compet_pl 08.03.06, 15:02 Wszystkim Paniom, z tej okazji, życzę Wszystkiego Najlepszego! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbogdanca Re: Dzień Kobiet! 09.03.06, 08:32 compet_pl napisał: > Wszystkim Paniom, z tej okazji, życzę Wszystkiego Najlepszego dziękuję! A czy czerwone gożdziki i obrus lniany znajdują się w meailu w skrzynce internetowej, którą Pan tak lubi? Odpowiedz Link
compet_pl Goździki 09.03.06, 09:39 zbogdanca napisała: > A czy czerwone gożdziki ... znajdują się w meailu w skrzynce > internetowej Chciałem wysłać mailem te goździki, ale niestety nie chciały "przejść po kablu" (z wazonu wylewała się woda). Bardzo przepraszam, ale właśnie dlatego nie mogłem dostarczyć ich osobiście. Kwiaty zostawiam więc TUTAJ , do samodzielnego odbioru. Mam nadzieję, że ładnie pachną. Odpowiedz Link
zbogdanca Re: Goździki 09.03.06, 10:01 Dzięki, kwiaty są bardzo piękne, zapach pamiętam i dobrze mi się kojarzy. Słowa uznania za odpowiedź z klasą. To był test. Chciałam się dowiedzieć jacy mężczyżni honorują to święto. Odpowiedz Link