - "Wdzień gorącego lata" Big Day, "Kobiety są gorąca" Norbiego, "Rowery > dwa" Yaro, "Uh, la, la, la" Alexii > 1998- "Life" Des Ree, "Stokrotka" T. Love, "Gdy nie ma dzieci" Kultu > 1999 - "Livin La Vida Locca" Rickiego MArtina, "Sometimes" Britney > Spears "Prawy do lewego" Kayah i Bregoviovicia > 2000- "Słońce świeci nad nami" zespołu Sami, "Dziewczyny lubią brąz" > Rynkowskiego > 2001- "Zawsze z tobą" Ich Trojga, "Come Along" Tityo > 2002- "Baśka" Wilków, "Asereje" Las KEtchup. > Osobiście wolę przeboje jesieni (np. takie "November Rain" Guns n' Roses). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Typujemy przebój lata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 22:38 antena80 napisała: > A Macarena? > Czy to nie był przebój któregoś lata??? Ano tak, prawda to też był przebój latem' 96. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawkshaw Re: Typujemy przebój lata? IP: *.net-serwis.pl 21.05.03, 10:46 Coś mi się wydaje, że w okolicy połowy czerwca znowu wyskoczy jakieś cudo typu Ketchup i niestety zostanie przebojem lata. Może znów pojawi się pani Spears, bo coś dawno nie było o niej słychać... albo jakaś inna Shakira czy Kylie. Poza tym do miana przeboju lata może pretendować Kylie junior, bo chyba ostatnio wypuściła jakiś koszmarek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramelov Re: Typujemy przebój lata? IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 21.05.03, 17:34 Moim zdaniem przebojem lata będzie drugi singiel z płyty Eweliny Flinty - "Goniąc za cieniem", który ma wyjśc w czerwcu, choć teraz z powodu sukcesu singla "Żałuję" jego premiera ma być przesunięta ponoć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siebiesław Re: Typujemy przebój lata? IP: *.pkesa.com 21.05.03, 18:56 Kajne Grence Ich Troje! Odpowiedz Link Zgłoś
play_lodz Re: Typujemy przebój lata? 21.05.03, 19:05 A mi się wydaje, że może być LIBERTINE Kate Ryan. Po doskonałym przyjęciu kawałka DESENCHANTEE czas na drugi przebój! Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Typujemy przebój lata? 21.05.03, 22:11 play_lodz napisał: > A mi się wydaje, że może być LIBERTINE Kate Ryan. Po doskonałym przyjęciu > kawałka DESENCHANTEE czas na drugi przebój! hm...dodajac do tej propozycji Wasze 'bring me to life' Evanescence(?) czuję się jak koziołek - matołek. Żaden z tych utworów nic mi nie mówi, może gdybym usłyszała, stałaby się jasność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramelov Re: Typujemy przebój lata? IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 22.05.03, 19:05 Jeśli chodzi o zagranicznych wykonawców to przebojem lata będzie zapewne nowy kawałek Alizee. Odpowiedz Link Zgłoś