anxiety3 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 27.02.06, 19:30 jestem ,ale ciii, bo zaraz mnie nie bedzie tesknie za Wami... Odpowiedz Link
itsnotme Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 02.03.06, 08:39 anxiety3 napisała: > jestem ,ale ciii, bo zaraz mnie nie bedzie tesknie za Wami... > to wracaj Odpowiedz Link
gres81 linka 234 01.03.06, 11:18 wczoraj był taki wątek kto słucha trójki,teraz go nie widze. czemu zniknoł?? Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 04.03.06, 15:35 Ależ to luźny wątek na pogaduchy jest i w dodatku luźno pełna kulturka, bez tłoku i przykrych zapachów - no extaza po prostu gotuj z pascalem... Lubię Odpowiedz Link
voker Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 08.03.06, 20:18 mowie juz papa, robie offffffffff z netu papa Miski Odpowiedz Link
nane1 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 14.03.06, 11:15 luzno groze; jesli ta zima potrwa chocby jeszcze jeden dzien to nie recze za siebie!!!!!!!!, mam dosc to se pogadalam Odpowiedz Link
linka234 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 14.03.06, 13:39 jaką zemstę zaplanowałaś?? u mnie, do k...y nędzy znów śnieg pada Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 14.03.06, 15:08 a u mnie nie pada... ale wystatrczy, ze cholera jasna leży Odpowiedz Link
nane1 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 14.03.06, 15:17 nie pojecia, ale bedzie straszna ta moja zemsta,)) mam juz dosc Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 14.03.06, 15:21 ja się chętnie do zemsty przyłaczę Odpowiedz Link
nane1 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 14.03.06, 15:37 a to zapraszam, im nas wiecej tym zima szybciej nas opusci plan jest taki, ze na razie nie ma planu Odpowiedz Link
nane1 monotematyzm zimowy 16.03.06, 19:36 zima wypierdalaj juz, mam cie dosc!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link
nane1 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 17.03.06, 20:21 voker napisał: > aaaaaaaaaaa w dupie mam wszystko ja tez ( dupizmu czesc kolejna Odpowiedz Link
nane1 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 18.03.06, 17:36 co ci gra? za ile sprzedasz to granie? Odpowiedz Link
voker Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 18.03.06, 17:38 nie sprzedam w duszy mi gra pewna seksowna blondyna Odpowiedz Link
nane1 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 18.03.06, 17:44 a co ci tam gra? zanuc choc troszke, mam dola Odpowiedz Link
voker Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 18.03.06, 17:46 wiecej na joemonster.org ale najlepiej to zostaw kompa i idz ze znajomymi na piwo lub wez goraca kapiel i poczytaj cos Czym się różni mucha od męża? Mucha jest upierdliwa tylko latem. W księgarni klient pyta sprzedawczynię: -Czy jest ksiażka "Mężczyzna, władca kobiet"? -Fantastyka na drugim stoisku. Ona: "Kochanie, koledzy z biura powiedzieli, że mam bardzo zgrabne nogi. ON: "Naprawdę? A nie wspomnieli nic o wielkiej dupie? ONA: "Nie, o Tobie nie rozmawialiśmy..." Co mówi kobieta po wyjściu z łazienki? -Ładnie wyglądam Co mówi mężczyzna po wyjściu z łazienki? -Na razie tam nie wchodź! Dlaczego kobiety przecierają oczy, kiedy się budzą? Bo nie mają jaj, żeby się po nich podrapać. Dlaczego tyle kobiet udaje orgazm? Bo tylu facetów udaje grę wstępną. Mąż: Może wypróbujemy dziś wieczorem inną pozycję? Żona: Z przyjemnością... Ty stań przy zlewie, a ja usiądę w fotelu i będę pierdzieć. -Słyszałam, że rozwiodłaś się z mężem. -Tak, mieliśmy ciągłe nieporozumienia na tle religijnym. -O co chodziło? -Uważał, że jest Bogiem. Odpowiedz Link
nane1 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 18.03.06, 17:57 dzekuje bardzo, moze zacznie mi cos grac ide sie upic, zechlac, nachlac, nawalic i co nie badz, mam nadzieje ze jakos dotre do domu Odpowiedz Link
nane1 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 19.03.06, 08:51 nawalilam sie, zrobilo mi sie fajnie, chwilke pogralo a teraz ide leczyc kaca, Odpowiedz Link
nane1 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 19.03.06, 09:35 aaa dziekuje, nie jest najgorszego kalibru wiec daje rade, Odpowiedz Link
nane1 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 19.03.06, 09:35 chyba juz dzisiaj skoncze z tym niby, dol sie troche zakopal Odpowiedz Link
nane1 [...] 29.03.06, 13:12 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
nane1 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 29.03.06, 13:28 nic nie szkodzi, wiedzialam ze poleci wyzylam sie troche Odpowiedz Link
voker Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 29.03.06, 13:32 to nie lepiej bylo powalic mlotkiem? Odpowiedz Link
nane1 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 29.03.06, 13:33 nie lepiej porozwalalam wulgaryzmy i juz mi lepiej)) Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 29.03.06, 13:53 Voker jakis Ty służbista... Odpowiedz Link
nane1 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 29.03.06, 13:56 zaszpilkujcie ten watek bo co jakis czas musze go szukac Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 29.03.06, 13:58 ech... no dobrze, dobrze... ale tu takie dyrdymały są... no iech bedzie... zaszpilkuję Odpowiedz Link
nane1 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 29.03.06, 13:59 dziekuje dydymaly sa fajne przeiciez)) wezowiec z hemoroidem cie wzywa))) zapraszam na spam Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 01.04.06, 17:30 mam dylemat, a wszystkie MiSie gdzies z dala od Forum szaleja i zaden ze mna nie porozmawia.. Odpowiedz Link
nane1 [...] 13.04.06, 13:45 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 19.04.06, 01:01 19 kwietnia 2006r dziennik pokładowy godz. 1.00 nadal dyfuję na peryskopowej,kończy się nam tlen,kuźwa ciemność widzę..... -over- Odpowiedz Link
voker Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 20.04.06, 23:40 > wiec ty kutasi lbie sam se sprtzataj i lataj ze sciera po kwadracie, ja wysiada > m > swieta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Diablica skasuj to, nane zwonu bluzni na swego przesladowce... P Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 21.04.06, 11:16 tym razem muszę Ci przyznac rację, wulgaryzmy adresowane do konkretnej osoby Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 02.05.06, 20:26 co sie z Wami dzisiaj dzieje MiSie? ledwie jakies slowo ktos wycedzi, poza tym pustka i cisza... Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 02.05.06, 20:28 ale /mi sie/ to nie podoba, chyba sie pogniewam z MiSiami i pojde milczec gdzie indziej Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 02.05.06, 20:30 no to widze ja Ci nie wystarczam... buuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 02.05.06, 20:35 nie o to chodzi mam chyba `gorszy` dzien i wracam do myslenia o forum jak o `stracie` czasu - czyms, co, owszem, lubie, ale jednoczesnie, co odbiera mi czas, ktory wiem, ze powinnam inaczej spedzac, a przynajmniej czesciowo. Takie bledne kolo. Przez to ,ze rozmowy tutaj fizycznie zabieraja mi czas, staja sie namiastka czegos innego w moim zyciu... A nie do konca tak powinno to wygladac... Odpowiedz Link
roborobi Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 02.05.06, 20:38 Dzisiaj to ja nawet nie mam ochoty na mizianie Odpowiedz Link
roborobi Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 02.05.06, 20:40 Tak , może jutro jak do lasu pojadę to da się ze mną pogadać Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 02.05.06, 20:44 tez sie jutro wybieram gdzies...moze i do lasu trafie zeby tylko pogoda byla ladna. Odpowiedz Link
roborobi Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 02.05.06, 20:47 No właśnie, bo ognisko się nie zapali . Chociaz myślę, że mi to już mija (to o czym rozmawialiśmy nie tak dawno) Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 02.05.06, 20:50 a mnie nie do konca...bo nie wystarczy, ze `to` przemysle, ale tez zmienie postepowanie w pewien sposob, zgodnie z hierarchia celow...a to drugie jeszcze nie nastapilo :p rozpraszaja mnie inne czynniki dookola. Odpowiedz Link
roborobi Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 02.05.06, 20:52 Dzisiaj jestem po rozmowie z bardzo dobrą przyjaciółką , mi to pomogło, ale chyba ja zdołowałem Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 02.05.06, 20:56 ale > chyba ja zdołowałem aaaa. jak to sie stalo? Odpowiedz Link
roborobi Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 02.05.06, 21:04 No niestety tego nie moę napisać Potwierdziła się nasza przyjaźń i choć tego postu nigdy nie zobaczy to bardzo Jej za to dziękuję Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 02.05.06, 20:38 zgadzam sie ...ale przeciez zawsze możesz rozmawiac tyle ile chcesz np. kilkanaście minut...a poza tym traktować je tak jak rozmowy z kims z reala z tym że oddalone trochę od Ciebie i przez to fizycznie niedostępne... Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 02.05.06, 20:42 tyle, ze te rozmowy nie trwaja kilkanascie minut. Te rozmowy przez fizyczna niedostepnosc czesto przyjmuja zupelnie inny wymiar, choc ostatnio rozmowy tutaj sa podobne do zwyklych rozmow ze znajomymi. Fakt. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 02.05.06, 20:47 > tyle, ze te rozmowy nie trwaja kilkanascie minut. no nieeeee...ale zawsze to Ty jestes w stanie przeznaczyc na nie tyle czasu ile chcesz > Te rozmowy przez fizyczna niedostepnosc czesto przyjmuja zupelnie inny >wymiar, tak, ale często sa bardziej otwarte przez anonimowość rozmówców choc ostatnio rozmowy tutaj sa podobne do zwyklych rozmow ze >znajomymi. Fakt. jak dla mnie to plus Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 02.05.06, 20:54 zawsze to Ty jestes w stanie przeznaczyc na nie tyle czasu ile > > chcesz tak, ale lubie ja i przez to poswiecam im duzo czasu. > tak, ale często sa bardziej otwarte przez anonimowość rozmówców do pewnego stopnia, jak wiesz, ta anonimowosc czasem te najwazniejsze rzeczy pozostawia poza forum - tu czesto rozmowy sa bardzo ogolne choc ostatnio rozmowy tutaj sa podobne do zwyklych rozmow ze >znajomymi. Fa > kt. > > jak dla mnie to plus ok, mnie tez sie dobrze rozmawia Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 02.05.06, 21:00 > tak, ale lubie ja i przez to poswiecam im duzo czasu. wiesz, to chyba szczęście...lubic cos i poświęcac temu czas ...a Twoje wątpliwości co do zmarnowanego czasu może wynikaja ze masz jeszcze cos zaległego do zrobienia? zobacz - jak ktos lubi jeździc na nartach to jeździ i nie zastanawia się ile czasu marnuje ale kiedy następnym razem uda mu sie wyskoczyc na narty, lub z kim > do pewnego stopnia, jak wiesz, ta anonimowosc czasem te najwazniejsze rzeczy > pozostawia poza forum - tu czesto rozmowy sa bardzo ogolne > tak, dlatego zaproponowałem gg lub chat w razie rozmowy bardziej szczegółowej > ok, mnie tez sie dobrze rozmawia pełna zgodność..zaraz Tygrysio tu wskoczy i powie że to mizianie Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 02.05.06, 21:02 ..zaraz Tygrysio tu wskoczy i powie że to mizianie dzis prosila, zebym chociaz raz na nia nawrzeszczala >> tym razem doprosilaby sie Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 02.05.06, 21:04 he he he ..taaaak widze rzeczywiście zmeczenie materiału nawrzeszczeć i powiedziec pa do jutra!? Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 02.05.06, 21:08 przeciez ja nie wreszcze co dzien...z reszta, nie mialoby to wiekszego sensu Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 02.05.06, 21:10 wiem że nie wrzeszczysz ale teraz akurat by Ci się na to zebrało, a poniewaz dzisiaj nie masz zbytnio ochoty pisać pozegnałabys sie do jutra Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 02.05.06, 21:12 hehe, ciekawe, co na to sama Tygrysio, ale nie wyglada ,zeby sledzila na biezaco ten watek, bo odezwalaby sie juz :p Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 02.05.06, 21:13 moze to i lepiej..a może za mało miziamy???? Anxiu pomiziaj mnie tak porządnie może się odezwie Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 02.05.06, 21:15 nie jestem w nastroju do miziania ale sciskam <hugs> i do nastepnego razu )) Jacku. buzi buzi Tygrysio Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 02.05.06, 21:18 aaa a poza tym mecz jest więc Tygrysio nie klika tylko oglada i ściska kciuki Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 03.05.06, 08:33 haha to nie wie, co ja przez ten mecz ominelo Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 08.05.06, 09:12 mam dosc mojej bibiloteki czegokolwiek probuje wyszukac, w 95% znajde to w ksiegozbiorach sluzbowych, ewentualnie dostepne w czytelni. jak porzadna ksiazka, to nie dla studenta bede sobie musiala kupic >> i tak mi sie nie raz przydadza... Odpowiedz Link
roborobi Re: Luźny wątek na pogaduchy:) 08.05.06, 11:08 Tak, szkoda, że takie drogie te książki Odpowiedz Link
voker papa 22.05.06, 16:11 Dzis mnie nie juz bedzie. Owocnego spamowania i milego wieczoru P Odpowiedz Link