Dodaj do ulubionych

Lech...........0,66l

30.04.06, 21:29
wazne do 08.07.06

numer partii 22 07 14

uwazajcie bo nie za dobre
Obserwuj wątek
    • jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 21:35
      a co takie nietypowe pobrałaś?wink 0.5l za małe?wink
      • tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 21:39
        bo chcilam byc grzeczna..i mysle 0,5 to za malo..ale 2 to juz niegrzecznie...to
        sobie jeblam jedno..ale wieksze;]
        • jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 21:52
          he he eh ciekawy punkt widzenia wink ..grzeczność podana w ml wink
          wiesz trzeba było stronga 0.5 wziąźć - konkretniejsze jak na tylko 1no wink
          • tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:02
            nie lubie...lubie lekkie mocno chielowe piwa..albo delikatniejsze...

ale nie spiryty jakies

piwo nie jest po to zeby sie najebac tylko po to zeby sobie wypic cos dobrego i
            smacznego
            • jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:05
              a własnie ja pisałem po gustach kobiet (np. mojej żonywink) - strong jest
              słodszy, i głupio to wyglada jak zamawiam czy kupuje warkę stronga dla żony a
              sam biorę special wink
              • tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:07
                ja lubilam Czeskiego Urquella;]

taki chmielowy byl i wogole...a jednoczesnie nie szczypal tak spirytem;]

baby pija byle slodsze...i obowiazkowo z sokiem....pija w pubach tylko dla
                szpanu..az mi sie zygac chce
                • jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:13
                  > ja lubilam Czeskiego Urquella;]
                  >
                  eee o czeskich to ja wogóle nie wspominam...pracowałem kiedyś przez miesiąc w
                  CZ. ...i te codzienne wieczorne wyjścia całą ekipa do piwiarni, super piwo w
                  cenie wody mineralnej wink, żadnego kaca! to se nevrati ....sad

> baby pija byle slodsze...i obowiazkowo z sokiem....pija w pubach tylko dla
                  > szpanu..az mi sie zygac chce

moja ż. bez soku i nie dla szpanu wink..jeżeli trzeba zamówić/wybrać to wybiera
                  zawsze to..no chyba że nie ma..w każdym razie goryczka odstrasza wiele kobiet
                  • tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:16
                    no ale zamiast smaku piwa wybieraja spiryty ktore ciezko nazwac piwem...

ja nie jestem kobieta;]
                    w glebi duszy zawsze bylam facetem;]
                    • jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:20
                      ale spirytu nie dolewaja do takich piw...wink tylko trzymaja słód dłużej wink

no zaraz...lubisz piłkę n. i chmiel....ale od razu facetem??? poza tym bycie
                      kobieta jest zdecydowanie bardziej atrakcyjne wink
                      • tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:26
                        wiem...ale upodobania mam meskie calkiem;]

no i lubie klasycznosc...klasyczne piekne brazowe pantofle z
                        eskory....klasyczne kozaczki do pol lydki...ze skory koniecznie....brazowe a
                        nie modne biale albo z klamrami

spodnice lekko za albo lekko przed kolana....sukienki takie typowe i
                        klasyczne....spodnie prasowane na kant...zakieciki

a jak mam zly nastorj, jestem chora, boli mnie brzuch, nie mam ochoy o sibie
                        dbrac to za szrokie i wytarte jeansy zupelnie kalsyczne i nie moge bez wycieran
                        fabrycznych i cekonow....i do tego zwykla szeroka bluza

zuperlnie nie przystoje do moejj grupy wiekowej
                        • tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:27
                          a jak dodam ze nie lubie biodrowek bo nie uwazam zeby wywalamie majtek na
                          wierzch bylo czyms super sexi a do tego zawsze uwazalam,ze bielne wystawic to
                          obciach
                        • jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:31
                          a jakis fajny sportowy ciuch? baseballówka, t-shircik, polarek, obcisłe spodnie
                          a do tego adidaski????
                          • tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:38
                            raczej sztruksy i szeroka bluza taka z za dlugimi rekawami smile

i oczywiscie za szerokie te sztrukcy tak zeby ledwo sie na biodrach trzymaly

zawsze takie lubilamsmile

kiedys na dyskoteke poszlam (nie lubie dyskotek bo raczej sie obracam w innych
                            klimatach kulturalnych) w glanach , wytartych zwyklych niemodnych jeansach i
                            czarnej koszulce z widokiem z pierwszej plyty KoRnasmile

wyobraz sobie,ze nawet 2 zelow probowalo mnie poderwac;]

no ale wtedy mialam 8 lat i bylam bardziej niegrzeczna....

strasznie lubilam chodzic w spodnicach i wogole z rozpuszczonymi wlosami..ale
                            jak nie mialam ochoty to ubieralam sie w moje lububione ubrania...a ze lubilam
                            tylko te stare wynoszone z ktorymi mi sie duzo sytuacji kojarzylo to raczej
                            wygldalam jak jakas fanka rocka;] taka bardziej od tych w dlugimi wlosami i
                            skorachsmile

no bo wkoncu jestem;]

i wogole bylam taka, ze ludzi ktory znali mnie z roznych sytuacji mieli o mnie
                            skrajnie rozne zdania....jedni uwazali, ze jestem grzeczna i nudna ....a inni
                            ze nie grzeczna i wogole pierdolnieta;]

teraz np u mnie na roku taki jeden a moze 2 mysla ze jestem dyskotekowa
                            laleczka....ale teraz to zupelnie odstaje do mojego stylku bo sie roztylam
                            troche.....niestety i nie wchodze w ubrania

sie jakos zaniedbalam wczesniej bo milam inne sprawy na glwoei...

a teraz postanowialm ze chce wrocic;]

bede taka jaka bylam jak milam 18 lat;]

niegrzeczna, zeswirowana i strasznie niekonwekcjonalna
                            • tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:45
                              a wogole to zawsze jakos dyskotekowe mloty uwazaly mnie za zlonkinie subkultury
                              zwiazanej z metalem albo mocniejszym rokiem i nie chcialy ze mna gadac bo nie
                              bylam w klimacie

jak do takiego czarnoskorego dlugowlosego wyskoczylam umalowana w spodnicy to
                              uwalali mnie metalowcy za młota dyskotekowego....

a jak gadalam o literaturze , szuycie i wogole to bylam pojmowana za
                              sztywniare;]

tylko paru ludzi z ktorymi pijalam czasem bo bylo zeswirowani wiedzieli,ze
                              jestem zeswirowana i nie licze sie z tym gdzie ,za ile i co inni powiedza tylko
                              to z kim pije i jak swietnie sie z nimi bawie

ale oni tylko do picia sie nadawali i w zasadzie dobrze,ze juz sie z nimi nie
                              zadaje..choc czesme tesknie do imprez na 5 osob za 30 zl i policja;]
                              • tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:46
                                fajna kiedys bylam...a teraz takie ze mnie niewiadomo co

cala masa sztucznosci i wogole nie mnie
                                • jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:51
                                  Tygrysiu jakis kryzysik wieku produkcyjnego?????wink pewnie przechodzisz zmiane
                                  osobowości lub charakteru...podobno co kilka lat zmieniaja się upodobania i
                                  takie inne...widac jesteś w trakcie wink
                                  • tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:57
                                    nie...ja sie poprostu kiedys odizolowalam...i czasem zaluje...
                              • jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:50
                                he he eh niezłe...i ta cena za imprezę...
                                • tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:56
                                  to kiedys byly 2,5 litra z mety i jeszcze zapojka;]

niedobre jak cholera i czaem oslepnac mozna..ale nie liczy sie co i gdzie tylko
                                  z kim przecie i w jakiej jakosci;]

a te ognisko na srodku stolu w salonie w metalowej misce rozpalone przez brata
                                  kolezanki tory chcialbyc strazakiem i go pociagalo do ognia??? a my wszyscy jak
                                  to zobaczylismy to zmiast gasic albo krzyczec to poszlismy do lodowki po
                                  kielbase...nadzialismy na widelce i smazylismy;]

a potem bicie chlopacy kontra dziewczyny...klapkami po tylkach;]

a teraz ja odstalam od tego towarzystwa...i ona sie rozbilo troche....i teraz
                                  moi wszyscy znajomi nawet nie potrafia sie zebrac zeby spontanicznie calkiem
                                  pojsc po szkole na piwo na murku na polibudzie.....tego slynnego murku gdzie
                                  wszyscy inni pija...tylko nie ludzie z mojego roku

co za zycie....qrwa sami nudziarze
                                  • jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 23:07
                                    he he eh rozumiem Cię i mam tak samo jak Ty z tym murkiem....chociaż z innego
                                    powodu wink
                                    • tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 23:14
                                      ja bym czasem chcial pojsc raz na 2-3 tygodnie na taka spontaniczna impreza za
                                      zrzute czyli 30zl;]a potem byc grzeczna i uczyc sie;] bo teraz ani nie psoce
                                      ani sie nie ucze..takie nudne zycie

a teraz to co?
                                      nic..tylko sie powiesic;]

ale ja to zmienie....
                                      • jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 23:17
                                        za to spamujesz jak trzeba!wink
                                        latem będzie cieplej, zero szkoły to sobiem odbijeszwink
                            • jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:48
                              > klimatach kulturalnych) w glanach , wytartych zwyklych niemodnych jeansach i
                              > czarnej koszulce z widokiem z pierwszej plyty KoRnasmile
                              > wyobraz sobie,ze nawet 2 zelow probowalo mnie poderwac;]

ja tam im sie nie dziwię....sam nie podrywałem nigdy ale pewnie bym sie
                              zainteresował spojrzeniem wink

> no ale wtedy mialam 8 lat i bylam bardziej niegrzeczna....
                              >
                              8???? kobieto wtedy Korn jeszcze nie istniał?wink

> tylko te stare wynoszone z ktorymi mi sie duzo sytuacji kojarzylo to raczej
                              > wygldalam jak jakas fanka rocka;] taka bardziej od tych w dlugimi wlosami i
                              > skorachsmile
                              > no bo wkoncu jestem;]

no to właściwy człowiek na właściwym miejscu wink moja pierwsza dziwczyna tez
                              tak wyglądała + kilka kolczyków w jednym uchu...ale fanką rocka nie była ...

> skrajnie rozne zdania....jedni uwazali, ze jestem grzeczna i nudna ....a inni
                              > ze nie grzeczna i wogole pierdolnieta;]

a prawda leży jak zawsze - POŚRODKU wink

> teraz np u mnie na roku taki jeden a moze 2 mysla ze jestem dyskotekowa
                              > laleczka....ale teraz to zupelnie odstaje do mojego stylku bo sie roztylam
                              > troche.....niestety i nie wchodze w ubrania
                              >
                              roztyłaś? eeeeeee zimowy przyrost....latem go wypocisz wink

> bede taka jaka bylam jak milam 18 lat;]
                              >
                              he he eh chłopaki z gimnazjum beda Cie zarywać wink

> niegrzeczna, zeswirowana i strasznie niekonwekcjonalna
                              >
                              ha ha ha Tygrysiu to nie musisz nic zmieniać...przynajmniej w dwóch punktach
                              powyżej wink
                              • tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:57
                                ktorych dwoch??

a do tego 8 to mialo byc 18;]
                                • jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 23:09
                                  > ktorych dwoch??

na pewno niekonwencjonalna...ześwirowana troche mniej...ale niegrzeczna? hmmm
                                  tylko maybe wink

> a do tego 8 to mialo byc 18;]

no tak myślałem ale chciałem si.ę upewnic....8 latka w glanach na dyskotece he
                                  he eh chiba takiej szkolnej!wink
                                  • tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 23:13
                                    dobrze ze nie napislam,ze wyciagnelam od takiego nazelowanego frajera piwo;]
                                    • jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 23:13
                                      ha ha ha ale ty wykorzystujesz facetów...pivo!
                                      • tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 23:15
                                        no..ale bylo gnicie jak cholera....hcoc to co tam zobaczylam do tej pory odbija
                                        mi sie na psychice;]
                                        • jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 23:20
                                          ?????????????????????????????
                                          to co to za lokal był???????????????
                                          • heldbaum Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 23:23
                                            U2 jej teraz w głowie wink
                                            • jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 23:27
                                              ???????????????????????????
                                              wybiera sie czy słucha?wink
                                              • heldbaum Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 23:30
                                                klijenta na FM ,nakręca
                                                słuchasz U2 czy Slayera?-taki cytacik
                                                • jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 23:33
                                                  he he eh cały Tiger wink ...
                                                  oki to ja sie naspamowałem ..dokończcie dzieła i zgaście potem światło!wink
                                                  U2 czy slayer..dobre...i nie ma chłop innego wyboru...no to wezme i posłucham
                                                  tego U2 w nocy w razie jakby mnie zaatakowała takim pytankiem - bede
                                                  przygotowany wink ha ha ha
                                                  • heldbaum Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 23:36
                                                    zgasimy
                                                    całą dyskografie przesłuchaj,bo wiesz pytania moga byc trudne wink)))
                                                  • tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 23:47
                                                    ale kiedy ja lubie tylko poczatki...2 piosenki..reszta to taki pop..milo sie
                                                    slucha jak leci w radiu ale pozatym to tylo czasem

wole kawalki bardziej teraz takie inne;]
    • jaremax Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 21:36
      Kto pija Lecha,ten się w kiblu dziwnie uśmiecha.Tylko Lwówek!
      • anxiety3 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 21:37
        o, znalazles sie :p, a z nami nie chciales rozmawiac uncertain...dobrze, niech i tak
        bedzie.
        • jaremax Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 21:39
          E tam.Kiedyś napisałem,że lubię Was.Ot i cała prawda -).
          • anxiety3 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 21:41
            a nam nie pozostaje nic innego, jak wierzyc Ci na slowo?
            • jaremax Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 21:48
              Słowo to Słowo-)
              • anxiety3 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 21:49
                jak przez wielkie S, to wierze smile
          • tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 21:42
            a mnie?
            • jacko1971 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 21:43
              Tygrysiu domagasz sie lukru???????????????????wink
              • anxiety3 Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 21:45
                nieeeeeeee. no cos TY? Tygrysio??? tongue_outPPPP
                • tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:00
                  nieeee
                  tylko pytam czy i mnie lubi i czasem na forum zajrzy?smile)

nic pozatym;]
                  • jaremax Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:15
                    Pewnie,że Cię lubię,cholero jedna -smile)).
                    • tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 30.04.06, 22:19
                      ooo..jak sie milo zrobilosmile
    • roborobi Re: Lech...........0,66l 01.05.06, 13:17
      Dobrze, że ja Lecha nie pijam smile
      • kolorowa_diablica Re: Lech...........0,66l 01.05.06, 13:21
        ja też nie pijam lecha...
        nie wiem co oni tam wcześniej natworzyli... nie chce mi się czytać całego wąktu...

a jak Robi impra wczoraj? dobrze się z żoną bawiłeś? smile
        • roborobi Re: Lech...........0,66l 01.05.06, 13:29
          hhhhhmmmmmmm piłem dużo smile
          • kolorowa_diablica Re: Lech...........0,66l 01.05.06, 13:33
            czyli rozumiem, że udana imprezka? smile
            • roborobi Re: Lech...........0,66l 01.05.06, 13:34
              Tak, dzisiaj tylko lekki szum w głowie, ale kacem chyba tego nie można nazwać smile
              • kolorowa_diablica Re: Lech...........0,66l 01.05.06, 13:36
                a widzisz... a tak narzekałes, że z żona idziesz... nie taki diabeł straszny big_grinDD
                • roborobi Re: Lech...........0,66l 01.05.06, 13:38
                  Szczególnie, że doło radę się omijać smile
                  • kolorowa_diablica Re: Lech...........0,66l 01.05.06, 13:40
                    jestes okropny...
                    obym ja takiego męża nie miała smile))
                    • roborobi Re: Lech...........0,66l 01.05.06, 13:43
                      No wróciliśmy razem do domu smile.
                      Dlaczego, przecież na imprezy chodzi się po to żeby ze znajomymi się spotkać smile
                      • tygrysio_misio Re: Lech...........0,66l 01.05.06, 13:45
                        prosze mi sie wynosic z mojego watku!!!!

sami sobie zalozcie a nie w moim spamujecie

pisac na temat albo sie wynosic!!

tongue_outP
                        • kolorowa_diablica Re: Lech...........0,66l 01.05.06, 13:47
                          Tygryś... pomyliłaś fora smile
                          takie rozkazy to na innym adresie możesz kierować...
                          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33609
                          smile
                      • kolorowa_diablica Re: Lech...........0,66l 01.05.06, 13:46
                        Robi... nadal utrzymuje swoje zdanie, że jestes straszny tongue_out

a teraz zmykam.
                        buziak
                        • roborobi Re: Lech...........0,66l 01.05.06, 13:49
                          Życzę Ci takiego męża jakim ja jestem smile.
                          P.S. Oby było i na temat to Tyskie se wypiję smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka