Dodaj do ulubionych

bajka na dobranoc

01.02.06, 23:31
Dawno dawno temu, za 7 gorami, 7 lasami byl sobie domek, a w nim same dziwy. Chatka miala bielone wapnem sciany drewniane okna i tak. Przed domem siedziala mamuska panienek, ktore byly w srodku...

Co dalej? smile
Obserwuj wątek
    • voker Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 00:09
      hmm, brak chetnych to ide spac <papa>
      • jaremax Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 00:26
        Patrzę sporo pijany,mamuśka mnie nie podnieca,mamuśce w łeb,pociągam z flaszki,zataczam się,patrzę na flaszkę, na drzwi,mam dylemat jak ten Anglik smile))
        • jaremax Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 00:28
          ale wkur....ą mnie te przecinki-smile
          • asiulka81 Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 00:29
            jesssusie co Ty taki bojowy chłop jestes?
        • voker Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 00:35
          rozpierdala drzwi z kopa, jak chuck noris, patrzy na towar na tapczanie:
          "te blondyna, idziemy na gore", poszli... smile
          • asiulka81 Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 00:39
            i co? i co? o robli na gorze? szczegóły, plizzzzzzzzzzz
            • voker Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 00:39
              dopowiedz dalej smile
          • jaremax Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 00:44
            Pewnie,że idę,alę zapomniałem flaszki,więc wracam zakręcony jak faworek,a tam na dole....
            • voker Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 00:52
              O, k...a, flaszka zniknela, wypila ja jakas cizia. Zlapal ja za wlosy:
              -Za to ze wypilas moja flaszke przerobie cie na zagryche. Czary mary stan sie ogorem diable stary.
              Wzial ogora, z barku kolejna butelka i poszedl na byzkanie
              • jaremax Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 01:05
                W życiu.Mamuśka mając w tych sprawach doświadczenie wielkie,ocknąwszy się po nokaucie rzekła:synku miej rozum odkrywając swe wdzięki jednocześnie....
                • voker Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 01:09
                  wybral mamuske zamiast dziewczynki? ale sie schlal

mamuska rozebrala sie, byzkneli sie szybko, zaplacil, poszedl do lasu, a ze go nosilo to poszukal niedzwedzia wpier.... mu i poszedl chlac dalej
                  • jaremax Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 01:15
                    I to jest prawidłowa wersja tej bajki smile))
                    • voker Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 01:34
                      ja tam nie bzykam starych raszpr smile
                      • jaremax Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 01:35
                        Zarzekała się żaba błota...
                        • voker Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 01:39
                          nawet na glodzie tongue_out
                          • kolorowa_diablica Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 09:36
                            a od jakiego wieku jest już stara? smile
                            • voker Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 10:27
                              od momentu gdy awansowala na burdel mame, czesc Sloneczko wink
                              • kolorowa_diablica Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 10:29
                                cześc Misiaczku... jak się dzisiaj czujesz?
                                a może trzeba Coi plecki jakas maścią rozgrzewającą natrzeć? big_grin
                                • voker Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 11:18
                                  jestem bardzo biedny i nieszczesliwy, buuu
                                  masc dobrze mi zrobi buuu
                                  chlip
                                  • kolorowa_diablica Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 14:09
                                    czyli roumiem, ze masz się położyc na brzuchu, ja sobie siądę na Twoich pośladkach i powolutku, kolistymi ruchami będę smarowac Ci plecki... no ok, może być tongue_out
                                    • anxiety3 Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 14:20
                                      tylko kolistymi? mozna to polaczyc z bardzo przyjemnym masazem smile
                                      • kolorowa_diablica Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 19:34
                                        no tak... moża tez byłoby później lizać kark i delikatnie całowac uszka... ale jednak jak ma być ta maścią wymazany, to juz zlizywac jej póxniej nie ma sensu big_grin nie da zadnego efektu smile
                                        • anxiety3 Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 19:38
                                          a moze zrezygnowa z masci na rzecz albo balsamu jakiegos? wtedy calowanie nie
                                          powinno byc utrunione, szybko sie wchlania, a co do lizania...mozna w ogole
                                          kosmetyki porzucic na rzecz czegos milszego podniebieniu co tez mozna zlizac
                                          ...z jego plecowsmile
                                          • kolorowa_diablica Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 19:50
                                            ale ma być masść rozgrzewająca, bo przecież on chory tongue_out
                                            • anxiety3 Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 20:01
                                              będzie mu gorąco i bez masci...
                                              • voker Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 21:39
                                                anxiety3 napisała:

> będzie mu gorąco i bez masci...
                                                Chyba tak... smile
                                                • anxiety3 Re: bajka na dobranoc 02.02.06, 22:38
                                                  yyyy, chyba musze ugryzc się w jezyk ,bo to forum wyzwala we mnie dziwne
                                                  mysli...

swoją drogą to wazna rola(wychowawcza, haha),
                                                  jest inspirujące smiledla forumowiczow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka