Dodaj do ulubionych

Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów

21.02.06, 14:57
za kim jestescie??
Obserwuj wątek
    • cyberski Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 14:59

Pozwolę sobie zapytac jako totalny laik w tej kwestii...
      A kto jest?
      Bo żeby ew. za kimś być muszę wcześniej wiedzieć z czego mam wybór smile)))
      • tygrysio_misio Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:02
        ehhh...gdzie ci prawidzwi mezczyzni z ktory mi da sie o pilce noznej pogadac??

smile)
        • cyberski Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:03
          tygrysio_misio napisała:

> ehhh...gdzie ci prawidzwi mezczyzni z ktory mi da sie o pilce noznej pogadac??
          >
          > smile)
          >

Nie wiem...
          Jako nieprawdziwy mężczyzna wink))) nadaję się jedynie do rozmów o żeglarstwie, skokach spadochronowych, nurkowaniu i biegach narciarskich...
          Rzecz jasna miałam na mysli rozmowy o sporcie smile)))
          • tygrysio_misio Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:05
            oooo...a ja wole biatlon od zwyklch biegow...a dzis moj kochany Ole Einar dal
            popis tego jak sie biega...szkoda chlopa bo ma pecha i wogole 2 razy sie otarl
            o zloto a tu nic

ale i tak bedzie mial moje serce i duszesmile) od uuu lat juz za nim szalejesmile
            • cyberski Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:09

Zaraz tam pecha...
              Po prostu bytli lepsi od niego...
              No ale za to Ci inni nie mają tego co on:
              Twego serca i duszy smile)))

Swoją drogą...
              To za kim mam być w tym... jak mu tam... 1/8 finału Ligi Mistrzów?
              • tygrysio_misio Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:12
                no to dzis za Arsenalam przede wszystkimsmile)

jakbys wsparl ich calym sercem i dusza i cialem tak jak ja to napewno by
                wygralismile)
                • cyberski Teza wielce ryzykowna 21.02.06, 15:15
                  Ciałem to trochę ryzykowne...
                  Dasz radę 20 chłopom? (11 na boisku, 5 rezerwowych, trener i trzech sędziów, bo pewnie pomogą im wygrac...)
                  • tygrysio_misio Re: Teza wielce ryzykowna 21.02.06, 15:17
                    sama nie...ale przeciez mnie wesprzesz w tymsmile)
                    • cyberski Re: Teza wielce ryzykowna 21.02.06, 15:21
                      tygrysio_misio napisała:

> sama nie...ale przeciez mnie wesprzesz w tymsmile)
                      >
                      >
                      A nie ma sprawy... będę trzymał drzwi zeby wam nikt nie przeszkadzał big_grin
            • itsnotme Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:09
              ja jako drugi nieprawdziwy mężczyzna mogę pogadać (choć wolę uprawiać) o
              koszykówce, rowerach, ćwiczeniu, niektórych sportach walki, i kilku jeszcze
              sportach, ale jeśli wydusisz z siebie jakie drużyny grają, to na pewno się określęsmile
              • cyberski Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:12
                No widzisz, no widzisz jacy my, nieprawdziwi mężczyźni, ugodowi jesteśmy???

Daj nam szansę to będziemy zażarcie kibicować...
                Najwyżej w przerwie meczu zapytamy: "A
                o co w tym wszystkim chodzi?" wink))))
                • tygrysio_misio Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:14
                  no to chłopaki...kibicujemy za Arsenalen i Liverpoolem i Barcelona i Ajaxem smile)

a przyspiewka na dzisiejszy wieczor niech sie stanie "Jebac Real" smile)
                  • itsnotme Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:16
                    tygrysio_misio napisała:

> no to chłopaki...kibicujemy za Arsenalen i Liverpoolem
                    to liverpool

>i Barcelona i Ajaxem smile)
                    >
                    mam dylemat, stawiam na ajax, choć pewnie po dupie dostanie

> a przyspiewka na dzisiejszy wieczor niech sie stanie "Jebac Real" smile)
                    >
                    • itsnotme Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:17
                      zaraz chwila, Ty już drużyny które mają wygrać podałaś?
                      • tygrysio_misio Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:18
                        tak tak...one maja wygrac i juzsmile
                        • itsnotme Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:18
                          Ty mi tu nie odwalaj numerów i powiedz kto gra, co mnie Twoje drużyny obchodzą,
                          jeśli tam grają jakieś fajniejszesmile
                          • tygrysio_misio Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:20
                            no ale sek w tym ze nie grajasmile)

no jescze Millan moglby pojsc sie (...)

"Jebbac Millan" smile)
                            • itsnotme Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:25
                              Bayern Monachium - AC Milan -:- 20:45===========Bayern
                              Benfica Lizbona - Liverpool -:- 20:45============liverpoool
                              Real Madryt - Arsenal Londyn -:- 20:45================obojętne, raczej arsenal
                              PSV Eindhoven - Olympique Lyon -:- 20:45===obojętne
                              22. lutego 2006
                              Chelsea Londyn - FC Barcelona -:- 20:45========hmmm Chelsea bo lubię anglików
                              Glasgow Rangers - Villarreal CF -:- 20:45===obojętne
                              Werder Brema - Juventus Turyn -:- 20:45===jw
                              Ajax Amsterdam - Inter Mediolan -:- 20:45 ==== ajax
                              • tygrysio_misio Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:31
                                Bayern Monachium - AC Milan -:- 20:45===========wisi mi bo obu druzyn
                                nienawidze..ale moglby wygrac Bayerm bo jednak Millana bardziej sie bojje w
                                nastepnej rundzie
                                Benfica Lizbona - Liverpool -:- 20:45============Liverpoool bo uwielbiam ten
                                klub od dziecka
                                Real Madryt - Arsenal Londyn -:- 20:45================Arsenal bo kocham
                                angielska pilke i nie nawidze Reala
                                PSV Eindhoven - Olympique Lyon -:- 20:45===PSV bo rok temu mi zaimponowali i
                                powinni grac w finale zamiast Millana
                                22. lutego 2006
                                Chelsea Londyn - FC Barcelona -:- 20:45========mimo, ze kocham angielska pilke
                                i Chelsea byla zawsze jednym z najbardziej lubianych przeze mnie zespolow to
                                bede za Barca ktora bardzo lubie...bo nie moge patrzec na to co sie stalo a
                                moim ukochanym klubem...no i Barca gra ładniej i z przyjemnosia popatrze na
                                gole zębacza z Brazyliismile
                                Glasgow Rangers - Villarreal CF -:- 20:45===Villareal bo uwiebialm Hiszpanska
                                lige
                                Werder Brema - Juventus Turyn -:- 20:45===Juve bo nie lubie niemiaszkow
                                Ajax Amsterdam - Inter Mediolan -:- 20:45 ====Ajax bo zakochalam sie w tym
                                zespole w 1995 roku i marzy mi sie zeby odzyskaji tamten blask smile
                                • itsnotme Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:34
                                  mamy prawie te same typy i moje uzasadnienia są identyczne.
                                  za wyjatkiem barcy. w sumie nic do niej nie mam ale jak bylem mały przegrałem
                                  przez nich zakładsmile
                                  • tygrysio_misio Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:38
                                    smile)

Barca to jest po Valencji moj lulubiony klub Hiszpanski smile)

no i co jak co ale ja jestem za zespolami ktore graja ładnie i
                                    widowiskowo...takie ktorych mecze sie milo oglada

Chelsea ostatnio tak nie gra...lezka mi sie w oku kreci jak wspomne takta
                                    Chelsae z Zolą i Wisem i całą reszta...jeju jak ja lubilam ten klub

zycze Murinho zeby poszedl sie (...) gdzies do Grecji albo Turcji i zeby
                                    Abramowicz zbankrutowal i zeby moja kochana stara Chelsea nadal byla moja
                                    kochana Chelseasmile)
                                • cyberski Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:36
                                  Trudno...
                                  Muszę na Benficę i Olimpique...
                                  Choc wolałbym Liwerpool...
                                  Kurde...
                                  Więzy krwi jednak wazniejsze...
                  • cyberski Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:16
                    tygrysio_misio napisała:

[...]
                    > a przyspiewka na dzisiejszy wieczor niech sie stanie "Jebac Real" smile)

A może rozwinąc przyśpiewkę?
                    "Jebac Real! Niech zyje wirtual!" wink))))
                    Sorki.. lubię zabawy słowami....
                    • tygrysio_misio Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:17
                      smile))
                      • cyberski Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:19

Dobra... obiekt kibicowania i przyśpiewka z grubsza uzgodnione...
                        Teraz idę robić obiad dla córki i gary z wczoraj trzeba pomyć...
                        Zaschły...
                        A mogłem być mądry i zrobić to wczoraj na świeżo...
                        • tygrysio_misio Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:21
                          mogles...ale zapewne chciales byc mezczyzna i pokazac, ze nie ma na ciebie
                          mocnych...bo my kobiety jestesmy glupie i nic nie wiemy...nawet jesli chodzi o
                          zmywaniesmile))

powodzeniasmile)
                          • cyberski Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:32
                            No moja była zona na temat zmywania nic nie wiedziała (a może nadal nie wie...)
                            A córka jest w takim wieku, że dla niej "tata wszystko może..."
                            nawet kradzież księżyca byłay realna...
                            (Tfu, tfu... moze lepiej nie, bo potem tez bym został politykiem...)
                            • tygrysio_misio Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:35
                              (Tfu, tfu... moze lepiej nie, bo potem tez bym został politykiem...)

albo co gorsza...kaczkąsmile
                              • cyberski Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:37
                                na szczęście dziadka w wermachcie też nie miałem, bo by mi groziło zostanie kaczką w inny sposób smile)))
                        • itsnotme Re: Dzis 1/8 finałów Ligi Mistrzów 21.02.06, 15:27
                          cyberski napisał:

> A mogłem być mądry i zrobić to wczoraj na świeżo...
                          >
                          wlej do gara ciepłą wodę z płynem do zmywania i idź dalej leżeć, potem łatwo
                          pójdziesmile
    • tygrysio_misio Zestaw meczyków 21.02.06, 15:18
      www.pilkanozna.pl/pn.php?dzial=europuchary&poddzial=lm&s=terminarz&rozgrywki=47&faza=136
    • maclorcan Przecież i tak wiadomo... 21.02.06, 17:40
      ...że to Milan zdobędzie puchar smile
      Forza rosso-neri big_grin
      • morfeusz_1 Re: Przecież i tak wiadomo... 21.02.06, 17:48

Milan to cieniasy oprócz Gattuso Genaro niejakiego,wszyscy wiedzą że Barca
        is the best wink
        • maclorcan Re: Przecież i tak wiadomo... 21.02.06, 17:52
          Ja tam swoje wiem smile
          U mnie od niepamiętnych już czasów liczy się tylko Milan tongue_out
          • tygrysio_misio Re: Przecież i tak wiadomo... 21.02.06, 18:27
            emeryciarnia??
            no wez??
            • maclorcan Re: Przecież i tak wiadomo... 21.02.06, 20:55
              Heh, Milan miał wzloty i upadki, lepszych i gorszych zawodników, ale jak to mówią stara miłość nie rdzewieje smile
              • tygrysio_misio Re: Przecież i tak wiadomo... 21.02.06, 22:06
                a ja ich od dziecka nienawidze i juzsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka