Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 21:10 Witam, Szukam osób, które jadą do Club Big Blue w czerwcu, w celu zebrania fajnej ekipy na wypady itp. Ja jadę z męzem i dwójka dzieciaczków z Wa-wy,wylatujemy 10 czerwca na 2 tyg. Ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a-dm Re: Club Big Blue - czerwiec 2009 30.01.09, 23:17 Tak się złożyło, że w najlepszym przypadku będziemy mieć ten sam pokój. Raczej się nie spotkamy. Lecimy 24.06 z Poznania na 2 tyg. Mamy trochę obaw ze względu na te 3* ale podobno hotel jest lepszy od większości 4*. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
Gość: ania Re: Club Big Blue - czerwiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 23:27 Więc już teraz Ci piszę, że nie masz co się obawiać tych ***:) Tak naprawdę to (moim skromnym zdaniem), jedzenie ma lepsze niż w niejednej ****, b. czysto -jak zostawisz 2 $ napiwku, duże pokoje. Czego więcej trzeba? Pozdrawiam Odpowiedz Link
monika197310 Re: Club Big Blue - czerwiec 2009 02.02.09, 10:18 Witam.Jak ktoś ma zdjecia z tego hotelu nie katalogowe to bede wdzieczna no i z plazy.Katalogowe wygladaja nie ciekawie troche jestem przerazona Odpowiedz Link
Gość: **************** Re: Club Big Blue - czerwiec 2009 IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.09, 21:02 Byłam tam w ub.r. z rodzinką. Było naprawdę super. Jest to wymarzone miejsce dla rodziny z dziećmi.Kelnerzy i obsługa naprawdę super. Czystość w pokojach również. W hotelu dużo Polaków, Niemców, Holendrów, Czechów itd. - rózne nacje - ale nie ma z tym żadnego problemu. Oczywiście (niestety) są co niektórzy Polacy - nowobogaccy i Ci co im słoma z butów wystaje - którzy "uczą" kelnetów porawnej angielszczyzny........ Hotel jest naprawdę super. Rozważam w tym roku ponowny pobyt bo to co patrzę na inne hotele to mnie przeraza. Odpowiedz Link
monika197310 Re: Club Big Blue - czerwiec 2009 02.02.09, 10:15 ja jade 15 lipiec do Big Blue z Triada na 2 tygodnie z W wy Odpowiedz Link
Gość: ania Re: Club Big Blue - czerwiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 22:22 up[:) może znajdzie sie ktos z 10 czerwca? Odpowiedz Link
Gość: Belian z Ibelinu Re: Club Big Blue - czerwiec 2009 IP: 194.42.116.* 03.02.09, 14:21 Byłem w Big Blue w lipcu ubiegłego roku, planujemy jechać z rodziną koniec sierpnia początek września. Po 15 lipca są kolejki po wyżerkę. Podzielam uwagę o Polakach ze słomą. Jak wpiszecie mój nick możecie uzyskać trochę informacji o okolicy. Plaża taka sobie, gorąco i bardzo słone morze. Nie narzekam w tym momencie. Ale w Hiszpanii jest nieco mniej słone morze. Jak łyknąłem w Alanyi to mi drogi oddechowe przeżarło;) Hotel jest naprawdę fajnej okolicy, którą doceni się później. Niedaleko na bazar, chyba był w poniedziałęk albo wtorek, lepiej iść rano, taki turecki przesąd a na przeciwko jest Centrum Handlowe. Jak byliśmy w lipcu to były masakryczne wyprzedaże. Łachy w stylu reserved po 15 złotych a nie po 39,99 i więcej. Szef kelnerów - Fatih Akgun-super gość. zasada- nie siedać po kąpielu na tapicerowanych krzesłąch:) dlaczego jeszcze nie chodziliśmy na plaże - 37 stopni w cieniu...i z tego co czytam i wiem od znajomych to okolice Egejskie są ładniejsze. Hotel, obsługa, wyżerka zasługuje na wysoką ocenę, atmosfera też, jak chcecie coś wiedzieć więcej piszcie. Aha, najfajniejsze przeżycie - trzęsienie ziemi... Odpowiedz Link
Gość: ania Re: Club Big Blue - czerwiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 23:00 up:) Odpowiedz Link
Gość: flore Re: Club Big Blue - czerwiec 2009 IP: 194.250.98.* 10.02.09, 16:12 Witam, w ubiegłym roku byłam w tym hotelu. Przemiły hotel, raczej na uboczu, ale to było jego ogromną zaleta, bo cisza i spokój, a do centrum niedaleko. Zresztą jak kogoś przeraża spacerowanie to może dojechać do centrum busikiem, kursują bardzo często. Obsługa w hotelu przemiła. Kelnerzy kręcą się od rana do wieczora.....jak pomyślę o drinkach przy basenie....hmmm Odpowiedz Link
Gość: Jarek Re: Club Big Blue - czerwiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 22:53 Cześć Ania, my wylatujemy z Wa-wy tydzień po Was, tak więc na pewno się zobaczymy. Mamy zamiar się dorze bawić (Wesoła Siódemka: 3 małżeństwa i młody). Jesteśmy z Łodzi i lecimy na tydzień. W zeszłym roku spotkaliśmy w Grecji ludzi z Poznania, którzy gorąco polecali ten hotel. Jedzenie wypas, obsługa rewelacja, pogoda bankowa. Może za duzo gwiazdek nie ma, ale nie o to w tym chodzi... Do zobaczenia na miejscu. Odpowiedz Link
Gość: kamil Re: Club Big Blue - czerwiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 19:56 ja z dziewczyną wyjezdzamy 10 czerwca na 2 tyg z triady:) to pewnie jakos sie spotkamy:) Odpowiedz Link
Gość: ania Re: Club Big Blue - czerwiec 2009 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 14:15 cześć, ja tez jade z koleżamką 10 czerwca na tydzień czasu, wylot z Gdańska Odpowiedz Link
a-d-m Re: Club Big Blue - czerwiec 2009 09.04.09, 11:52 Wybieramy sie do tego hotelu 24 czerwca. Obecnie myślą o wyjeżdzie w tym terminie również znajomi. Czy potraficie dokładnie określić na jakiej zasadzie wygląda pobyt 2+2. czy są to dwa odrebne pokoje, czy też inaczej. Panie w biurze nają bardzo ograniczona wiedzę. Wchodzimy na stronę hotelu ale podobno są rózne wersje zakwaterowania. Odpowiedz Link
Gość: ania Re: Club Big Blue - czerwiec 2009 IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 15.04.09, 08:07 W kazdym razcej hotelu masz rózne możliwości zakwaterowania, albo pokój z dostawkami, albo suite, albo apartamenty. W tym hotelu masz mozliwość w bardzo rozsądnej cenie mieć suite - czyli dwa pokoje (jeden przechodni i tylko w jednym klima) z aneksem kuchennym i łazienką. Jak dla mnie super. Albo za niewiele niższa cene możesz wybrać pokój z dostawkami. No i jeszcze Twój wybór oczywiście uzalezniony jest od wolnych pokoi. Najlepiej zadzwonić do FLY.pl, mi tam doradzili ten rodzaj pokoju. Odpowiedz Link
a-d-m Re: Club Big Blue - czerwiec 2009 09.04.09, 11:52 Wybieramy sie do tego hotelu 24 czerwca. Obecnie myślą o wyjeżdzie w tym terminie również znajomi. Czy potraficie dokładnie określić na jakiej zasadzie wygląda pobyt 2+2. czy są to dwa odrebne pokoje, czy też inaczej. Panie w biurze nają bardzo ograniczona wiedzę. Wchodzimy na stronę hotelu ale podobno są rózne wersje zakwaterowania. Odpowiedz Link
Gość: ola Re: Club Big Blue - czerwiec 2009 IP: 62.87.236.* 16.04.09, 12:15 Jeżeli szukasz osób, które wybierają się do tego samego hotelu, w tym samym terminie co Ty zapraszam na hotele.oceniacz.pl/dodajswojwyjazd/6386/club_big_blue.html. Od dziś można tam zamieszczać informacje o terminie oraz hotelu do którego się wybierasz, lub szukać osób które wybierają się dokładnie tam gdzie Ty. Odpowiedz Link
Gość: ania Re: Club Big Blue - czerwiec 2009 IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 12.05.09, 08:46 up:) Hej a macie juz podane godziny lotów? Odpowiedz Link
a-dm Re: Club Big Blue - czerwiec 2009 20.05.09, 12:05 Ciekawe czy są już osoby, które odwiedziły ten hotel w 2009? Odpowiedz Link
Gość: karolina Re: Club Big Blue - czerwiec 2009 IP: 89.238.42.* 03.06.09, 10:39 Ania, ja też wyjeżdżam 10 czerwca z Wa-wy (Triada), wylot mam o 14. :) Odpowiedz Link
Gość: ania Re: Club Big Blue - czerwiec 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 23:13 no to do srody:):) Odpowiedz Link