Dodaj do ulubionych

Waldemar Roszak - wybory samorz. - lista 4, poz. 1

14.11.14, 23:56

Waldemar Jan Roszak
Samorządowa lista PO (nr 4)
Okręg nr 4
Pozycja nr 1

Szanowni Państwo
Drodzy Sąsiedzi

4 lata temu, dzięki Państwa głosom, zostałem radnym. Przez ten czas udało się nam wspólnie dużo osiągnąć, choć nie było łatwo. Dzięki doświadczeniu, które zdobyłem, wiem jak skutecznie walczyć o interesy Zielonej Białołęki. Chciałbym kontynuować swoją pracę i nadal zmieniać nasze okolice.

Drogi i komunikacja, to moja pasja. W Radzie Dzielnicy pełnię funkcję Przewodniczącego Komisji Inwestycyjnej. Jestem współzałożycielem Stowarzyszenia SISKOM, które zajmuje się infrastrukturą ( www.siskom.waw.pl ).

Jestem społecznikiem i dlatego problemy naszej dzielnicy nigdy nie były mi obce. W 2006 roku założyliśmy Stowarzyszenie Zielona Białołęka, pierwszą organizację skupiającą lokalnych aktywistów we wschodniej części dzielnicy.

Poniżej znajdziecie Państwo wersję elektroniczną moich materiałów wyborczych.

Strona 4,1: 1drv.ms/1umarhD

Strona 2,3 : 1drv.ms/1umaydh

Mapa: 1drv.ms/1umaDgR

Pozdrowienia

Waldek Roszak
Obserwuj wątek
    • jurek_dzbonie [...] 15.11.14, 00:00
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
      • compet_pl Złamanie zasad ciszy wyborczej 15.11.14, 00:12
        Post został zamieszczony o godzinie 0:00, wiec już w okresie ciszy wyborczej, co jest niezgodne z prawem. Kolejny taki przypadek zostanie zgłoszony odpowiednim służbom.
    • wybiorcze.konto Re: Waldemar Roszak - wybory samorz. - lista 4, p 15.11.14, 08:23
      Szkoda, że postawione pytania pozostały bez odpowiedzi.
    • tarantula01 Re: Waldemar Roszak - wybory samorz. - lista 4, p 17.11.14, 00:01
      waldek_roszak napisał:
      > Szanowni Państwo
      > Drodzy Sąsiedzi
      > Jestem współzałożycielem Stowarzyszenia SISKOM, które zajmuje się infrastrukturą (www.siskom.waw.pl).
      > Pozdrowienia
      > Waldek Roszak

Waldku,
      Okłamałeś wyborców.
      Współzałożyciele SISKOM to:
      Jan Jakiel
      Robert Chwiałkowski
      Michał Matejka
      Elżbieta Igras
      Ja

Ty jesteś aż członkiem i to w dodatku nieaktywnym.

A teraz Waldku, przywróć post Jurka, bo compet_pl to Ty.
      • arenas Re: Waldemar Roszak - wybory samorz. - lista 4, p 17.11.14, 14:38
        Panie Waldemarze nikt nie zrobił dla Zielonej Białołęki tyle złego co Pan.
        Kilka lat temu to rzeczywiście była zielona białołęka - idealne miejsce dla wielu osób, piękny obszar - zielony, dziki z zabudową jednorodzinną. Miejsce gdzie każdy chciał zamieszkać.
        Skoro pan uważa, że tyle zrobił dla zielonej białołęki to dziękujemy! Obecnie jest to miejsce, z którego szydzą wszyscy - blokowa betonowa białołęka.
        Jedyne co otrzymaliśmy od Pana to:
        zamknięte paskudne blokowiska, które stoją tuż obok domków jednorodzinnych,
        brak dróg na terenie zielonej białołęki,
        zamykanie dróg przez prywatne osiedla,
        okropną okolicę w której nikt już nie chce mieszkać!

Skłócił pan mieszkańców, doprowadził do zamknięcia drogi pod Pana domem. Tak nie działa numer jeden PO. Zawsze głosowałem na PO, ale niestety Pana obecność na tej liście zmusiła mnie do innego wyboru.

Gratuluję udanej kadencji i wyboru na kolejną, proszę dzisiaj stanąć przed lustrem i powiedzieć "dałem z siebie wszystko". Za 4 lata proponuję zrobić to samo.
        • juranda-ze-spychowa Re: Waldemar Roszak - wybory samorz. - lista 4, p 17.11.14, 19:51
          w samo sedno!
          wolałem kiepski dojazd do centrum, dziurawe drogi i inne braki w infrastrukturze niż to co się tu dzieje obecnie, ale za to było spokojnie i bez kolejnych "betonowych dolin" szczelnie izolujących świeżo przybyłych mieszkańców od tubylców!
      • waldek_roszak Re: SISKOM 17.11.14, 16:40
        waldek_roszak napisał:
        > Jestem współzałożycielem Stowarzyszenia SISKOM, które zajmuje się infrastrukturą (www.siskom.waw.pl).
        > Pozdrowienia
        > Waldek Roszak

tarantula01 napisał:
        > Waldku,
        > Okłamałeś wyborców.
        > Współzałożyciele SISKOM to:
        > Jan Jakiel
        > Robert Chwiałkowski
        > Michał Matejka
        > Elżbieta Igras
        > Ja
        > Ty jesteś aż członkiem i to w dodatku nieaktywnym.

Wojtek, chyba nie rozumiem, do czego dążysz. Stowarzyszenie SISKOM zostało zarejestrowane w KRS w 2006 roku. Podobnie jak Twoje i kilkanastu innych osób, moje nazwisko widnieje na liście założycieli w KRS. smile

P.S.
        Każdy przecież wie, kim jest "compet_pl". To żadna tajemnica przecież. big_grin

Pozdrawiam i życzę lepszego nastroju dzisiaj
        (już po kampanii - wyluzuj trochę big_grin )

Waldek
        • bialoleka.jest.jedna Re: SISKOM 17.11.14, 20:51
          Zaciekawił mnie post Wojtka. Sprawdziłem na stronie SISKOM i stronach KRS. Co się okazało? SISKOM powstał w 2004 jako grupa nieformalna, ale od początku bardzo aktywna. Został zaś zarejestrowany w 2006. Obecnie w Zarządzie nie ma "pana wiecznie uśmiechniętego big_grinbig_grinbig_grin" Roszaka. Podawanie się za założyciela, kiedy było się tylko członkiem, który dołączył po jakimś czasie, jest rzeczywiście, w moim odczuciu, oszustwem.
        • tarantula01 Re: SISKOM 17.11.14, 23:38
          To w KRS, a wcześniej było stowarzyszeniem zwykłym. Historia SISKOMu sięga 2004 r.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka