ziolo-syl 22.11.08, 23:28 wybieram sie do Peru w maju, moze ktos chetny, na pewno jednak zbiurem, jeszcze tylko nie wiem z jakim?moze macie jakies propozycje, doswiadczenia. dziekuje za info pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laverne Re: Peru 23.11.08, 13:17 Bylam w Peru i Boliwii we wrzesniu z grupa wyprawowa chate (jak wrzucisz w google to znajdziesz ich strone) i jak najbardziej polecam. Glowne zalety to kilkuosobowa grupa, co w porownaniu z wiekszymi grupami z biur daje duzo wiekszy komfort zwiedzania i wieksza jego elastycznosc no i fakt, ze wspoldecydujesz o ostatecznym ksztalcie wyjazdu - mozesz sama zasugerowac co chcialabys zobaczyc - oczywiscie do pewnego stopnia :) Grupa planuje kolena wyprawe do Peru i Boliwii w kwietniu wiec jesli mozesz delikatnie przesunac termin - jak najbardziej polecam. Jesli chcialabys o cos zapytac - pisz na maila gazetowego. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ziolo-syl Re: Peru 23.11.08, 21:42 znalazlam ich strone, ciekawe propozycje, niestety max bede miala 16 dni wolnego, a oni organizja wyprawy na 24 dni:( mimo to dziekuje za pomoc Odpowiedz Link
laverne Re: Peru 28.11.08, 20:19 Nie ma sprawy :) Ale jesli masz jakakolwiek mozliwosc to stan na głowie żeby dobić do tych 24 dni bo naprawde warto :) Odpowiedz Link
gracja2010 Re: Peru 16.12.08, 22:18 Chate to super stronka!! Wlasnie przesledzilam ich oferty.Na pewno skorzystam w przyszlym roku.Tez wybieram sie do Peru i Boliwii. Odpowiedz Link
madzialenkaf30 Re: Peru 06.12.08, 01:04 Polecam strone WWW.WLOCZYKIJE.PL. Tam znajdziesz nasza relacje z podorozy do Peru, dzial INFO PRAKTYCZNE. Milego czytania. ziolo-syl napisała: > wybieram sie do Peru w maju, moze ktos chetny, na pewno jednak > zbiurem, jeszcze tylko nie wiem z jakim?moze macie jakies > propozycje, doswiadczenia. dziekuje za info pozdrawiam Odpowiedz Link
explorerr Re: Peru 18.12.08, 15:13 Peru-Boliwia na przełomie lipca i sierpnia jeśli są chętni to zapraszam do wspólnej rozmowy Odpowiedz Link
burak_38 Re: Peru 12.01.09, 01:37 wybieram sie w tym samym czasie, co planujesz i na jak dlugo? ile myslisz ze to wyniesie? jarek_lut@yahoo.com Odpowiedz Link
jarperu Re: Peru 26.03.09, 22:33 Jestem zainteresowany, ale myslalem o wrzesniu... homerlondyn@wp.pl Odpowiedz Link
alla32 Re: Peru 27.03.09, 17:46 czesc, moge prosic o wiecej szczegolow na alla32(at)gazeta.pl dziekuje :) Odpowiedz Link