Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.03, 16:45 ale frajda :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Ale fajowo !!!!:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.03, 17:01 Nooooo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):):) Re: Ale fajowo !!!!:)))) IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 18:42 jednoosobowa impezka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Ale fajowo !!!!:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 13:19 albo monodram:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Ale fajowo !!!!:)))) 06.04.03, 17:26 czyli jakieś "być albo nie być" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ale fajowo !!!!:)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 17:49 albo "frajda, czy nie frajda" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ale fajowo !!!!:)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 18:00 Tak myślisz?? To chyba zależy od tego, ile osób na widowni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ale fajowo !!!!:)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 18:08 A który najważniejszy?? Zaraz tam się usadzę!! Odpowiedz Link Zgłoś
megan_vonberger Re: Ale fajowo !!!!:)))) 06.04.03, 18:11 usiądź koło mnie, ja zapomniałam okularków, także polecam to miejsce, jak narazie jest wolne... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ale fajowo !!!!:)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 18:15 Zapomniałaś okularków?? No to koniec świata!! Kto mi teraz opowie, co się dzieje na scenie?? Odpowiedz Link Zgłoś
megan_vonberger Re: Ale fajowo !!!!:)))) 06.04.03, 18:19 ten co siedzi obok wsio nam pokaże namacalnie, bo słyszec to chyba będziemy?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ale fajowo !!!!:)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 18:20 Nie widzę, który to?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 wlasciwie p[owinno to byc na innym watku 06.04.03, 18:40 Kto pierwszy szedł przed siebie? Kto pierwszy cel wyznaczył? Kto pierwszy z nas rozpoznał? Kto wrogów? Kto przyjaciół? Kto pierwszy sławę wszelką i włości swe miał za nic? A kto nie umiał zasnąć nim nie wymyślił granic? Kto pierwszy w noc bezsenną wymyślił wielką armię? Kto został bohaterem? Kto żył i umarł marnie? Kto pierwszy został panem? Kto pierwszy został królem? Kto musiał wstawać wcześnie, a kto mógł spać za długo? Stając zapatrzeni w obłoki i w niebo Zapatrzeni w tańcu, zapatrzeni w siebie Wciąż niepewni siebie, siebie niewiadomi Pytać wciąż będziemy, pytać po kryjomu Kto pierwszy szedł... Kto pierwszy był fakirem? Kto pierwszy astrologiem? Kto pierwszy został królem, a kto chciał zostać bogiem? Kto z gwiazdozbioru Vega patrząc na ziemię zgadnie Kto pierwszy był człowiekiem? Kto będzie nim ostatni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: wlasciwie p[owinno to byc na innym watku IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 18:43 No kto?? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasciwie p[owinno to byc na innym watku 06.04.03, 18:46 Zabraklo jednego pytania, a wlasciwie kilku: kto pierwszy to przewidzial kto pierwszy sie tego bal, bo wiedzial kto zaryzykowal wszystko kto postawil na zdalo sie pewnego konia I kto sprawil, ze kon pewny stal sie koniem trojanskim? Odpowiedz Link Zgłoś
megan_vonberger Re: wlasciwie p[owinno to byc na innym watku 06.04.03, 18:55 nieeeeee znowu konie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasciwie p[owinno to byc na innym watku 06.04.03, 18:56 konie i jezdzcy apokalipsy. albo "jezdzcy burzy" jesli kto woli :o) Odpowiedz Link Zgłoś
megan_vonberger Re: wlasciwie p[owinno to byc na innym watku 06.04.03, 18:58 albo koniokrady:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: wlasciwie p[owinno to byc na innym watku 06.04.03, 19:03 Takich sie wieszalo na dzikim zachodzie. Zlodziei kobiet nawet nie sadzono w sadach burdelowych. Wieszano ich za jaja!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ale fajowo !!!!:)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 22:12 Jak ten, to ja się przesiadam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ale fajowo !!!!:)))) 06.04.03, 22:13 To normalne. Najwazniejszy dla rolnika jest plodozmian! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ale fajowo !!!!:)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 22:17 No właśnie, a ty już 9 godzin siedzisz na jednym miejscu. Zjadłeś coś przynajmniej? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ale fajowo !!!!:)))) 06.04.03, 22:23 Kochanie. Cieszy mnie ze dbasz o mnie. Problem w tym. ze jade samochodem- hihi. Za godzine jestem w Kuenzelsau. Jutro rano mam Pati na dzien caly. Wiesz- smutno mi, ze akurat ta droga musze Cie o tym informowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ale fajowo !!!!:)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 22:29 Ciekawe, to ktoś się pod Ciebie podszywa z Zabrza. Zobacz sobie wpis sprzed 18 minut na FT: Re: A TEGO JESZCZE NIE ŚPIEWANO Autor: Gość: mario2 IP: *.zab.zigzag.pl Data: 06-04-2003 22:11 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując to nie masz sie gdzie ze swoim facetem bzykac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ale fajowo !!!!:)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 22:32 I jeszcze te dwa poniżej. Daleko nie zajechałeś. • az mi glupio nie zaprzeczyc adres: *.zab.zigzag.pl Gość: mario2 06-04-2003 21:04 odpowiedz na list odpowiedz cytując Iwona - jest malutka, wesoła, nie stroni od zabawy i uciech cielesnych. • dodalbym jeszcze pare superlatyw adres: *.zab.zigzag.pl Gość: mario2 06-04-2003 21:11 odpowiedz na list odpowiedz cytując ale to juz nasz intymne sprawy... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ale fajowo !!!!:)))) 06.04.03, 22:46 Pech Iwonko- znasz knajpe zig-zak. Znasz Wladka tego od kur zbudowanuch z nozek i jajowodu... :0)) Ja za godzine wysle Ci maila z Kuenzelsau, ktorego autentycznosc stwierdzisz metoda Iksika - tej plotkarskiej kurwy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ale fajowo !!!!:)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 22:49 Dobranoc, mario, miłej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ale fajowo !!!!:)))) 06.04.03, 22:55 Tobie tez. Zreszta zrobie to osobiscie kochanie na Twych onetowskich, wzglednie GG-owskich randkach. Nigdy nie przypuszczalem ze az tak potrzebujaca jestes.... :o)) Masz tylko pecha, wszystko w Zabrzu da sie namierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś