itsnotme 04.02.06, 15:17 ... o tym wątku? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=35872850&a=35872850 ja napiszę co myślę potem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: co myślicie.. 04.02.06, 15:30 baby zawsze po "porzucenu" przez faceta staraja sie schudnac i ladniej wygladac...zeby on zalowal...to zalosne miom zdaniem PS...uwielbiala reklame tych samych kart w wersji z sedzia pilkarskim "sprzeczne uczucia, wspolna pasja - bezcenne" normalnie ta reklama mnie rozwala i sie na niej wzruszalam i wogole pieknie opisywala uczucia kibica i jaka byla prawdziwa w moich relacjach z facetem...on nienawidzi moich ukochanych zespolow a ja nienawidze jego ukochanych zespolow...ale laczy nasz ta sama pasja i az mi do tej pory lzy wzrszenia pod oczy podchodza jak sobie przypomne tamta reklame) Odpowiedz Link
gres81 Re: co myślicie.. 04.02.06, 15:52 ygrysio_misio napisała: > baby zawsze po "porzucenu" przez faceta staraja sie schudnac i ladniej > wygladac...zeby on zalowal...to zalosne miom zdaniem zgadzam sie Tygrysio) Odpowiedz Link
itsnotme Re: co myślicie.. 04.02.06, 18:38 O kurcze, zapomniałem, że diablica o tym pisała To tam napiszę Odpowiedz Link