Dodaj do ulubionych

NIE dla P. W. Roszaka

18.11.10, 23:22
1. dlaczego zaaprobował zmiane planu zagospodarowania miejscowego w taki sposob, ze zostal "zlikwidowany" łącznik pomiedzy ulicami Glebocka a Ostrodzka biegnacy obok jego domu.
2. dlaczego promuje zmiane planu na taki, gdzie droga wewnetrzna zostaje zmieniona na droge ogolnodostepna, a przez to ma powstac "lacznik" z p.1

rozumiem zmiany na terenie niezabudowanym, ale tam powstaly juz domy zgodnie z istniejacym stanem.

3. jakie sa przeslanki, ze jeden "lacznik" nie byl potrzebny, a drugi ma powstac kilkaset metrow dalej
a dodajmy, ten, ktory zostal zlikwidowany biegl prosto do ronda "wielkiej lipy", a ten co ma powstac ma ksztalt litery S

4. dlaczego o dzialaniach Pana Roszaka usłyszalam w sierpniu 2010r.

5. w jaki sposob wplynal, ze jest wiecej autobusow MZA

6. jaki mial wklad w: "Kończą się prace projektowe przebudowy ciągu ulic Św.Wincentego i Głębockiej, od Trasy Toruńskiej do Ronda Żaba. Dzięki właśnie budowanemu drugiemu wiaduktowi ul. Głębockiej na Trasą Toruńską, uzyskamy świetne połączenie w kierunku południowym." ? a na mapce widzialam chyba "dwupasmowke" od Ronda Zaba do bialoleki. Zapomnial chyba, ze jest ulica Słonimskiego, Starzyńskego i to w innych dzielnicach. nievwpspomne o "Moście Północnym".

7. co zrobil konkretnego oprocz ostatnio zbierania podpisow (nie życzenia i oswiadczenia, ze cos tam sie zmienila, albo ma sie zmienic).
Obserwuj wątek
    • waldek_roszak TO SĄ OSZCZERSTWA I NIEPRAWDZIWE INFORMACJE 19.11.10, 09:35
      Witam!

Drodzy forumowicze, pojawienie tej nieprawdziwej informacji, spowodowała wciągnięcie Was w pewną wysoce niesmaczną historię. Przepraszam za to, ale jeżeli ktoś to napisał, to muszę odpowiedzieć.

Kolejny już raz tak zrobiono. Tym razem wygląda jednak na to, ze sprawę trzeba przekazać do odpowiednich instytucji. Zrobię to prawdopodobnie jutro. Wielka szkoda, że nie zrobiłem tego wcześniej.

Od kilku miesięcy, kilka znanych mi osób przekazuje PUBLICZNIE NIEPRAWDZIWE informacje na ten temat. Wiem, że robi to np. jeden z członków zarządu osiedla Brzeziny (o ile dobrze pamiętam, to Etap 3). Było na przykład kilka miesięcy temu, na posiedzeniu Komisji Inwestycyjnej rady dzielnicy. Informacja została wtedy jednoznacznie sprostowana. Spotykając się w ostatnich dniach z mieszkańcami osiedli Brzeziny, usłyszałem jednak, że to oszczerstwo w dalszym ciągu jest przekazywane.

agap_1 napisała:
      > 1. dlaczego zaaprobował zmiane planu zagospodarowania miejscowego w taki sposob
      > , ze zostal "zlikwidowany" łącznik pomiedzy ulicami Glebocka a Ostrodzka biegna
      > cy obok jego domu.

Po raz kolejny informuję, że NIE MIESZKAM POMIĘDZY ULICĄ GŁĘBOCKĄ I OSTRÓDZKĄ. W związku z tym, INFORMACJA na temat likwidacji jakiegokolwiek łącznika pomiędzy tymi ulicami, biegnącego przy moim domu JEST NIEPRAWDZIWA.

Z poważaniem

Waldemar Roszak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka