marokomen 29.10.08, 11:52 Kto chętny do Maroko w połowie listopada,lub kto tam się wybiera? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marokomen Re: Maroko 31.10.08, 15:53 Cześć! Szkoda ,że w przyszłym roku.Ja jadę drugi raz. Jestem zauroczony Marokiem.Proponuję Ci pomoc w zorganizowaniu wyprawy. M. Odpowiedz Link
olkag1980 Re: Maroko 31.10.08, 16:42 Więc podziel się wrażeniami na temat MAROKO ;-) Ja chciałabym się wybrać koniec stycznia na 2 tyg., doradz, czy ten termin jest odpowiedni na zwiedzanie i jaka jest pogoda? Jest szansa na opalanie, jak w Egipcie? Co pozwiedzać i co koniecznie zobaczyć! Do Maroko 1 raz! :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link
zuzica Re: Maroko 21.11.08, 16:53 Cześć, ja właśnie wróciłam z Maroka. Nie wiem jaka pogoda jest w lutym, ale wiem, że listopadowa nas zaskoczyła:) Lało przez 4 dni, co nie jest standardem... W każdym razie kraj piękny, byliśmy w Marakeszu, Meknesie i Fezie, fantastyczne miasta, jest co oglądać, ale naprawdę poczułam, że wyjechałam z Europy dopiero, jak ruszyliśmy na południe. Gorąco polecam wypad na Saharę z noclegiem, np. na Erg Chebbi (niewielka połać piaszczystej pustyni, to te wydmy znane z filmów:) przeżycie którego długo się nie zapomni. Zdecydowanie najlepszy moment naszego pobytu. Chętnie podzielę się doświadczeniami, jeśli jesteś zainteresowana: zuzica@gazeta.pl Odpowiedz Link