voker 01.02.06, 23:31 Dawno dawno temu, za 7 gorami, 7 lasami byl sobie domek, a w nim same dziwy. Chatka miala bielone wapnem sciany drewniane okna i tak. Przed domem siedziala mamuska panienek, ktore byly w srodku... Co dalej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaremax Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 00:26 Patrzę sporo pijany,mamuśka mnie nie podnieca,mamuśce w łeb,pociągam z flaszki,zataczam się,patrzę na flaszkę, na drzwi,mam dylemat jak ten Anglik )) Odpowiedz Link
asiulka81 Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 00:29 jesssusie co Ty taki bojowy chłop jestes? Odpowiedz Link
voker Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 00:35 rozpierdala drzwi z kopa, jak chuck noris, patrzy na towar na tapczanie: "te blondyna, idziemy na gore", poszli... Odpowiedz Link
asiulka81 Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 00:39 i co? i co? o robli na gorze? szczegóły, plizzzzzzzzzzz Odpowiedz Link
jaremax Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 00:44 Pewnie,że idę,alę zapomniałem flaszki,więc wracam zakręcony jak faworek,a tam na dole.... Odpowiedz Link
voker Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 00:52 O, k...a, flaszka zniknela, wypila ja jakas cizia. Zlapal ja za wlosy: -Za to ze wypilas moja flaszke przerobie cie na zagryche. Czary mary stan sie ogorem diable stary. Wzial ogora, z barku kolejna butelka i poszedl na byzkanie Odpowiedz Link
jaremax Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 01:05 W życiu.Mamuśka mając w tych sprawach doświadczenie wielkie,ocknąwszy się po nokaucie rzekła:synku miej rozum odkrywając swe wdzięki jednocześnie.... Odpowiedz Link
voker Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 01:09 wybral mamuske zamiast dziewczynki? ale sie schlal mamuska rozebrala sie, byzkneli sie szybko, zaplacil, poszedl do lasu, a ze go nosilo to poszukal niedzwedzia wpier.... mu i poszedl chlac dalej Odpowiedz Link
jaremax Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 01:15 I to jest prawidłowa wersja tej bajki )) Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 09:36 a od jakiego wieku jest już stara? Odpowiedz Link
voker Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 10:27 od momentu gdy awansowala na burdel mame, czesc Sloneczko Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 10:29 cześc Misiaczku... jak się dzisiaj czujesz? a może trzeba Coi plecki jakas maścią rozgrzewającą natrzeć? Odpowiedz Link
voker Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 11:18 jestem bardzo biedny i nieszczesliwy, buuu masc dobrze mi zrobi buuu chlip Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 14:09 czyli roumiem, ze masz się położyc na brzuchu, ja sobie siądę na Twoich pośladkach i powolutku, kolistymi ruchami będę smarowac Ci plecki... no ok, może być Odpowiedz Link
anxiety3 Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 14:20 tylko kolistymi? mozna to polaczyc z bardzo przyjemnym masazem Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 19:34 no tak... moża tez byłoby później lizać kark i delikatnie całowac uszka... ale jednak jak ma być ta maścią wymazany, to juz zlizywac jej póxniej nie ma sensu nie da zadnego efektu Odpowiedz Link
anxiety3 Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 19:38 a moze zrezygnowa z masci na rzecz albo balsamu jakiegos? wtedy calowanie nie powinno byc utrunione, szybko sie wchlania, a co do lizania...mozna w ogole kosmetyki porzucic na rzecz czegos milszego podniebieniu co tez mozna zlizac ...z jego plecow Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 19:50 ale ma być masść rozgrzewająca, bo przecież on chory Odpowiedz Link
voker Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 21:39 anxiety3 napisała: > będzie mu gorąco i bez masci... Chyba tak... Odpowiedz Link
anxiety3 Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 22:38 yyyy, chyba musze ugryzc się w jezyk ,bo to forum wyzwala we mnie dziwne mysli... swoją drogą to wazna rola(wychowawcza, haha), jest inspirujące dla forumowiczow Odpowiedz Link