kolorowa_diablica 03.04.06, 20:27 kurwa nad doły... dziękuję za uwagę... dobranoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyberski Re: dół... 04.04.06, 08:15 Nie no... A tak sie cieszyłaś na nadchodząca wiosnę... chodź... dostaniesz dobra kawkę z "kropelką" to Ci się nastrój poprawi Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: dół... 04.04.06, 13:17 a chętnie, chętnie.. to chyba dlatego, ze przestałes mi gotowac... taka sie agresywna zrobiłam Odpowiedz Link
cyberski Re: dół... 04.04.06, 13:41 No to kawa po cesarsku dla Pani raz proszę!!! Ostatnio nie gotuję - ze złamaną ręką to lekko trudne Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: dół... 04.04.06, 13:57 a co Ci sie stało? Biedactwo, chodź , przytulę dzisiaj juz mam lepszy humor... wczoraj mnie tylko tak przydusiło, juz jest ok Odpowiedz Link
cyberski Re: dół... 04.04.06, 14:17 Nie no, spoko, da się żyć bez jednej ręki tylko trochę ciężko... Gorzej, że córki nie sposób podnieść i wyściskać na stojąco... Z dachu zjechałem, bo mi blachę podczas wichury zwiało jedną i zakładałem Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: dół... 04.04.06, 14:23 > Z dachu zjechałem, bo mi blachę podczas wichury zwiało jedną i zakładałem aaaaauć.... dobrze, ze tylko ręke złamałes... szybko sie zrośnie i bedziesz jak nowy Odpowiedz Link
cyberski Re: dół... 04.04.06, 14:26 no niestety... Tylko w teorii jak nowy... W praktyce będę regenerowany ))) Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: dół... 04.04.06, 14:31 nie martw się, Twoja wartość rynkowa nie spadnie )) Odpowiedz Link
cyberski Re: dół... 04.04.06, 14:38 Wiem... Jako unikat jestem po porstu bezcenny... ))) Nawet jeśli jestem "unikatem uszkodzonym" )))) Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: dół... 04.04.06, 14:42 Cyberski, czy Ty masz na każde forum inną sygnaturkę? )) aj tam takie uszkodzenie, raz, dwa, sladu nie bedzie... gorsze byłyby inne "uszkodzenia" )) Odpowiedz Link
cyberski Re: dół... 04.04.06, 14:56 Mam 4 sygnaturki które wybierają się losowo... w ustawieniach poczty sobie to zrobiłem... Pewnie, że za kilka tygodni będzie zrośnięte, a za kilka miesięcy niemal całkowicie zrehabilitowane, ja tam się nie przejmuję... Blizny dodają mężczyźnie uroku ))) Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: dół... 04.04.06, 15:03 Tygryś , uspokój sie... niech no sie gdzies na horyzoncie pojawi swawolny, to dopiero lizodupstwo poobserwujemy PP Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: dół... 04.04.06, 15:05 jakie lizodupstwo ja mu dupy nie lize i on mi tez nie ale za to ten post o przytuleniu....fuuuuu Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: dół... 04.04.06, 15:10 oj Tygryś... wyluzuj z czego Ty problem robisz? Odpowiedz Link
cyberski Re: dół... 04.04.06, 15:07 No trzeba "Se" wspólnie samopoczucie poprawiać, nie? ))) Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: dół... 04.04.06, 15:12 niby tak..ale czy nie lepiej podyskutowac o powaznych problemach choc raz?? zaspamuje to forum dzis tak ostrzegam: Odpowiedz Link
cyberski Re: dół... 04.04.06, 15:13 Możne i lepiej... A masz jakiś "poważny problem" do przedyskutowania na forum? Niekoniecznie musi być Twój bylebyś podrzuciła... Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: dół... 04.04.06, 15:03 tak... powiesz, ze z Iraku wróciłeś )) za mundurem... sam wiesz a z tymi sygnaturkami to fajna sprawa, nie wiedziałam,z ę sobie mozna tak przestawiać... chociaz ja mam jedna swoją odwieczną... i nie rozstane sie z nią )) Odpowiedz Link
cyberski Re: dół... 04.04.06, 15:08 kolorowa_diablica napisała: > tak... powiesz, ze z Iraku wróciłeś )) za mundurem... sam wiesz > [...] Dziękuję... postoję... Ja mam całkiem satysfakcjonujące życie bez "pań na pokładzie" )) Odpowiedz Link
cyberski Re: dół... 04.04.06, 15:12 Dobrze, że nie "zadzikuję" Ciebie... Sorki, uwielbiam zabawę słowami )) Odpowiedz Link
me-myself_and_i Re: dół... 04.04.06, 14:02 ejjjjjj, a co to za doły????co Tobą powoduje, Kolorowa?? nos do góry, miłość wisi w powietrzu Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: dół... 04.04.06, 14:09 spoks... ok juz, ok... )) wszystko pod kontrolą... miłośc mówisz... kurna... jakos jej nie czuję... ale może dlatego, ze pochmurno Odpowiedz Link