tygrysio_misio 30.04.06, 21:29 wazne do 08.07.06 numer partii 22 07 14 uwazajcie bo nie za dobre Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 21:35 a co takie nietypowe pobrałaś? 0.5l za małe? Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 21:39 bo chcilam byc grzeczna..i mysle 0,5 to za malo..ale 2 to juz niegrzecznie...to sobie jeblam jedno..ale wieksze;] Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 21:52 he he eh ciekawy punkt widzenia ..grzeczność podana w ml wiesz trzeba było stronga 0.5 wziąźć - konkretniejsze jak na tylko 1no Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:02 nie lubie...lubie lekkie mocno chielowe piwa..albo delikatniejsze... ale nie spiryty jakies piwo nie jest po to zeby sie najebac tylko po to zeby sobie wypic cos dobrego i smacznego Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:05 a własnie ja pisałem po gustach kobiet (np. mojej żony) - strong jest słodszy, i głupio to wyglada jak zamawiam czy kupuje warkę stronga dla żony a sam biorę special Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:07 ja lubilam Czeskiego Urquella;] taki chmielowy byl i wogole...a jednoczesnie nie szczypal tak spirytem;] baby pija byle slodsze...i obowiazkowo z sokiem....pija w pubach tylko dla szpanu..az mi sie zygac chce Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:13 > ja lubilam Czeskiego Urquella;] > eee o czeskich to ja wogóle nie wspominam...pracowałem kiedyś przez miesiąc w CZ. ...i te codzienne wieczorne wyjścia całą ekipa do piwiarni, super piwo w cenie wody mineralnej , żadnego kaca! to se nevrati .... > baby pija byle slodsze...i obowiazkowo z sokiem....pija w pubach tylko dla > szpanu..az mi sie zygac chce moja ż. bez soku i nie dla szpanu ..jeżeli trzeba zamówić/wybrać to wybiera zawsze to..no chyba że nie ma..w każdym razie goryczka odstrasza wiele kobiet Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:16 no ale zamiast smaku piwa wybieraja spiryty ktore ciezko nazwac piwem... ja nie jestem kobieta;] w glebi duszy zawsze bylam facetem;] Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:20 ale spirytu nie dolewaja do takich piw... tylko trzymaja słód dłużej no zaraz...lubisz piłkę n. i chmiel....ale od razu facetem??? poza tym bycie kobieta jest zdecydowanie bardziej atrakcyjne Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:26 wiem...ale upodobania mam meskie calkiem;] no i lubie klasycznosc...klasyczne piekne brazowe pantofle z eskory....klasyczne kozaczki do pol lydki...ze skory koniecznie....brazowe a nie modne biale albo z klamrami spodnice lekko za albo lekko przed kolana....sukienki takie typowe i klasyczne....spodnie prasowane na kant...zakieciki a jak mam zly nastorj, jestem chora, boli mnie brzuch, nie mam ochoy o sibie dbrac to za szrokie i wytarte jeansy zupelnie kalsyczne i nie moge bez wycieran fabrycznych i cekonow....i do tego zwykla szeroka bluza zuperlnie nie przystoje do moejj grupy wiekowej Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:27 a jak dodam ze nie lubie biodrowek bo nie uwazam zeby wywalamie majtek na wierzch bylo czyms super sexi a do tego zawsze uwazalam,ze bielne wystawic to obciach Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:31 a jakis fajny sportowy ciuch? baseballówka, t-shircik, polarek, obcisłe spodnie a do tego adidaski???? Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:38 raczej sztruksy i szeroka bluza taka z za dlugimi rekawami i oczywiscie za szerokie te sztrukcy tak zeby ledwo sie na biodrach trzymaly zawsze takie lubilam kiedys na dyskoteke poszlam (nie lubie dyskotek bo raczej sie obracam w innych klimatach kulturalnych) w glanach , wytartych zwyklych niemodnych jeansach i czarnej koszulce z widokiem z pierwszej plyty KoRna wyobraz sobie,ze nawet 2 zelow probowalo mnie poderwac;] no ale wtedy mialam 8 lat i bylam bardziej niegrzeczna.... strasznie lubilam chodzic w spodnicach i wogole z rozpuszczonymi wlosami..ale jak nie mialam ochoty to ubieralam sie w moje lububione ubrania...a ze lubilam tylko te stare wynoszone z ktorymi mi sie duzo sytuacji kojarzylo to raczej wygldalam jak jakas fanka rocka;] taka bardziej od tych w dlugimi wlosami i skorach no bo wkoncu jestem;] i wogole bylam taka, ze ludzi ktory znali mnie z roznych sytuacji mieli o mnie skrajnie rozne zdania....jedni uwazali, ze jestem grzeczna i nudna ....a inni ze nie grzeczna i wogole pierdolnieta;] teraz np u mnie na roku taki jeden a moze 2 mysla ze jestem dyskotekowa laleczka....ale teraz to zupelnie odstaje do mojego stylku bo sie roztylam troche.....niestety i nie wchodze w ubrania sie jakos zaniedbalam wczesniej bo milam inne sprawy na glwoei... a teraz postanowialm ze chce wrocic;] bede taka jaka bylam jak milam 18 lat;] niegrzeczna, zeswirowana i strasznie niekonwekcjonalna Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:45 a wogole to zawsze jakos dyskotekowe mloty uwazaly mnie za zlonkinie subkultury zwiazanej z metalem albo mocniejszym rokiem i nie chcialy ze mna gadac bo nie bylam w klimacie jak do takiego czarnoskorego dlugowlosego wyskoczylam umalowana w spodnicy to uwalali mnie metalowcy za młota dyskotekowego.... a jak gadalam o literaturze , szuycie i wogole to bylam pojmowana za sztywniare;] tylko paru ludzi z ktorymi pijalam czasem bo bylo zeswirowani wiedzieli,ze jestem zeswirowana i nie licze sie z tym gdzie ,za ile i co inni powiedza tylko to z kim pije i jak swietnie sie z nimi bawie ale oni tylko do picia sie nadawali i w zasadzie dobrze,ze juz sie z nimi nie zadaje..choc czesme tesknie do imprez na 5 osob za 30 zl i policja;] Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:46 fajna kiedys bylam...a teraz takie ze mnie niewiadomo co cala masa sztucznosci i wogole nie mnie Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:51 Tygrysiu jakis kryzysik wieku produkcyjnego????? pewnie przechodzisz zmiane osobowości lub charakteru...podobno co kilka lat zmieniaja się upodobania i takie inne...widac jesteś w trakcie Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:57 nie...ja sie poprostu kiedys odizolowalam...i czasem zaluje... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:50 he he eh niezłe...i ta cena za imprezę... Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:56 to kiedys byly 2,5 litra z mety i jeszcze zapojka;] niedobre jak cholera i czaem oslepnac mozna..ale nie liczy sie co i gdzie tylko z kim przecie i w jakiej jakosci;] a te ognisko na srodku stolu w salonie w metalowej misce rozpalone przez brata kolezanki tory chcialbyc strazakiem i go pociagalo do ognia??? a my wszyscy jak to zobaczylismy to zmiast gasic albo krzyczec to poszlismy do lodowki po kielbase...nadzialismy na widelce i smazylismy;] a potem bicie chlopacy kontra dziewczyny...klapkami po tylkach;] a teraz ja odstalam od tego towarzystwa...i ona sie rozbilo troche....i teraz moi wszyscy znajomi nawet nie potrafia sie zebrac zeby spontanicznie calkiem pojsc po szkole na piwo na murku na polibudzie.....tego slynnego murku gdzie wszyscy inni pija...tylko nie ludzie z mojego roku co za zycie....qrwa sami nudziarze Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 23:07 he he eh rozumiem Cię i mam tak samo jak Ty z tym murkiem....chociaż z innego powodu Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 23:14 ja bym czasem chcial pojsc raz na 2-3 tygodnie na taka spontaniczna impreza za zrzute czyli 30zl;]a potem byc grzeczna i uczyc sie;] bo teraz ani nie psoce ani sie nie ucze..takie nudne zycie a teraz to co? nic..tylko sie powiesic;] ale ja to zmienie.... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 23:17 za to spamujesz jak trzeba! latem będzie cieplej, zero szkoły to sobiem odbijesz Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:48 > klimatach kulturalnych) w glanach , wytartych zwyklych niemodnych jeansach i > czarnej koszulce z widokiem z pierwszej plyty KoRna > wyobraz sobie,ze nawet 2 zelow probowalo mnie poderwac;] ja tam im sie nie dziwię....sam nie podrywałem nigdy ale pewnie bym sie zainteresował spojrzeniem > no ale wtedy mialam 8 lat i bylam bardziej niegrzeczna.... > 8???? kobieto wtedy Korn jeszcze nie istniał? > tylko te stare wynoszone z ktorymi mi sie duzo sytuacji kojarzylo to raczej > wygldalam jak jakas fanka rocka;] taka bardziej od tych w dlugimi wlosami i > skorach > no bo wkoncu jestem;] no to właściwy człowiek na właściwym miejscu moja pierwsza dziwczyna tez tak wyglądała + kilka kolczyków w jednym uchu...ale fanką rocka nie była ... > skrajnie rozne zdania....jedni uwazali, ze jestem grzeczna i nudna ....a inni > ze nie grzeczna i wogole pierdolnieta;] a prawda leży jak zawsze - POŚRODKU > teraz np u mnie na roku taki jeden a moze 2 mysla ze jestem dyskotekowa > laleczka....ale teraz to zupelnie odstaje do mojego stylku bo sie roztylam > troche.....niestety i nie wchodze w ubrania > roztyłaś? eeeeeee zimowy przyrost....latem go wypocisz > bede taka jaka bylam jak milam 18 lat;] > he he eh chłopaki z gimnazjum beda Cie zarywać > niegrzeczna, zeswirowana i strasznie niekonwekcjonalna > ha ha ha Tygrysiu to nie musisz nic zmieniać...przynajmniej w dwóch punktach powyżej Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:57 ktorych dwoch?? a do tego 8 to mialo byc 18;] Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 23:09 > ktorych dwoch?? na pewno niekonwencjonalna...ześwirowana troche mniej...ale niegrzeczna? hmmm tylko maybe > a do tego 8 to mialo byc 18;] no tak myślałem ale chciałem si.ę upewnic....8 latka w glanach na dyskotece he he eh chiba takiej szkolnej! Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 23:13 dobrze ze nie napislam,ze wyciagnelam od takiego nazelowanego frajera piwo;] Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 23:13 ha ha ha ale ty wykorzystujesz facetów...pivo! Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 23:15 no..ale bylo gnicie jak cholera....hcoc to co tam zobaczylam do tej pory odbija mi sie na psychice;] Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 23:20 ????????????????????????????? to co to za lokal był??????????????? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 23:27 ??????????????????????????? wybiera sie czy słucha? Odpowiedz Link
heldbaum Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 23:30 klijenta na FM ,nakręca słuchasz U2 czy Slayera?-taki cytacik Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 23:33 he he eh cały Tiger ... oki to ja sie naspamowałem ..dokończcie dzieła i zgaście potem światło! U2 czy slayer..dobre...i nie ma chłop innego wyboru...no to wezme i posłucham tego U2 w nocy w razie jakby mnie zaatakowała takim pytankiem - bede przygotowany ha ha ha Odpowiedz Link
heldbaum Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 23:36 zgasimy całą dyskografie przesłuchaj,bo wiesz pytania moga byc trudne ))) Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 23:47 ale kiedy ja lubie tylko poczatki...2 piosenki..reszta to taki pop..milo sie slucha jak leci w radiu ale pozatym to tylo czasem wole kawalki bardziej teraz takie inne;] Odpowiedz Link
jaremax Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 21:36 Kto pija Lecha,ten się w kiblu dziwnie uśmiecha.Tylko Lwówek! Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 21:37 o, znalazles sie :p, a z nami nie chciales rozmawiac ...dobrze, niech i tak bedzie. Odpowiedz Link
jaremax Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 21:39 E tam.Kiedyś napisałem,że lubię Was.Ot i cała prawda -). Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 21:41 a nam nie pozostaje nic innego, jak wierzyc Ci na slowo? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 21:43 Tygrysiu domagasz sie lukru??????????????????? Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 21:45 nieeeeeeee. no cos TY? Tygrysio??? PPPP Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:00 nieeee tylko pytam czy i mnie lubi i czasem na forum zajrzy?) nic pozatym;] Odpowiedz Link
jaremax Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:15 Pewnie,że Cię lubię,cholero jedna -)). Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Lech...........0,66l 01.05.06, 13:21 ja też nie pijam lecha... nie wiem co oni tam wcześniej natworzyli... nie chce mi się czytać całego wąktu... a jak Robi impra wczoraj? dobrze się z żoną bawiłeś? Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Lech...........0,66l 01.05.06, 13:33 czyli rozumiem, że udana imprezka? Odpowiedz Link
roborobi Re: Lech...........0,66l 01.05.06, 13:34 Tak, dzisiaj tylko lekki szum w głowie, ale kacem chyba tego nie można nazwać Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Lech...........0,66l 01.05.06, 13:36 a widzisz... a tak narzekałes, że z żona idziesz... nie taki diabeł straszny DD Odpowiedz Link
roborobi Re: Lech...........0,66l 01.05.06, 13:38 Szczególnie, że doło radę się omijać Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Lech...........0,66l 01.05.06, 13:40 jestes okropny... obym ja takiego męża nie miała )) Odpowiedz Link
roborobi Re: Lech...........0,66l 01.05.06, 13:43 No wróciliśmy razem do domu . Dlaczego, przecież na imprezy chodzi się po to żeby ze znajomymi się spotkać Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 01.05.06, 13:45 prosze mi sie wynosic z mojego watku!!!! sami sobie zalozcie a nie w moim spamujecie pisac na temat albo sie wynosic!! P Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Lech...........0,66l 01.05.06, 13:47 Tygryś... pomyliłaś fora takie rozkazy to na innym adresie możesz kierować... forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33609 Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Lech...........0,66l 01.05.06, 13:46 Robi... nadal utrzymuje swoje zdanie, że jestes straszny a teraz zmykam. buziak Odpowiedz Link
roborobi Re: Lech...........0,66l 01.05.06, 13:49 Życzę Ci takiego męża jakim ja jestem . P.S. Oby było i na temat to Tyskie se wypiję Odpowiedz Link