anxiety3 28.03.06, 10:32 tak tylko przechodzilam, ale nie zaklocam ciszy... moze wszyscy byli na jakiejs imprezie wczoraj i dalej odsypiaja, i zli beda, jak ich obudze, wiec na palcach ide dalej... ciii... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolorowa_diablica Re: ... 28.03.06, 15:02 klęka , klęka... ja wpadam coraz rzadziej, anx tez nie za czesto, Ty odeszłaś z admina, tez juz wątków tyle nie zaczynasz, Tygryś też się wyniósł... nie ma kto forum rozkrecać... a na facetów nie ma co liczyć )) Odpowiedz Link
nane1 Re: ... 28.03.06, 15:04 to tylko lekki kryzys rozkrecimy sie znowu, pomalutku powolutku uszy do gory panie i panowie Odpowiedz Link
me-myself_and_i Re: ... 28.03.06, 15:09 hmmmmm, wiosna nadeszła, mniej czasu spędzamy przed kompem...trzeba się zabrać do pracy... tak, faceci nie potrafia "kręcić"....itsnotme i voker nie sprawdzili sie jako pomocnicy... Odpowiedz Link
nane1 Re: ... 28.03.06, 15:14 no troche sie nie sprawdzili, trudno bywa jakos sobie tutaj poradzimy)) Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: ... 28.03.06, 15:24 trzeba tu zrobic porzadek... trudno... chyba przywrócę vokera na prawach admina, bo sie dopominał... bo itsnotme rzeczywiscie nie nadaje się na pomocnika )) Odpowiedz Link
me-myself_and_i Re: ... 28.03.06, 15:28 tak, Voker jest poukładany-poradzi sobie...ale co ja mogę... Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: ... 28.03.06, 15:30 on przynajmniej jak sie poczuje odpowiedzialny za forum, to jakies wątki będzie zaczynał... będzie sie przykładał... bo itsnotme, to sobie moja nobilitacje zwyczajnie olał )) jakbyś chciała znów adminować... to mów Odpowiedz Link
me-myself_and_i Re: ... 28.03.06, 15:32 > > jakbyś chciała znów adminować... to mów > hehhehe, dziękuję...chyba jednak nie..ale to miłe..dziękuję Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: ... 28.03.06, 15:29 aaa... Linka... w sumie to sorry za wczoraj, niepotrzebnie sie uniosłam az tak... nadal uważam, że powinnas mnie poinformować, ale mogłam jakos łagodniej to wyrazic niech zagości spokój buziak Odpowiedz Link
me-myself_and_i Re: ... 28.03.06, 15:31 może faktycznie mogłam...ale hmmmmmmmmm, to bardziej skomplikowane, niz sie wydaje..nieważne... spoko całus Odpowiedz Link
nane1 Re: ... 28.03.06, 15:39 super strasznie sie ciesze ze znowu sie dobrze buziaki dla was adminki moje Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: ... 28.03.06, 15:40 czekaj, czekaj... spójrz na czołówke.. jak to pięknie wygląda... na straży frywolności stoją voker i kolorowa_diablica DD Odpowiedz Link
nane1 Re: ... 28.03.06, 15:16 ale u mnie na hemoroidzie tez cisza az w uszy kluje wiosna, sie rozhulalo towrzystwo a moje forum to bobas jeszcze Odpowiedz Link