kolorowa_diablica 19.02.06, 08:32 witam sennie wszystkich w ten piekny poranek... <mrrr>... <przeciągam się>... rozmawianie czas zacząć, tylko kurcze coś nikogo nie ma chyba... a może... cyberski? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyberski Re: a kuku... 19.02.06, 08:35 kolorowa_diablica napisała: > witam sennie wszystkich w ten piekny poranek... > > <mrrr>... <przeciągam się>... > > rozmawianie czas zacząć, tylko kurcze coś nikogo nie ma chyba... > a może... cyberski? Co Cyberski? )) Możemy porozmawiać zanim córka nie wstanie. Potem bbędę gnał robić śniadanie )) > Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: a kuku... 19.02.06, 08:40 mówię, że Ty może jesteś... bo widziałam się udzielałeś na wątku... zaraz i ja na jakieś śniadaie się zwlekę... ech... nic mi sie nie chce... seks mnie nie łechce... Odpowiedz Link
cyberski Re: a kuku... 19.02.06, 08:43 kolorowa_diablica napisała: > mówię, że Ty może jesteś... bo widziałam się udzielałeś na wątku... > zaraz i ja na jakieś śniadaie się zwlekę... ech... nic mi sie nie chce... seks > mnie nie łechce... To może śniadanie do łózka? Tylko potem trzeba okruszki wyszukiwać, bo w plecy uwierają... ))) Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: a kuku... 19.02.06, 08:45 ja już siedzę... może być sniadanie do biurka... jeśli byłbys tak dobry Odpowiedz Link
cyberski Re: a kuku... 19.02.06, 08:47 kolorowa_diablica napisała: > ja już siedzę... może być sniadanie do biurka... jeśli byłbys tak dobry > Byłbym tak dobry... Ja z natury jestem dobry (koniec autoreklamy) Jakieś konkretne życzenie czy może zdasz się na "wizje szefa kuchni"? Kawa latte może być do picia? Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: a kuku... 19.02.06, 08:49 się zdam na wizję... lubię miłe (?) niespodzianki latte mówisz... rzadko pijam, ale może być... aż się nie mogę doczekać, co mi przyniesiesz Odpowiedz Link
cyberski Re: a kuku... 19.02.06, 08:54 Robić śniadanie dla kobiety to zajęcie bardziej yzykowne niż rozbrajanie miny ))) Do wyboru mamy (znaczy: masz) chleb pełnoziarnisty, twarozek z ziołami prowansalskimi, sałatkę grecką z fetą i oliwkami no i szynke (prawdziwą, nie plastikową) coś by sie tam jeszcze w lodóce znalazło... no i zawsze mogę skoczyć do pobliskiego sklepu... Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: a kuku... 19.02.06, 08:56 no to ja z tego zestawu bez zastanowienia wybieram sałatkę grecką... mmmmniam od dzisiaj robisz mi sniadania Odpowiedz Link
cyberski Re: a kuku... 19.02.06, 08:58 kolorowa_diablica napisała: > no to ja z tego zestawu bez zastanowienia wybieram sałatkę grecką... mmmmniam : > ) > > od dzisiaj robisz mi sniadania Polecam jeszcze twarożek ziołowy... No chyba, że nie lubisz eksperymentów kulinarnych )) Mogę robić śniadania, ale... często wyjeżdzam na kilka dni... > Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: a kuku... 19.02.06, 09:00 twarożek tez lubię... ale jak mam go do wyboru z sałatka grecką... to wybór jest jeden często wyjeżdżasz na kilka dni mówisz... hmm... i wtedy musiałabym sama sobie te śniadania robić... no trudno... ale i tak Cię rezerwuje jako osobistego sniadaniowego kucharza Odpowiedz Link
voker Diabelku, 19.02.06, 09:12 i kto tutaj ma duzo adoratorow? Hmm? P ps ale juz nie przeszkadzam, gruchajcie sobie dalej Golabki Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Diabelku, 19.02.06, 09:16 przestań wariacie... na chata chodź do mnie Odpowiedz Link
voker Re: Diabelku, 19.02.06, 09:20 Zgodnie ze sztuka flirtu ide obrazic sie z poczuciem odrzucenia oraz ze nikt mnie nie lubi i nie koffa, a na odchodnym pokazuje Ci... Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Diabelku, 19.02.06, 09:21 och jaki Ty jestes biegły w sztuce flirtu... ohoho...czekaj, czekaj... już się pewnie ustawiaja, zeby Cię pocieszyć Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: jest tu kto? :) 19.02.06, 10:12 juz nie merdaj tym ogonkiem... i tak się nie dam na nic namówić Odpowiedz Link
jakub_234 Nowe diablątko :) 19.02.06, 10:22 nowe zdjęcię...Niceeeee...Bardzo fajne forum, z bardzo pięknymi Polkami. Dzwonie do mojego agenta, niech wam zrobi sesje w CKM-e! Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Nowe diablątko :) 19.02.06, 10:56 rozczarowałam Cie... przepraszam Odpowiedz Link
voker Re: Nowe diablątko :) 19.02.06, 11:07 Jestes piekna jak zawsze, ale na tamtym bylas boska ps ale cukru, za duzo... P Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Nowe diablątko :) 19.02.06, 11:10 Ty już mi teraz nie słódź mi się to zdjęcie podoba, tamto juz mi się opatrzyło Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Nowe diablątko :) 19.02.06, 10:58 poprzednia juz mi się znudziła... ta troche pobedzie i najwyżej zmienię Odpowiedz Link