Dodaj do ulubionych

Uf, jak gorąco!

19.06.06, 17:59

Obserwuj wątek
    • fantka Re: Uf, jak gorąco! 19.06.06, 18:01
      Ta pogoda to nie ma w niczym umiaru.
      Albo zimno i zimno i deszcz
      Albo wściekły upał
      ;-)
      • fantka Re: Uf, jak gorąco! 21.06.06, 06:44
        Nie spałam dobrze dzisiejszej nocy.
        Upał połączony z tendencją do wpadania w dołek
        zrobił swoje.
        Dlatego teraz nie jestem w dobrej formie.
        • misbaskerwill Re: Uf, jak gorąco! 21.06.06, 10:13
          nawet misie mają z tym spankiem kłopot... Nie nawet ma jak futerka zrzucić...
          Choć ostatnio trochę linieję, ale to chyba z nerwów:))))
        • tapatik Re: Uf, jak gorąco! 21.06.06, 10:59
          fantka napisała:

> Nie spałam dobrze dzisiejszej nocy.
          > Upał połączony z tendencją do wpadania w dołek
          > zrobił swoje.
          > Dlatego teraz nie jestem w dobrej formie.

Chcesz drabinkę?
          • fantka Re: Uf, jak gorąco! 22.06.06, 07:42
            Drabinkę?
            A może pomocną dłoń raczej...
            wolałabym zdecydowanie :)
            • fantka Re: Uf, jak gorąco! 23.06.06, 17:02
              Gorąco i duszno!
              Wiatraczek chodzi i chłodzi cały czas ;)
              • fantka Re: Uf, jak gorąco! 02.07.06, 09:40
                Dzisiaj piękny dzień jest :)
                • fantka Re: Uf, jak gorąco! 02.07.06, 11:54
                  Dobrze że nie upalny ;)
                  • verona81 Re: Uf, jak gorąco! 06.07.06, 17:16
                    dzis to dopiero uffffff ja wracalam dzis od rodzicow z wakacji 3,5 godzuny pks--
                    em mozna zdechnac i zaraz potem mialam jazde ,,l"ka nie zazdrosccie ;-P
                    • fantka Re: Uf, jak gorąco! 06.07.06, 20:03
                      Dzisiaj upał większy niż ustawa przewiduje ;))
                      • verona81 Re: Uf, jak gorąco! 06.07.06, 20:14
                        zebys wiedziala ;-)
                        • rawskiesloneczko Re: Uf, jak gorąco! 06.07.06, 20:17
                          Jak jechałam dzisiaj autobusem to wysiadłam po dwóch przystankach i wolałam iść
                          na pieszo.
                          • verona81 Re: Uf, jak gorąco! 06.07.06, 20:19
                            rawskiesloneczko napisała:

> Jak jechałam dzisiaj autobusem to wysiadłam po dwóch przystankach i wolałam
                            iść
                            > na pieszo.

ja ostatnio malo nie zemdlalam jak jeden nieco trolowaty, niezbyt
                            domyty ,jednym slowem nieswierzy pan chcial nade mna w tramwaju zlapac sie
                            rurki wystawiajac w calej okazalosci swa niezbyt atrakcyjna, spocona i
                            nieogolona ma sie rozumiec paszke ;-( bleeeee
                            • rawskiesloneczko Re: Uf, jak gorąco! 06.07.06, 20:22
                              uuuuu tacy są najgorsi:/
                              • fantka Re: Uf, jak gorąco! 07.07.06, 19:41
                                W te upały, gdy żar leje się z nieba,
                                konieczność korzystania z komunikacji publicznej jest katorgą;(
                                • rawskiesloneczko Re: Uf, jak gorąco! 07.07.06, 19:45
                                  Dzisiaj znów ledwo przeżyłam podróż miejską komunikacją:/
                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 07.07.06, 19:51
                                    powinny być na tramwajach i autobusach ostrzegawcze napisy,
                                    że wsiada się na własną odpowiedzialność ;(
                                    • rawskiesloneczko Re: Uf, jak gorąco! 07.07.06, 19:58
                                      popieram!!
                                      • fantka Re: Uf, jak gorąco! 07.07.06, 20:01
                                        i żeby wpuszczali tylko pachnących i bezwonnych ;)
                                        • rawskiesloneczko Re: Uf, jak gorąco! 07.07.06, 20:03
                                          Tak by było najlepiej, ale niestety jest to nie realne:/
                                          • fantka Re: Uf, jak gorąco! 07.07.06, 20:06
                                            Prysznice na ulicy przydały by się,
                                            dla tych co w domu nie "zdążyli" sie umyć ;))
                                            takie urządzenie jak myjnia dla aut...
                                            • rawskiesloneczko Re: Uf, jak gorąco! 07.07.06, 20:08
                                              To jest dobry pomysł. Jak byłam w Szwecji to takie łazienki można dosyć często
                                              spotkać.
                                              • fantka Re: Uf, jak gorąco! 07.07.06, 20:10
                                                a ja myślałam, że to mój nowatorski pomysł ;(
                                                • rawskiesloneczko Re: Uf, jak gorąco! 07.07.06, 20:12
                                                  w Polsce byłabyś pierwsza:)
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 07.07.06, 20:13
                                                    ciekawe czy to opatentowali?
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 08.07.06, 09:52
                                                    jak dla mnie to za gorąco ;)
                                                    ja protestuję!
                                                    ja proszę niższą temperaturę,
                                                    bo na moim termometrze
                                                    jest teraz 45 stopni w słońcu ;)
                                                  • verona81 Re: Uf, jak gorąco! 08.07.06, 09:58
                                                    fantka napisała:

> jak dla mnie to za gorąco ;)
                                                    > ja protestuję!
                                                    > ja proszę niższą temperaturę,
                                                    > bo na moim termometrze
                                                    > jest teraz 45 stopni w słońcu ;)

dla mnie akuratnie lubie sie opalac ;-)
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 08.07.06, 09:59
                                                    Ja nawet opalać się nie lubię w takim gorącu ;)
                                                    czuję się wtedy jak na patelni ;DD
                                                  • verona81 Re: Uf, jak gorąco! 08.07.06, 10:02
                                                    a ja lubie skwierczec, ostatnio po 5 godzinnym takim opalaniu jak weszlam pod
                                                    zimny prysznic bylo slychac tsssssssss ;-)
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 08.07.06, 10:21
                                                    podziwiam i zawsze podziwiałam
                                                    tych lubiących skwierczeć ;)
                                                  • verona81 Re: Uf, jak gorąco! 08.07.06, 10:24
                                                    fantka napisała:

> podziwiam i zawsze podziwiałam
                                                    > tych lubiących skwierczeć ;)
                                                    hehe ale efekt jaki czekoladowa opalenizna nie taka jak ta po solarce
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 08.07.06, 11:11
                                                    jakoś solarki to nie lubię,
                                                    i tej zbytnio czekoladowej opalenizny ;)
                                                    u siebie oczywiście :)
                                                  • verona81 Re: Uf, jak gorąco! 08.07.06, 11:12
                                                    ja zbyt tez nie ale czekoladowo tak ,bo mam taka typowo indianska urode nawet
                                                    na mnie mowia pocahontas ;-)
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 08.07.06, 11:14
                                                    blada indianka, to faktycznie,
                                                    nie byłoby dobrze ;)
                                                  • verona81 Re: Uf, jak gorąco! 08.07.06, 11:20
                                                    fantka napisała:

> blada indianka, to faktycznie,
                                                    > nie byłoby dobrze ;)

heheheh ale sie usmialam
                                                    blada twarz wtedy by bylo ;-)
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 08.07.06, 11:24
                                                    blada twarz - hihihi
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 08.07.06, 16:47
                                                    ...jaka temperatura panuje w warszawskich autobusach i tramwajach.

Godzina 14.30. Na zewnątrz 32 st. C w cieniu. Wsiadamy do przegubowego jelcza
                                                    linii 116. Nasz termometr pokazuje 47 st. Prawdziwy rekord.

miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3470521.html
                                                  • screen Re: Uf, jak gorąco! 08.07.06, 17:42
                                                    Właśnie wróciłam znad zalewu. Znowu sie podpiekłam:-)
                                                    Zaraz prysznic i przesiadka na rowerek. No i jakies zakpupki dla dziecka, bo
                                                    urodziny ma w poniedziałek a i zjeśc też coś musi.\
                                                    Ja w takim upale mogę prawie nic nie jeść:-)
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 08.07.06, 22:42
                                                    ...Fantko - to Wy tam w tej W-wie chyba goło jeździcie w autobusach ..
                                                  • verona81 Re: Uf, jak gorąco! 08.07.06, 22:45
                                                    golo i wesolo ;-)))
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 08.07.06, 22:58
                                                    Witaj Broton!
                                                    A Ty w Krakowie to jak jeździsz?
                                                    W slipach tylko?
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 08.07.06, 23:01
                                                    ... w naszych autobusach jest klima ...i ja pod krawatem jeżdze...
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 08.07.06, 23:02
                                                    o kurcze!!!!
                                                    aleś mnie zagiął ;PPP
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 08.07.06, 23:04
                                                    ...nie kombinuj - zwabiam Cię do Kraka ...
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 08.07.06, 23:29
                                                    Broton!
                                                    Ty faktycznie tylko pod krawatem?
                                                    A bliższe namiary jakieś,
                                                    żebym Cię znalazła jak przyjadę ;))
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 08.07.06, 23:32
                                                    ...nie (nawet b.rzadko)...jak będziesz przyjezdzac daj znac - sie znajdziemy ...
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 08.07.06, 23:37
                                                    to po co mam przyjeżdżać ;-PPPP
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 08.07.06, 23:45
                                                    ...nie wiem ...
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 08.07.06, 23:46
                                                    ... a co krawaty Cię interesują ??..
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 08.07.06, 23:51
                                                    jesli są tylko ;))
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 08.07.06, 23:56
                                                    ...krawaty noszą "wyrobnicy" a ja pracuję "u siebie"....
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 08.07.06, 23:58
                                                    to już nic nie wiem,
                                                    wkładasz ten krawat czy nie?
                                                    i czy tylko krawat?
                                                    w te gorące dni?
                                                    i noce?
                                                    ;-P
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 00:03
                                                    Już niedziela,
                                                    gorąc nadal wściekły,
                                                    spać nie mogę ;))
                                                    Czy ktoś jeszcze dotrzymuje mi towarzystwa?
                                                    Broton!
                                                    może Ty jesteś?
                                                    i już nieważne w krawacie czy bez krawata ;)
                                                  • screen Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 00:04
                                                    Ja jestem! Czekam pod palmą!!!
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 00:05
                                                    idę, coś się nam należy od życia ;)
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 00:10
                                                    ...krawat wkładam b.rzadko - na uroczystości rodzinne ...w pracy jeszcze
                                                    rzadziej ... w ów czas mam na sobie również jasną koszukę (niebieską), spodnie
                                                    i marynarkę (nigdy nie ubieram do marynarki drzinsów chyba że marynarka też
                                                    drzinsowa ) interesuje Cie bielizna ...
                                                    ... bielizna cała 100% bawełna , koszula 100% bawełna , skarpety 100%bawełna ,
                                                    garnitur 100% wełna ... jeszcze coś Cię interesuje ... buty 100% skóra ...co
                                                    jeszcze ...???
                                                  • screen Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 00:10
                                                    To dlaczego Ty masz nick broton a nie cotton???;-)
                                                  • screen Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 00:11
                                                    Broton a jeśli zaczniemy dopytywać co pod tą bawełnianą bilizną to co
                                                    pomyślisz???;-)
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 00:16
                                                    ... screen - tyś chyba facet ...wiesz ja jesteb b.naturalny (więcej niż
                                                    tolerancyjny - wręcz akceptujący)... ale ...
                                                  • screen Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 00:18
                                                    Ja facet???? Może w poprzednim wcieleniu!:-)
                                                    Zapytaj Fantki to Ci powie co ze mnie za facet co się rozkleja wieczorami;-)
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 00:18
                                                    Broton! skąd ta reklama?
                                                    i dlaczego?
                                                    Czy to dla nas znaki rozpoznawcze?
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 00:22
                                                    ... jakich "nas" - to Was jest więcej ...

... pytałaś - grzecznie odpowiedziałem ....
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 00:23
                                                    ja, Screen, Verona :)
                                                  • screen Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 00:23
                                                    Ja się podczepiłam ukradkiem;-)
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 00:24
                                                    miałaś iść spać ;)
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 00:25
                                                    hej, hej, jesteście jeszcze?
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 00:26
                                                    ... no ... cześc dziewczyny ...
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 00:27
                                                    dość na tą noc,
                                                    cześć Broton!
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 00:29
                                                    ...pa ...
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 08:35
                                                    następny bardzo gorący dzień muszę przeżyć
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 14:51
                                                    ... i jak idzie przeżywanie ??..
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 14:53
                                                    Przed tygodniem pracy, odpoczywam sobie w domku ;)
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 14:54
                                                    a Ty lubisz te upały?
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 14:56
                                                    .... tak - goło se latam po autobusach ...
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 14:57
                                                    ale elegancko ;))
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 14:59
                                                    ... jeśli nie krawat ?..
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 15:08
                                                    ale ta elegancja dla publiki tramwajowej? po co?
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 15:11
                                                    ...nie ... to tak w ogóle ...
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 15:20
                                                    nie odpowiedziałeś czy lubisz upały?
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 15:23
                                                    ... no w zasadzie odpowiedziałem , ale - nie ...
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 15:30
                                                    nie lubisz, tak jak ja nie lubię
                                                    podziwiam ludzi którzy potrafią długo przebywać
                                                    na słońcu w wysokiej temperaturze,
                                                    ja od razu padam ;))))
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 15:35
                                                    ...ja po prostu lubię gorącą herbatę , mocną kawę , piwo , win ... a to się
                                                    kłuci z upałem ...
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 16:21
                                                    tak, ja także lubię gorące rzeczy,
                                                    ale powietrze to wolę ciepłe a nie gorące ;)
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 19:42
                                                    ... albo i chłodne ?!..
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 19:46
                                                    powiesz, ze marudzę ale za zimno też nie lubię ;)
                                                  • screen Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 19:47
                                                    Chłodne to ja lubię lody, napoje, mrożoną kawę z bitą śmietanką. A powietrze
                                                    uwielbiam gorące ze słoneczkiem. Teraz jest lato i ma być ciepło.
                                                    Jak przychodzą chłodne dni to dopada mnie nostalgia albo i depresja:-(
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 19:57
                                                    ... chyba , dziwczyny marudzicie ... jedna tak druga siak ... kto Wam
                                                    dogodzi ??..
                                                  • screen Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 19:58
                                                    Obu na raz nikt!!!:-))))
                                                  • screen Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 19:58
                                                    Każdej z osobna dwóch skrajnie innych;-)))
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 20:01
                                                    Broton czy Ty coś sugerujesz?
                                                    ;-P
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 20:05
                                                    ... raczej Wy tu sugerujecie ..!!
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 20:09
                                                    Z kobietkami tak zawsze ;)
                                                  • screen Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 20:10
                                                    A faceci to wszytsko biorą na poważnie!!!;-D
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 20:14
                                                    ... ja taki powazny to nie jestem ...
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 20:14
                                                    ...właśnie ...
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 20:15
                                                    nie mów, że się przejąłeś ;-D
                                                  • screen Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 20:17
                                                    Broton to pokaż nam wreszcie swoją "niepoważną" stronę
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 20:23
                                                    nie daj się prosić Broton
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 20:38
                                                    ...przepraszam Was dziewczyny (nie jestem wielki kibic ale jednak ) specjalny
                                                    meczyk leci ...
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 20:47
                                                    Na meczyk też patrzę ;)
                                                    teraz przerwa
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 20:52
                                                    ...a czy ja dotychczas wyglądałem poważnie ??...

...przepraszam - nie chciałem ....
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 20:53
                                                    Tokaju sie napiłam,
                                                    nie był to dobry pomysł ;(
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 20:54
                                                    no wiesz
                                                    wygladasz na żartownisia ;)
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 20:58
                                                    ... a jaki tokaj ??..
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 21:00
                                                    z Węgier przywieziony
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 21:03
                                                    Aszu 3 Puttonyos
                                                    2001
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 21:05
                                                    ...no "aszu" - b.dobry .. zazdroszczą - ja popijam piwo "strugane" (??)...
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 21:06
                                                    ale jeszcze cieplej mi sie zrobiło
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 21:07
                                                    na wątku seks z przyjacielem jest kilka pytań do Ciebie
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 21:09
                                                    na fotel skórzany położyłam gruby ręcznik frote
                                                    siedzę prawie goła,
                                                    a gorąco mi jak diabli ;(
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 21:56
                                                    ...ale tu się robi gorąco - chyba zdejmę krawat ...
                                                  • screen Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 21:59
                                                    A ja mam wentylator i skutecznie mnie ochładza:)
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 22:01
                                                    ... no dobra ściągnę jeszcze marynarkę ..
                                                  • screen Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 22:02
                                                    zdejmuj!!! Oszalałeś???!!! Ile godzin się kisisz w marynarce i krawacie??!! Na
                                                    weselu jesteś??:-)
                                                  • screen Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 22:11
                                                    No jak tam Broton, chłodniej Ci?????
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 22:16
                                                    ... znacznie lepiej ..

... gdybym mógł jeszcze koszule i może spodnie ... nie .nie będę jeszcze boły -
                                                    zostaną mi stringi i podkolanówki ....
                                                  • screen Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 22:34
                                                    Ja dzisiaj nie jestem gotowa na taki szok!!!!:-)))
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 22:49
                                                    ... myślisz o moich stringach ..??
                                                  • screen Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 22:59
                                                    Stringi to widziałam dzisiaj nad wodą ale w komplecie z podkolanówkami może
                                                    być..... zaskakująco;-))
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 23:03
                                                    ... a co Ci pokolanówki przeszkadzają - nie widziałaś , że elegancki męszczyzna
                                                    nosi podkolanówki ...
                                                  • screen Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 23:06
                                                    no właśnie nie miałam okazji zobaczyć:-(
                                                    A kto powoedział, że mi przeszkadzają????
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 23:08
                                                    ... "Ja dzisiaj nie jestem gotowa na taki szok!!!!:-)))" ...

... myślałem , że o stringi chodzi .?..
                                                  • screen Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 23:17
                                                    Nie no, mówiłam, że od środy nad zalewem siedzę to sie męskich zadków
                                                    naoglądałam;-)
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 23:19
                                                    ...przykre - mojego tam nie było ...
                                                  • screen Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 23:20
                                                    Żałujesz????:-))
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 10.07.06, 06:41
                                                    Nadal gorąco, pomimo że rano jeszcze.
                                                    Ale nie tak gorąco jak wczoraj tu było ;))))
                                                  • screen Re: Uf, jak gorąco! 10.07.06, 09:29
                                                    Gorąco:-)
                                                    U mnie okna pozamykane i wentylator chodzi na najwyższych obrotach.
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 11.07.06, 17:46
                                                    Ja już mam dość!
                                                    Dla mnie jest za gorąco ;(
                                                  • rawskiesloneczko Re: Uf, jak gorąco! 11.07.06, 18:55
                                                    Ja dzisiaj znów ledwo przeżyłam podróż miejską komunikacją:/ A jutro w pracy to
                                                    nie wiem jak wytrzymam:/
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 11.07.06, 19:40
                                                    współczuję miejskiej komunikacji
                                                    ;)))
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 11.07.06, 20:38
                                                    ... a co ? z naszym Słoneczkiem coś nietak .??..
                                                  • fantka Re: Uf, jak gorąco! 11.07.06, 21:08
                                                    Słoneczko nasze także nie lubi sauny we tramwajach,
                                                    ja też nie lubię,
                                                    tez ledwie przeżywam taką jazdę,
                                                    w pracy też nieciekawie ze względu na temperaturę ;(
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 21:55
                                                    ...w zasadzie znalazłem jedno ...
                                                  • broton Re: Uf, jak gorąco! 09.07.06, 21:04
                                                    ... no tokaj to z Węgier , ale jest tego parę rodzajów , jesli dobrze pamiętam
                                                    to taki "[frumint]" był b.dobry ...
                                                  • verona81 Re: Uf, jak gorąco! 08.07.06, 23:03
                                                    broton napisał(a):

> ... w naszych autobusach jest klima ...i ja pod krawatem jeżdze...
                                                    pod samym krawatem?? to niewypada ;-) no tak ale kultura musi byc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka