Dodaj do ulubionych

spamerski babski wątek... facetom wstęp wzbroniony

28.03.06, 15:49
ok... no to jak rozkecać, to rozkręcać... jeszcze jakis czas moge tu posiedzieć...

zacznijmy jakies babskie rozwazania... jakiekolwiek rozważania, no nie wiem...
co myślicie o wegetarianiźmie, czy uprawiacie czynnie jakis sport, jaki lakier do paznokci uwazacie za najlepszy (niby głupie pytanie, ale trafić na naprawdę dobry, to sztuka smile)) ) czy cokolwiek innego bzdetnego...

dawac pomysły smile))
Obserwuj wątek
    • me-myself_and_i podkład:) 28.03.06, 15:50
      jestem zachwycona podkładem o konsystencji mususmile a Wy??tongue_out
      • nane1 Re: podkład:) 28.03.06, 15:52
        nie probowalam
        ale za to lakier do pazurkow polecam pierre arthes nr 55, jest boski
        krem do rak ziaja,
        a mieso uwielbiam jesc, jestem miesozerna i ze schaboszczakow nie zrezygnuje i juzsmile))
        • kolorowa_diablica Re: podkład:) 28.03.06, 16:08
          z lakierów to ja może powiem jakich NIE opolecam... wszelskich manhattanów, to dupa straszna, ładne, zewy kolorki, ale już na nasteopny dzień odłazi... tragedia... ale te jeszcze inglota nie są głupie... w sumie w przystepnej cenie, koło 10 zeta, a naprawdę całkiem niezłe.... lepsze niż te loreale, których również miałam (wątpliwą) przyjemnośc używać smile
          • nane1 Re: lakiery 28.03.06, 16:12
            avon straszny badziew, schnie to to chyba ze 3 h a nastepnego dnia i tak masz wzorek poscieli na pazurach, strasznie sa badziewne
            i ciebie tez sa badziewne
            dobre sa blyszczyki ale jak mam je nan papierze wybierac to dziekuje, wole na zywca, co do blyszczykow to polecam bezbarwny bell, nie skleja ust i ma fajny zapach
      • kolorowa_diablica Re: podkład:) 28.03.06, 16:05
        przyznam sie szczerze, podkładu nie używam... jakos mi sie tak dobrze trafiło, ale nie potrzebuję... więc nie mam zielonego pojecia... ale z tego co znajome moje mówia, to jakis astora jest niezły... ale niestety nie zapamietałam który dokładnie... smile
        • nane1 Re: podkład:) 28.03.06, 16:09
          osobiscie lubie rimla, cienie sa zajebiste, trzymaja sie dlugo, nie walkuja czy zwijaja (jak kto woli) i pieknie podkreslaja oczy
          • kolorowa_diablica Re: podkład:) 28.03.06, 16:15
            cienie... astor do dupy jest... rimla cienie rzeczywiscie sa niezłe, ale nie ma odcienia takiej głębokiej czerni. Ostanio sobie taki właśnie kupiłam z bella i jest zajebisty, mieni sie, skrzy, nie osiada w kącikach oka... no rewelacja :0 polecam gorąco smile))

poza tym jest fajny z manhattanu party coś tam taki szary - śliczny i tez całkiem ok... no i loreala - drogie, ale świetne, to im trzeba przyznać... smile))
            • nane1 Re: podkład:) 28.03.06, 16:17
              lubie jeszcze inglota, niekoniecznie te mapki bo sie tluka jak jasna cholera, ale sa takie male pojednycze, bardzo fajne
              loreala nie uzywalam jeszcze bo mnie nie stac, ale jesli jest tam sliwka ktorej szukam (czy bede passe?, a w dupie to mam tongue_out) to sobie strzele a co mi tamsmile
              • kolorowa_diablica Re: podkład:) 28.03.06, 16:21
                z manhattana jest fajny sliwkowy, sama sobie kupiłam, bo mi sie podobał... koło 20 zeta mnie to kosztowało... loreal byłby za jakieś 30-35...

cień nazywa sie stay&shine nr 4... chyba... bo cos nadrapałam i nie wiem czy to na 4 sie kończy... taki z rozświetlaczem... całkiem fajny smile

heh... ale mamy babski watek... no nie można zaprzeczyć smile

chociaż Linka gdzies uciekła smile
    • nane1 Re: spamerski babski wątek... facetom wstęp wzbro 28.03.06, 16:05
      heheh czekam az jakis facet tutaj wyskoczy z szaaaaalowa pianka czy tam zelem do golenia tongue_out
      • kolorowa_diablica Re: spamerski babski wątek... facetom wstęp wzbro 28.03.06, 16:08
        taaa... vokera zaatakujemy... tylko jak sie pojawi... jakiego antyperspirantu używa big_grin
        • nane1 Re: spamerski babski wątek... facetom wstęp wzbro 28.03.06, 16:10
          hehhehe i co po goleniu na twarzy goscismile))
          • kolorowa_diablica Re: spamerski babski wątek... facetom wstęp wzbro 28.03.06, 16:12
            no... pewnie odpowie, ze szminka smile
            tak go kobiety od razu całują... big_grinDD
            • nane1 Re: spamerski babski wątek... facetom wstęp wzbro 28.03.06, 16:13
              moze jakis wosk do depilacji poleci tongue_outtongue_outtongue_out

juz nic nie napisze o vokerze bo mnie znowu konstruktywnie zj..bie
    • nane1 Re: spamerski babski wątek... facetom wstęp wzbro 28.03.06, 16:18
      musze uciekac, pospamuje wieczorkiem,
      wiec do zobaczenia
      kiss
    • voker Re: spamerski babski wątek... facetom wstęp wzbro 28.03.06, 18:07
      wpadlem na seksunde zobaczyc czy grzecznie sie bawicie smileP
      • nane1 Re: spamerski babski wątek... facetom wstęp wzbro 28.03.06, 18:15
        zupelnie nie-grzecznie
    • anxiety3 sugeruje... 28.03.06, 18:34

• anxiety3 Re: sugeruje... 28.03.06, 18:35
        manifest : `kobiety przeciw ciszy`.
        1) jestes kobietą, zawsze masz cos do powiedzenia tongue_out