hubar 28.08.06, 12:45 Z czym najlepiej wymieszac te wodeczke? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellpiss Re: Vanilia Vodka + ... 12.09.06, 13:59 Jest taki świetny przepis na drinka, sam próbowałem na sylwestra i zrobił furorę zarówno wśród męskiej jak i damskiej części współbiesiadników. - Vanilla vodka (ja brałem Absolut ale może są inne też), - Sok HORTEX PARTY smak Kokos (z delikatną nutą ananasa) Sok deneralnie nie za dobry do samodzielnego spożywania ale z tąvódeczką to miód - lód Vodke wymieszać z sokiem w proporcjach ok. 70% sok 30% vodka. Dodać lód. Gwarantuję, że nie czuć alkoholu nawet w większych stężeniach sięgających ponad 50% vódki dzięki czemu drink jest chętnie spożywany przez przedstawicielki płci pięknej. Smak nie do opisania, po porstu trzeba spróbować. Smacznego :) Odpowiedz Link
oleandii Re: Vanilia Vodka + ... 19.02.07, 16:46 1. z colą i limonką 2. z sokiem ananasowym oba na kruszonym lodzie:) Odpowiedz Link
bogulo Re: Vanilia Vodka + ... 19.02.07, 17:05 z niczym sama z siebie jest smaczna, to po co psuc? Odpowiedz Link