kolorowa_diablica Re: że zdecydowanym minusem lata jest 22.06.06, 12:16 fak, enter za szybko wcisnęłam... dokończenie... jakiś nawał obleśnych facetów... nie wiem, czy oni tak sie teraz nagle namnażają, czy to ze względu na skąpy ubiór pań spowodowany upałem... ale tragiczni - zaczepiają na ulicach, gwiżdżą, jakies komentarze rzucają ni w 5, ni w 9... skąd się tacy biorą... Odpowiedz Link
suczka78 Re: że zdecydowanym minusem lata jest 22.06.06, 17:58 skad sie biorą? nie mam pojecia i tez mi to działa na nerwy ;/ Odpowiedz Link
jacko1971 Re: że zdecydowanym minusem lata jest 22.06.06, 19:34 he he he ....może z wiekiem tacy sie stają? ciekawe kiedy na mnie wybije obleśność i zaczne gwizdać i sie ślinić latem na widok....? Odpowiedz Link
maximilianna Re: że zdecydowanym minusem lata jest 22.06.06, 20:43 Nie tylko latem Diablico. Zimą też,ale faktycznie latem jest to nagminne. Zaczepki i kometarze to jeszcze pół biedy, ale idzie sobie taki żul na przeciw mnie i drapie się po jajach a potem jeszcze mało karku nie złamie. Może się odechcieć wszystkiego. Odpowiedz Link
anxiety3 Re: że zdecydowanym minusem lata jest 22.06.06, 21:43 fakt, oni są przez caly rok, ale w zimie mają mniej okazji :-p Odpowiedz Link
nisia32 Re: że zdecydowanym minusem lata jest 22.06.06, 22:09 A co powiecie o facetach sikających gdzie popadnie. Jednego spotkałam u siebie na osiedlu jak szłam przed 7 do pracy. Miły początek dnia,prawda? Dodam,ze sikał zataczając się! Obrzydliwość!!! Odpowiedz Link
jacko1971 Re: że zdecydowanym minusem lata jest 22.06.06, 22:11 no fakt, kobiety sikające mniej rzucaja sie w oczy.... Odpowiedz Link
nisia32 Re: że zdecydowanym minusem lata jest 22.06.06, 22:28 jacko1971 napisał: > no fakt, kobiety sikające mniej rzucaja sie w oczy.... Kobiety NIE robią tego np.: pod drzewem w centrum miasta!!! A facet,którego spotkałam wcale się nie krył. Nawet za drzewem! Nie mów, że to Ci się podoba!!! Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: że zdecydowanym minusem lata jest 22.06.06, 23:22 bywają i tacy... niestety wcale nie jest to rzadki widok Odpowiedz Link
jacko1971 Re: że zdecydowanym minusem lata jest 22.06.06, 23:35 no ja nie napisalem że mi sie podoba..a kobiety sikające...hmmm pamietam jak dzisiaj jak wpadł nad jezioro kumpel cały przejęty bo po drodze na ścieżce wpadł na sikająca na stojaka kobietę...sam tego nie widziałem ale to musiało byc naprawde coś, mocne coś ;-P Odpowiedz Link
anxiety3 Re: że zdecydowanym minusem lata jest 22.06.06, 23:45 hahaha mocne coś...;-P mocne, mocne...wpasc na osobe zalatwiajaca swoje potrzeby fizjologiczne to w ogole jest mocne ! Odpowiedz Link
grzanka23 Re: że zdecydowanym minusem lata jest 22.06.06, 12:23 W niektorych pomieszczeniach klimatyzacja.I teraz wychodzisz np.z zimnego pomieszczenia na 30st upal.Latwo o angine a ja wlasnie ja mam. Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: że zdecydowanym minusem lata jest 22.06.06, 12:28 to fakt... ja po jeździe samochodem tak mam... zwłaszcza jak musze czesto wychodzić, wtedy w samochodzie chłodno, wychodze na upał, póxniej wracm do nagrzanego samochodu, gdzie jest może ze 40, albo i więcej, idą nawiewy takie , że hej... rzeczywiście gardło reaguje i nalezy się przestawic na tryb chrypiący Odpowiedz Link
maximilianna Re: że zdecydowanym minusem lata jest 22.06.06, 14:21 dlatego klimatyzacja w samochodzie wcale nie jest takim db wynalazkiem. Ja nie mam i chodzę zdrowa Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: kolorowa,latem wsiadaj do kabrioletu 22.06.06, 23:18 Held... jak mi kupisz, to bedę jeździc... nawet Ciebie powożę Odpowiedz Link
heldbaum Re: kolorowa,latem wsiadaj do kabrioletu 22.06.06, 23:26 dobra ,to kupię i se pojeździmy ale moje auto tez wystepuje w wersji kabrio Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: kolorowa,latem wsiadaj do kabrioletu 22.06.06, 23:29 no moje niestety nie a nie bedzie wścibskie, jesli zapytam cóz to za cudo? Odpowiedz Link
heldbaum Re: kolorowa,latem wsiadaj do kabrioletu 22.06.06, 23:34 nie cudo ,"kropka" po prostu Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: kolorowa,latem wsiadaj do kabrioletu 22.06.06, 23:48 aleś mnie naprowadził no nieważne, Ty sie zastanów nad kabrioletem jaki mi kupisz )) Odpowiedz Link
heldbaum Re: kolorowa,latem wsiadaj do kabrioletu 22.06.06, 23:51 a Ty w czym,lub bez czego wsiadziesz do tego autka Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: kolorowa,latem wsiadaj do kabrioletu 22.06.06, 23:59 )) w letniej, zwiewnej sukience, która bedzie powiewać Odpowiedz Link
heldbaum Re: kolorowa,latem wsiadaj do kabrioletu 23.06.06, 00:05 ale bedziesz musiała stanąc na siedzeniu,wówcza powieje i zawieje tak wysoko,wysoko Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: kolorowa,latem wsiadaj do kabrioletu 23.06.06, 00:07 no już, na pewno... trudno, jak takie warunki stawiasz, to już przy swoim samochodzie zostanę Odpowiedz Link
maximilianna A ja wolę konia 22.06.06, 23:50 może być nawet angloarab Ale ale przed chwilą siedziałam i prowadziłam pierwszy raz w życiu Toyotę Yaris Mmmm, przesiąść się na taki ze skody Favorit to sen Odpowiedz Link
jacko1971 Re: A ja wolę konia 22.06.06, 23:55 hmm btw. samochodów ...nie jeździłem żadnym z powyższych ale...mysle że nie zrobiłyby na mnie wrażenia gdybym sie przesiadł ze swojego, nie żeby był jakis wypasiony, nowy i wogóle..ale yaris? zabawka taka ;-P Odpowiedz Link
maximilianna Re: A ja wolę konia 22.06.06, 23:57 mnie się ta zabawka podoba. Jak wsiadam do Skody to wpadam na siedzenie, kolana wyżej jak twarz - dosłownie. A w Yarisce siedzi się jak na krześle. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: A ja wolę konia 23.06.06, 00:15 a ja wpadam do siebie na siedzienie i siedze tak nisko że wysiąść potem ciężko...a ustawione siedzisko niby max do góry Odpowiedz Link
audrey.h A ja wolę konie mechaniczne 24.06.06, 01:42 > Jak wsiadam do Skody to wpadam na siedzenie, kolana wyżej jak twarz też tak trochę mam w moim starym peżociku )) ale uwielbiam go. kiedyś byłam o włos od sprzedania go, i gdy spojrzałam na niego z okna to się rozbeczałam, idiotka a dawno temu to jeździłam citroenem 2CV. wiecie jak to to wygląda? genialny samochód, jedyny na świecie, w którym można - jak to ktoś gdzieś napisał - nabawić się choroby morskiej mój miał dźwignię zmiany biegów w postaci kuli bilardowej z nr 13. i dach miał tak śmiesznie otwierany, rolowany brezent, tak że miałam kabrio jak się patrzy. no i wtedy jak parkowałam w centrum to wszyscy się na mnie gapili i trochę to było nieznośne. -- audrey Odpowiedz Link
heldbaum Re: A ja wolę rower 22.06.06, 23:56 nawet po centrum sie lepiej jeździ niz samochodem,szybciej zdecydowanie Odpowiedz Link
maximilianna Re: A ja wolę rower 22.06.06, 23:57 Nie jeżdzę po żadnym centrum A jeśli już to nocą po Wrzeszczu - uwielbiam. Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: A ja wolę konia 23.06.06, 00:01 Yaris... maleńkie to i nawet pognac sie za bardzo nie da no ale jak ze skody favorit , to sie nie dziwie, ze wrazenie zrobiło Odpowiedz Link