Dodaj do ulubionych

Ale fajowo !!!!:))))

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.03, 16:45
ale frajda :)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Ale fajowo !!!!:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.03, 17:01
      Nooooo :)))
      • Gość: :):):) Re: Ale fajowo !!!!:)))) IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 18:42
        jednoosobowa impezka?
        • Gość: oona Re: Ale fajowo !!!!:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 13:19
          albo monodram:)
          • ulalka Re: Ale fajowo !!!!:)))) 06.04.03, 17:26
            czyli jakieś "być albo nie być" ;)
            • Gość: maryjo2 Re: Ale fajowo !!!!:)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 17:49
              albo "frajda, czy nie frajda" :)
              • megan_vonberger Re: Ale fajowo !!!!:)))) 06.04.03, 17:54
                git:))
                • Gość: maryjo2 Re: Ale fajowo !!!!:)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 18:00
                  Tak myślisz??
                  To chyba zależy od tego, ile osób na widowni :))
                  • megan_vonberger Re: Ale fajowo !!!!:)))) 06.04.03, 18:02
                    i w którym rzędzie:))
                    • Gość: maryjo2 Re: Ale fajowo !!!!:)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 18:08
                      A który najważniejszy?? Zaraz tam się usadzę!!
                      • megan_vonberger Re: Ale fajowo !!!!:)))) 06.04.03, 18:11
                        usiądź koło mnie, ja zapomniałam okularków, także polecam to miejsce, jak
                        narazie jest wolne...
                        :))))
                        • Gość: maryjo2 Re: Ale fajowo !!!!:)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 18:15
                          Zapomniałaś okularków?? No to koniec świata!! Kto mi teraz opowie, co się
                          dzieje na scenie??
                          • megan_vonberger Re: Ale fajowo !!!!:)))) 06.04.03, 18:19
                            ten co siedzi obok wsio nam pokaże namacalnie, bo słyszec to chyba będziemy??
                            :)))
                            • Gość: maryjo2 Re: Ale fajowo !!!!:)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 18:20
                              Nie widzę, który to??
                              :))
                              • megan_vonberger Re: Ale fajowo !!!!:)))) 06.04.03, 18:35
                                no ten
                                :))
                                • mario2 wlasciwie p[owinno to byc na innym watku 06.04.03, 18:40
                                  Kto pierwszy szedł przed siebie? Kto pierwszy cel wyznaczył?
                                  Kto pierwszy z nas rozpoznał? Kto wrogów? Kto przyjaciół?
                                  Kto pierwszy sławę wszelką i włości swe miał za nic?
                                  A kto nie umiał zasnąć nim nie wymyślił granic?

Kto pierwszy w noc bezsenną wymyślił wielką armię?
                                  Kto został bohaterem? Kto żył i umarł marnie?
                                  Kto pierwszy został panem? Kto pierwszy został królem?
                                  Kto musiał wstawać wcześnie, a kto mógł spać za długo?

Stając zapatrzeni w obłoki i w niebo
                                  Zapatrzeni w tańcu, zapatrzeni w siebie
                                  Wciąż niepewni siebie, siebie niewiadomi
                                  Pytać wciąż będziemy, pytać po kryjomu

Kto pierwszy szedł...

Kto pierwszy był fakirem? Kto pierwszy astrologiem?
                                  Kto pierwszy został królem, a kto chciał zostać bogiem?
                                  Kto z gwiazdozbioru Vega patrząc na ziemię zgadnie
                                  Kto pierwszy był człowiekiem? Kto będzie nim ostatni?

• Gość: maryjo2 Re: wlasciwie p[owinno to byc na innym watku IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 18:43
                                    No kto??
                                    • mario2 Re: wlasciwie p[owinno to byc na innym watku 06.04.03, 18:46
                                      Zabraklo jednego pytania, a wlasciwie kilku:
                                      kto pierwszy to przewidzial
                                      kto pierwszy sie tego bal, bo wiedzial
                                      kto zaryzykowal wszystko
                                      kto postawil na zdalo sie
                                      pewnego konia
                                      I kto sprawil, ze kon pewny
                                      stal sie koniem trojanskim?
                                      • megan_vonberger Re: wlasciwie p[owinno to byc na innym watku 06.04.03, 18:55
                                        nieeeeee
                                        znowu konie
                                        ;))))
                                        • mario2 Re: wlasciwie p[owinno to byc na innym watku 06.04.03, 18:56
                                          konie i jezdzcy apokalipsy.
                                          albo "jezdzcy burzy" jesli kto woli :o)
                                          • megan_vonberger Re: wlasciwie p[owinno to byc na innym watku 06.04.03, 18:58
                                            albo koniokrady:))
                                            • mario2 Re: wlasciwie p[owinno to byc na innym watku 06.04.03, 19:03
                                              Takich sie wieszalo na dzikim zachodzie. Zlodziei kobiet nawet nie sadzono w
                                              sadach burdelowych. Wieszano ich za jaja!!!!!!!
                                • Gość: maryjo2 Re: Ale fajowo !!!!:)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 22:12
                                  Jak ten, to ja się przesiadam :))
                                  • mario2 Re: Ale fajowo !!!!:)))) 06.04.03, 22:13
                                    To normalne. Najwazniejszy dla rolnika jest plodozmian! :)
                                    • Gość: maryjo2 Re: Ale fajowo !!!!:)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 22:17
                                      No właśnie, a ty już 9 godzin siedzisz na jednym miejscu. Zjadłeś coś
                                      przynajmniej?
                                      • mario2 Re: Ale fajowo !!!!:)))) 06.04.03, 22:23
                                        Kochanie. Cieszy mnie ze dbasz o mnie. Problem w tym. ze jade samochodem- hihi.
                                        Za godzine jestem w Kuenzelsau. Jutro rano mam Pati na dzien caly. Wiesz-
                                        smutno mi, ze akurat ta droga musze Cie o tym informowac...
                                        • Gość: maryjo2 Re: Ale fajowo !!!!:)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 22:29
                                          Ciekawe, to ktoś się pod Ciebie podszywa z Zabrza. Zobacz sobie wpis sprzed 18
                                          minut na FT:

Re: A TEGO JESZCZE NIE ŚPIEWANO
                                          Autor: Gość: mario2 IP: *.zab.zigzag.pl
                                          Data: 06-04-2003 22:11 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując

to nie masz sie gdzie ze swoim facetem bzykac?

• Gość: maryjo2 Re: Ale fajowo !!!!:)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 22:32
                                            I jeszcze te dwa poniżej. Daleko nie zajechałeś.

• az mi glupio nie zaprzeczyc adres: *.zab.zigzag.pl
                                            Gość: mario2 06-04-2003 21:04 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Iwona - jest malutka, wesoła, nie stroni od zabawy i uciech cielesnych.

• dodalbym jeszcze pare superlatyw adres: *.zab.zigzag.pl
                                            Gość: mario2 06-04-2003 21:11 odpowiedz na list odpowiedz cytując

ale to juz nasz intymne sprawy... :)))
                                        • mario2 Re: Ale fajowo !!!!:)))) 06.04.03, 22:46
                                          Pech Iwonko- znasz knajpe zig-zak. Znasz Wladka tego od kur zbudowanuch z nozek
                                          i jajowodu... :0)) Ja za godzine wysle Ci maila z Kuenzelsau, ktorego
                                          autentycznosc stwierdzisz metoda Iksika - tej plotkarskiej kurwy!
                                          • Gość: maryjo2 Re: Ale fajowo !!!!:)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 22:49
                                            Dobranoc, mario, miłej zabawy.
                                            • mario2 Re: Ale fajowo !!!!:)))) 06.04.03, 22:55
                                              Tobie tez. Zreszta zrobie to osobiscie kochanie na Twych onetowskich, wzglednie
                                              GG-owskich randkach. Nigdy nie przypuszczalem ze az tak potrzebujaca
                                              jestes.... :o))

Masz tylko pecha, wszystko w Zabrzu da sie namierzyc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka