super-menn 13.08.14, 22:33 Lubicie? Jeśli uskuteczniacie to jakiś mały rytuał temu towarzyszy, świeczka, muzyka, ulubiony film, pani z jpg? Czy po prostu byle szybko, w skarpetę, pod prysznicem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
murasz16 Re: Samotne zabawy 17.08.14, 17:40 Ja mimo regularnego współzycia z narzeczoną czuję sentyment do jechania na ręcznym . To zupełnie co innego niż seks i czasami lubię do tego wrócić. Odpowiedz Link
bazyli001 Re: Samotne zabawy 18.08.14, 22:01 murasz16 napisał: > Ja mimo regularnego współzycia z narzeczoną czuję sentyment do jechania na ręcz > nym . To zupełnie co innego niż seks i czasami lubię do tego wrócić. Twardą męską ręką czasami trzeba sprawy objąć Odpowiedz Link
kraaaker Re: Samotne zabawy 21.08.14, 17:45 bazyli001 napisał: > murasz16 napisał: > > > Ja mimo regularnego współzycia z narzeczoną czuję sentyment do jechania n > a ręcz > > nym . To zupełnie co innego niż seks i czasami lubię do tego wrócić. > > Twardą męską ręką czasami trzeba sprawy objąć wiadomo! bez tego ani rusz! hehe Odpowiedz Link
bazyli001 Re: Samotne zabawy 23.08.14, 21:48 ale co w tym jest, że facet jest w stałym związku, ma kobietę pod ręką, a czasami po prostu musi na szybko, pod prysznicem, sam ze sobą zatańczyć? Odpowiedz Link
speedboat8 Re: Samotne zabawy 25.08.14, 23:32 Odruch warunkowy jak u pasa Pwalowa .Kobieca pochwa delikatna .miekka a napletek silny ,tarcie mocne wiec i doznania lepsze kazda moja kobitke staram sie nauczyc ruchow pochwa ,ale jakie niekumate choc bardzo sie staram im wyjasnic na czym szczescie faceta polega Wiem ze ich szczescie na czym innym polegam i jezyk mam lepszy niz wibrator ale nic w zamian nie dostaje Odpowiedz Link